tiistai 3. huhtikuuta 2018

Kun Hehku aukesi Nokialle

Hehku on K-ketjun uusi tuloka, joka nettisivun mukaan on "ainutlaatuinen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kauppaketju". Ensimmäinen Hehku aukesi Tampereelle jo helmikuussa, mutta itselläni on niin harvoin keskustaan asiaa nykyään, että en ehtinyt keskustan Hehkua helmikuussa tutkimaan. Niinpä päätin olla heti ensimmäisten joukossa paikalla, kun Hehku aukesi Nokialle maaliskuussa.


50 ensimmäistä paikalla olijaa saivat valita yhden tuotteen itselleen ilmaiseksi ja tämä olikin houkutellut paikalle hyvin jonottajia jo ennen kello kymmentä. Itse tulin paikalle vajaa 15min ennen avaamista ja jonossa oli jo päälle 30 henkeä nopeasti laskettuna. Melkein 50 meitä jonottelijoita taisi kertyä paikalle jo ennen kymmentä.


Hehkussa oli kyllä paljon kaikkea! Valikoimaa olisi voinut tutkailla ihan tuntitolkulla, mutta valitettavasti minun piti kuitenkin ehtiä vielä töihin saman päivän aikana. Ihonhoito oli parhaiten edustettuna, mutta löytyi myös meikkejä ja "apteekkitavaraa". Varsin iloinen olin siitä, että hyllyistä tuli bongattua paljon ainakin itselle uusia ja vieraita merkkejä, joihin on nyt helppo tutustua ja mukavampi ostaa testiin, kun pääsee ensin hipelöimään testereitä. Olen sitä mieltä, että ihanaa kun kaikkea ei tarvitse ostaa aina netistä, vaan valikoimat ihan oikeissa kaupoissa laajenevat. En ole kamalan tarkasti tutustunut esim Stockmannin koko valikoimaan, mutta tuntui, että Hehkussa oli paljon uutta, mihin en ole aiemmin törmännyt missään kaupassa.


Avajaistarjouksena oli monia merkkejä 30% alella, kuten Dermalogica ja Mádara. Itse otin yllä näkyvän Dermalogicalin setin ilmaislahjana, joten se oli minulle ilmainen, mutta kyllä tämä olisi kannattanut sillä 30% alellakin mielestäni kotiuttaa. Dermalogicalia kun saa harvoin mistään alella ja hintavahan tämä merkki kieltämättä on. Mutta hyväksi todettu, aina silloin kun raaskin vain merkin tuotteita hankkia.

Lumenelta sai alla oikealla näkyvän setin kaupanpäälle, kun osti minkä vain Lumenen tuotteen. Päädyin ostamaan Lumenen Valo Beauty Lotionin, jota en ole aiemmin käyttänyt. Setissä mukana oleva hyaluronitiiviste on yksi ehdottomia leppareitani Lumenelta ja olenkin käyttänyt sitä pari pulloa.


Tarvitsin uuden miselliveden ja Mádaran ollessa tarjouksessa päätin ostaa merkiltä miselliveden testiin. En ole kamalasti käyttänyt aiemmin Mádaran tuotteita, mutta olen käsityksessä, että ne ovat hyviä, joten haluan nyt ehdottomasti tutustua merkkiin paremmin.

Hehkusta löytyi paljon erilaisia kangasnaamioita. Hillitsin itseni (koska kaapeissa on aika monta naamiota odottamassa käyttöä) ja päädyin ostamaan vain yhden, jota en ole muissa kaupoissa aiemmin nähnyt.Lisäksi ostin piilolinssinestettä, koka se nyt tuntuu olevan aina ja jatkuvasti loppu. Tämä vaikutti hyvän hintaiselta kokoonsa nähden.


Hehku siis vakuutti ainakin minut näin ensikäynnillä ja uskon asioivani kaupassa toistekin. Hehkulla on muuten myös nettikauppa, eli jos varsinaista liikettä ei löydy ihan lähettyviltä, voi ostokset tehdä netissä ja yli 50e ostoksille taisi saada ilmaisen toimituksen. Minusta Hehkun valikoima oli monipuolinen ja kiinnostava. Eihän K-ryhmällä ole mitään tämmöistä vastaavaa vielä aiemmin ollutkaan, joten erittäin tervetullut lisä valikoimaan. Pidän ideasta, ettei tämä ole vain kosmetiikkakauppa, vaan valikoima on monipuolisempi ja sillä tavalla Hehku tuntuu uniikilta, eikä vain kilpailevan ketjun kopioinnilta. Pakko antaa vielä plussaa mukavasta ja asiantuntevasta henkilökunnasta, joka oli halukas palvelemaan ja iloisella mielellä. Niin ja oli heillä kaikilla ihanat glittermeikitkin avajaisten kunniaksi! Varmaankin tehty Glitternistin glittereillä, joita muuten myöskin oli Hehkussa myynnissä! Melkein ostin niitäkin, kun tämmöinen glitterharakka olen...

Oletteko käyneet jo Hehkussa?Hehku is a new store (dedicated most to wellness) here in Finland and this is what I bought on my first visit.

2 kommenttia:

SariBP kirjoitti...

Hehku on todella hyvä lisä kosmetiikkamyyntipaikkoihin, eikä live-myymälöitä sillä saralla ole yhtään liikaa;)
Olen iloinen, että melko lähellä nykyistä kotiani on Hehku-myymälä, jonne pääsee katselemaan tuotteita ihan paikan päälle. Tarjonta on mukavan monipuolinen ja kuten kerroit löytyy merkkejä, joita ei ole aiemmin saanut live-myymälöistä, kuten Paese, Puro-Bio jne.
Olipa hyvät avajaistarjoukset. Dermalogican setti vaikuttaa kiinnostavalta varsinkin, kun ovat kuivan ihon tuotteita. En ole itse raaskinut normikokoisia ostaa juuri koskaan.

Niniane kirjoitti...

SariBP: Itsekin ostan monesti pieniä kokoja ja monipakkauksia Dermalogicalilta, kun ovat sen verran hintavia. Messuilta yleensä tulee ostettua jokin messutarjous. Toivoisin kovasti, että Hehku tulisi joskus tuohon ihan lähimmällekin ostosalueelleni, mutta ainakin tuolla Nokialla on helppo vierailla, jos on autolla liikenteessä. Ja täytyy se keskustankin Hehku käydä joku kerta katsastamassa.