sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Makeup Revolution saatavilla Prismoissa!

Nyt tulee hyvin pikainen ja lyhyt postaus, mutta halusin tulla kertomaan nämä ilouutiset lukijoilleni, jotka eivät välttämättä ole huomanneet tätä uutista esim facebook-sivullani tai instassa. Nimittäin Makeup Revlution merkin tuotteita löytyy nykyään myös Prismasta! Alkujaan brittiläinen merkki on tunnettu kohtuullisista hinnoistaan ja varmasti myös siitä, että matkii paljon kalliimpia merkkejä ja tuo hyvinkin vastaavia tuotteita tarjolle huokeammalla hinnalla. Innostuin Makeup revolutionin saapumisesta Suomeen kovasti (koska aina on ihanaa, kun Suomeen rantautuu jokin uusi hyvä merkki) ja hehkutin asiaa jo mm instastoryssa heti perjantaina, kun uutinen korviini kantautui erään facebook-ryhmän kautta.

Makeup revolutionia löytyy siis tällä hetkellä isoimmista Prismoista ja ihan kaikkialla tuotteita ei välttämättä ole vielä saatu edes esille. Joissakin myyntipaikoissa tuotteet voivat olla jo aika lopussa, sillä kova kuhina hyllyjen luona on tässä viikonloppuna käynyt, ainakin sen perusteella, mitä olen keskustelua seurannut facebook-ryhmissä. Kannattaa käydä tsekkaamassa oman Prisman valikoima!


Kävin itse heti perjantaina katsastamassa oman lähimmän Prisma tilanteen ja onnekseni huomasin Makeup revolutionin tuotteiden vallanneen pienen tilan parilta alahyllyltä. Mukaani lähti heti Sophien (Sophdoesnails youtubettaja) ja Makeup revolutionin yhteistyöpaletti, jonka olen meinannut tilata ulkomailta jo useasti. Mahtavaa, että tämäkin saatiin suomeen! Sophie on suunnitellut myös korostuspaletin merkille, mutta sitä ei näkynyt hyllyssä. Tänään tuo luomiväripaletti oli jo loppu, kun kävin uudelleen katsomassa hyllytilannetta, mutta eiköhän niitä tule pian lisää. Ostin myös pullon unicorn elixiriä, eli nestemäistä highlighteria. Tämä on aika mielettömän upea, vaikka en olekaan mikään highlighterin suurkuluttaja, mutta tämä oli pakko saada, koska yksisarviset. Myöhemmin varmaan kotiutn toisenkin luomiväripaletin ja puuterin, myös puuterinen highlighter vaikutti hyvältä. Joissakin Prismoissa on ollut kai myös huulipunasettejä, joten sellaisenkin suhteen pidän silmäni auki.

Otatteko te lukijat yhä ilolla tämän uutisen vastaan kuin minä? :) Oletteko jo ostaneet Makeup revolutionin tuotteita Prismoista tai aiemmin muualta?Makeup revolution is finally sold in Finland. This is a happy day!

5 kommenttia:

SariBP kirjoitti...

Mahtava uutinen:)
En ole ehtinyt käydä katsastamassa mistä lähialueeni Prismoista meikkejä löytyisi (lähimmässä ei ainakaan vielä näkyny6t), mutta kunhan kerkiän, niin käyn tsekkaamassa. Makeup Revolutionin tuotteissa on tosi hyviä ja sitten ei niin hyviä, mutta kun pääse live-myymälään hiplailemaan testereitä, pääsee paremmin kärryille mitä kannatta ostaa ja mitä ehkä ei;)

Niniane kirjoitti...

SariBP: Niin minustakin on kivempi päästä ostamaan paikanpäältä, tykkään juuri hipelöidä myyntipakkauksia ja testereitä ennen ostoa. :D

Esteettistämielihyvää kirjoitti...

Tätä on odotettu :) Makeup Revolutionin meikit on huippuja ja oonkin hamstrannut niitä aina ulkomailta.

Niniane kirjoitti...

Esteettistämielihyvää: Tämä oli kyllä minustakin todella tervetullut uutinen! MR:n tuotteet olleet mullakin käytössä jo vuosia ja ulkomailta olen aina tilannut tähän asti. :)

Sonja kirjoitti...

Olen innoissani vaikka vielä en ole päässyt paikan päälle hypistelemään- netistä on kyllä tullut tilattua. Etenkin luomiväripaletit on vakuuttaneet mut iloisesti :)