maanantai 16. huhtikuuta 2018

Talvikynsiä

Nyt kun kevät tekee kovasti tuloaan, on varmaankin hyvä hetki vilkaista vielä hieman talvisia kynsiä, ennen kuin lumet sulavat kokonaan maasta.


Siirtokuvat ovat ehdottomasti yksi lempparitapojani koristella kynnet. Ne ovat helppoja, varsinkin jos siirtokuvat ovat laadukkaita. Omia suosikkejani ovat ehdottomasti MILV-siirtokuvat, joita olen hamstrannut kymmeniä ihania arkkeja Cesarsshopista. Valikoima on todella laaja! Siirtokuvat ovat todella ohuita ja asettuvat siksi hyvin kynnelle. Tosin samasta syystä monet niistä vaativat valkoisen lakan alleen. Koko kynnelle tarkoitetut kuvat ovat myös isoja, eli pitkillekin kynsille sopivia. Ja tällaiselle lyhytkyntisemmälle ovat helppoja käyttää, koska kuvat voi leikata pienemmäksi ja kynnen kärjestä yli menevä osuus on helppo viilata pois.


Vaalansininen, violetti ja vaaleanpunainen ovat aina olleet suosikkisävyjäni ja eivät vähiten yhdessä. Nämä pastellisävyt eivät ehkä ole kovin talviset, mutta ne sopivat mielestäni hyvin minulta löytyviin lumihiutalesiirtokuviin. Ihanat pastellisävyt liukuvärissä ovat OPIn Gelato On My Mind ja Purpple Palazzo Pants. Lisäksi kynsille pääsi Color Clubin glitterlakka Beyond The Mistletoe. Siirtokuvien alla käytin valkoisena Maybellinen Mini Coloramaa säsvyssä French White.


Seuraavat talviset "huurrekynteni" syntyivät hieman vahingossa ja ilman sen tarkempaa suunnitelmaa. Pohjalle lakkasin Essencen All The Greys kausikokoelman Greyt Times lakan ja siihen päälle koristelu töpöttelemällä Color Clubin lakoilla Ho-Ho-Holly ja Beyond The Mistletoe. Parissa kynnessä minulla on kuvissa jokin "harmaa metallilakka", mutta en kyllä millään muista mikä. En löytänyt tähän lakkauksee liittyen pullokuvia, joten en voi varmaksi mennä sanomaan, onko kyseessä esim OPIn Push And Shove.


Koristeluun kaivoin esiin pitkästä aikaa strassikeikkoni ja villiinnyin kunnolla strassien kanssa. Näissä kynsissä ehdottomasti "more is more". Harmaa metallilakka ei tietenkään näyttänyt enää niin hyvältä kun sen päälle joutui käyttämään paljon läpinäkyvää lakkaa, jotta strassit pysyivät kunnolla kiinni, mutta kauempaa katseltuna se ei haitannut. Strassien asettelussa olisin voinut olla tarkempi, nyt esim neliskulmaiset strassit ovat hieman miten sattuu, mutta se on varmasti asia, jonka myöskin huomaa vasta hieman takemmalla takastelulla. Kynnet keräsivät jotenkin hämmentävän paljon kehuja ihmisiltä esim kaupassa ja nämä todellakin huomattiin. Hauskaa, miten monesti ne omasta mielestä ei niin kamalan onnistuneet  tai "äkkiä sutaistut" kynnet juuri tuntuvat aina keräävän paljon positiivista huomiota.


Postauksen viimeinen lakkaus on jälleen rakennettu ihanien MILV-siirtokuvien ympärille. Pöllöt ovat ehdottomasti yksiä suosikkieläimiäni ja minun oli pakko saada MILVin söpöt pöllösiirtokuvat itselleni. Ja päätin haastaa itseäni tälläkin kertaa käyttämään mahdollisimman paljon eri lakkoja lakkauksessa. Lakkojen ja siirtokuvien lisäksi kynsille pääsi vielä valkoisia niittejä.


Käytetyt lakat: Essence Bloggers' Beauty Secrets Shine Bright, Miss Me valkoinen (MILVien alla), Dance Legend White Noise ja A England Lady Of The Lake sekä Tristam.


A Englandin lakat eivät ole olleet paljoa esillä blogissani, mutta ne ovat erittäin hyviä laadultaan ja minulta löytyy niitäkin useampia (myös näitä saa Cesarsshopista). Nyt viime vuosina ne eivät ole olleet niin pinnalla, mutta muistan, että vuosia sitten ne olivat aika in kynsipiireissä. Varsinkin vihreä Saint George oli sävy, joka kaikkien piti omistaa ja She Walks In Beauty oli erikoinen kaunotar. Minulta löytyvät nuo kummatkin ja pitisi kyllä ehdottomasti kaivella ne lakkakaapista, jotta saisin ne kynsille ja kuvattua myös tänne blogiin.


Harmikseni Dance Legendin White Noise ei kyllä ollut kynnellä yhtää valkoinen. Pullossa lakka oli valkoisempi ja aluksi myös kynnellä, mutta sitten se alkoi jotenkin kellastua (kuva otettu kun lakkaamisesta on kulunut yli vuorokausi). Jotenkin tässä kävi samanlainen ilmiö kun meikkivoiteen kanssa käy, että se hapettuu. Ja sittemmin lakka on myös pullossa alkanut enemmän ja enemmän kellertämään. Pitäisi kai vain heittää lakka pois. :(

Nyt on toivottavasti kaikki talviset lakkaukset kaiveltu arkistoista ja voidaan siirtyä johonkin keväisempiin ja kesäisempiin, eikö? Millaiset lakat tellä lukijoilla pääsevät kynsille näin kevään tullen?Spring is really coming (we had +15°C yesterday), so I had to post these winter nails now on my blog, before all snow is gone and I fee silly to post these.

Ei kommentteja: