torstai 22. elokuuta 2019

Hääkynteni

NCLA Hollywood Hills Hot Number ja Shimmer Me Pretty saatu ilmaiseksi Cesarsshopista.


Instan puolella tulikin jo paljastettua, että menin naimisiin elokuun alussa. Tottakai tein itse itselleni hääkynnet, joita tässä kesän aikana on suunniteltu hartaasti. Halusin värimaailman olevan hyvin lähellä valkoista ja tyylin olevan jotakin ranskalaisen manikyyrin tapaista. Koska sormukseni ovat valkokultaiset, päädyin valitsemaan hopean osaksi lakkausta, koska halusin ehdottomasti kynsiini blingiä. Aksenttiväriksi valikoitui violetti, joka meillä oli muutenkin teemavärinä häissämme.


Muutamien etukäteiskokeiluiden kautta lähdin toteuttamaan hääpäivän lakkustani seuraavilla lakoilla: OPI Step Right Up! (hyvä läpikuultava nude ranskiksiin), NCLA Shimmer Me Pretty (holo päälyslakka), NCLA Far North (puhtaan valkoisen tilalle valkoharmaa holo), Step 01 (hienojakoista hologlitteriä kirkkaalla pohjalla), NCLA Hollywood Hills Hot Number (isompia hologlittereitä).

Kynteni häämatkalla noin viikko lakkaamsen jälkeen.

Selailin paljon instaa ja etisn erilaisia hääkynsiä inspiraation lähteekseni ja lopulta tulin siihen lopptulokseen, että en missään nimessä halua lähteä toteuttamaan samanlaista lakkausta joka kynteen, vaan haluan yhdistellä eri juttuja tähän lakkaukseen. Niinpä minulla oli kädessä aina yksi kynsi, jonka töpöttelin täyteen glitterlakkoja ja viimeistelin vielä siirtokuvalla, pari vaaleaa liukuvärjättyä kynttä (yrittävät kai olla ikään kuin baby boomer) siirtokuvilla ja pari kynttä joissa on liukuväri glitterlakoilla.



Vähän kieltämättä jännitti, miten sen kaiken muun häähössötyksen keskellä ehdin kynnet toteuttaa ja mitä jos jotenkin turmelen ne esim juhlapaikkaa valmistellessa edellisenä iltana, mutta kynnet säilyivät hyvässä kunnossa aina hääpäivää asti ja itse asiassa myös koko häämatkankin ajan, jonne lähdimme melko lailla heti häiden jälkeen. Eli tein aika perusteellista työtä näiden kanssa, koska halusin kynsien varmasti kestävän. TIesin, ettei hääpäivän aikana olisi kuitenkaan aikaa kynsiä korjailla.


Kävin myös pitkästä aikaa kampaajalla ja olen ihan rakastunut tähän uuteen tummaan hiusväriin vaaleilla raidoilla. En ole pitkään aikaan ollut näin tumma! Yllä näkyvä kuva on koekampauksestani, joka tehtiin samana päivänä kun hiukseni värjäsin. Olen muuten nyt reilusti  yli vuoden ahkerasti kasvattanut hiuksiani, enkä ole raaskinut niitä leikkauttaa yhtään, koska halusin että hääpäivänä minulle saadaan kunnollinen pöyheä kampaus tehtyä ihan omista hiusistani. Värjäyksen yhteydessä annoin napsaista huonot latvat pois, mutta silti minulle jäi vielä "pitkät hiukset", kun yleensä olen aina leikkauttanut ne kampaajakäynnillä alle olkapäämittaiseksi polkaksi.

 

Meidän hääpäivämme oli "täydellinen" ja se meni todella nopeasti. En varmaan koskaan ole hymyillyt ja nauranut niin paljon kuin tuona päivänä. Ennen kirkkoa jännitti kyllä paljon, mutta kaikki jännitys poistui kun olin päässyt oman rakkaan vierelle alttarille. Loppupäivän me vain nautimme. Ja oli aivan mahtavaa päästä heti häämatkalle, sai jotenkin fiilistellä tätä avioitumista oikein luvan kanssa vähän pidempään. Tässä siis ollaan eletty aikamoisessa ällöromanttisessa hääkuplassa useampi viikko ja eletään osittain edelleen, vaikka arki onkin jo alkanut. Mutta vielä saa käyttää aikaa parhaita hääkuvia (ja häämatkakuvia) valikoiden ja mm kiitoskortteja suunnitellen, niin ihan vielä en aio tästä rarkkaudentäyteisestä häähömpästä päästää irti, vaan fiilistelen nyt ihan olen takaa.


Katsotaan tuleeko kirjoiteltua tänne blogiin jossain vaiheessa enemmänkin ajatuksia häistä ja naimisiin menosta. Jos aihe kiinnostaa, niin varmasti voin siitä lisää kirjoitella, vaikkei se ehkä ihan täysin osukaan blogin aihepiiriin. Haaveilin joskus hääblogin perustamisesta sitten kun se omalla kohdalla on ajankohtaista ja olisi tavallaan ollut kiva dokumentoida blogiin yksityiskohtaisesti koko hääsuunnitteluprosessi, mutta se sitten jäi, koska suunnitelmat etenivät aika vauhdilla ja oma elämä oli mm töiden takia super kiireinen koko alkuvuoden, joten aikaa bloggaamiselle ei tuntunut olevan juuri yhtään. Hausin nyt kuitenkin jakaa muutaman pienen maistiaisen meidän ihanasta päivästä täällä samalla kun eisttelen nuo kynteni.

Mitä teidän muiden kesään on kuulunut?



I got married in the begining of August and here are my wedding nails I made myself.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon onnea! Niin kynnet, hiukset, puku kuin koko morsiankin näytti hyvältä!

Minttu L.

Niniane kirjoitti...

Minttu: Voi kiitos paljon! <3