perjantai 25. toukokuuta 2018

Sinful Colors ja Kylie Jenner

Sinful Colors on lakkamerkki, jota muistan ostaneeni joskus lapsena ehkäpä Seppälästä? Sittemmin merkki hävisi Suomen markkinoilta, mutta teki paluun muistaakseni vajaa pari vuotta sitten. Silloin taisivat tulla markkinoille myös Kylie Jennerin ja Sinful Colorsin yhteistyölakat.


Vaikka en itse erityisemmin Kyliesta välitä, olin kiinnostunut testaamaan taas pitkästä aikaa Sinful Colorsin kynsilakkoja, koska muistan niistä silloin nuorena pitäneeni. Erityisesti mielenkiintoni kohdistui Kylien mattalakkoihin ja Kylien Demi-matte lakat nousivatkin muutamien testailujen jälkeen ehdottomiksi lemppareikseni! Hyvä laatu ja lakat peittävät kahdella kerroksella.


Näissä kuvissa kynsilläni on Kylien demi-matte kokoelmasta Kurtsey ja Karma. Niiden kaveriksi valitsin vielä Cadillacquerin glitterisen Have A Killer Dayn. Koristelut on tehty vinyylien avulla ja kaikki kynnet on viimeistelty mattapäällyslakalla.


Demi-mattejen lisäksi Kyliella on "satin matte" lopputuloksen antavia lakkoja, joista myös pidin, mutta ne olivat laadultaan vaihtelevampia, koska osa oli hyvin ohuita ja eivät kaikki peittäneet helpolla kahdella kerroksella, kuten demi-mattet. Näiden mattalakkojen lisäksi Kyliella on perinteisiä kiiltäväpintaisia "geelimäisen lopputuloksen antavia" lakkoja ja niiden kanssa käytettäväksi suunniteltu päällyslakka. Nämäkin lakat olivat laadultaan ihan ok, mutta monet todella ohuita (esim alla tikulla sininen True Kolor kahden kerroksen jälkeen aivan läpikuultava). Eli sanoisin, että peruslakat voi passata, jos siellä ei ole juuri sellaista must saatavaa sävyä, mutta kokeile ehdottomasti demi-matte lakkoja!


Kylien lakat taisivat tulla Suomessa myyntiin lähinnä vain kuuden lakan monipakkauksissa, mutta ainakin USAssa lakkoja on pystynyt ostamaan myös yksittäin. Lakat ovat käsittääkseni limited edition, mutta Oletkaunis.fi näyttäisi tällä hetkellä myyvän vielä yhtä settiä hyvällä alehinnalla ja olen näitä kyllä vähän aikaa sitten vielä bongannut myös Citymarkettien alelaareista, joten nyt nätä lakkoja voi hankkia itselleen hyvinkin huokeaan hintaan. Alessa pakkaus maksaa yleensä hieman päälle 10e.
Here on my nails: Sinful Colors Kylie Jenner Trend Matters Collection Kutsey and Karma. Also Cadillacquer Have A Killer Day. Really loved those Kylie Jenner demi-matte nail polishes! Great formula and opaque in two easy coats.

Ei kommentteja: