tiistai 20. marraskuuta 2018

Lakkaushaaste: Liukuväri murretuilla sävyillä

Osallistuin nyt ensimmäistä kertaa lakkaushaasteeseen, joka on kiertänyt jo jonkin aikaa kynsiblogeissa. Lyhyesti lakkaushaasteen idea on tämä: Joka kuun 20. päivä muutamat kynsibloggaajat julkaiset kynnet jollakin yhteisellä teemalla. Tämän kuun aiheena olivat liukuvärjäys ja murretut sävyt. Instan puolelta lakkaushaasteen satoa voi etsiä seuraavilla hastageilla: #kynsivaihtarit ja #lakkaushaaste.


Valitsin liukuväriini kaksi syksyistä Picture Polishin lakkaa: Foxy ja Cashmere. En ole näillä päässyt vielä kunnolla lakkaamaan, joten nyt nämä lakat oli pakko saada kynsille kun sopivat vielä meneillään olevaan vuodenaikaan. Tuntuu, että syksy on mennyt todella nopeasti, enkä ole ehtinyt yhtään lakkailla millään syksyisillä sävyillä.


Pari kynttä sai koristeekseen mustat sydäntarrat ja pariin kynteen laitoin liukuvärin päälle Kiara Skyn Chocolate Glaze lakkaa, joka olikin paljon peittävämpi kuin aluksi ajattelin. Liukuväri ei siis paljoa glitterin alta näy ja täytyykin kokeilla monellako kerroksella tämä glitterlakka olisi itsessään peittävä. Varmasti ainakin meikkisienellä töpöttelemällä saa peittävän lopputuloksen parilla kerroksella.


Muut haasteessa mukana olijat: Timantteja kynsillä, Camillacquered, Dioriina, Charming Nails, Tinkerbell's Nail Diary, Nails To Photos.




Here is my participation in this month's "kynsivaihtarit". We nail bloggers do once a month nails with the same theme. This is gradient with autumn colors.

4 kommenttia:

Marina / Dioriina kirjoitti...

Tosi kiva, kun lähdit mukaan. :)

Charming Nails kirjoitti...

Ihanat kynnet, mukava nähdä sinutkin mukana :)

Camillacquered kirjoitti...

Picture Polish murretut on niiin ihania <3

Niniane kirjoitti...

Dioriina: On kyllä kiva olla mukana tämmöisessä yhteisessä jutussa! :)

Charming Nails: Kiitos! Sunkin kynnet oli upeat! <3 Onneksi lähdin mukaan tähän!

Camillacquered: No niinpä! <3 Olisi voinut valita vaikka kuinka monta muutakin PiPon lakkaa tähän.