keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Kesäisiä kynsiä keskellä talvea

Kävin läpi vanhoja kynsikuviani ja vastaani tuli nämä viime kesän väripommit, jotka lakkasin itse asiassa Kuopio Tanssii ja Soin aikaan Kuopiossa ollessani. Muistan, kun eräs samalla tanssikurssilla kanssani ollut kehui kynsiäni silloin. Siitä tuli kyllä hyvä mieli!


Reissussa tulee usein toteutettua simppeleitä lakkauksia ja koristeluna toimii monesti liukuväri ja glitterlakka, kuten näissäkin kynsissä. Koko lakkaus on toteutettu Essien lakoilla. Keltainen upeus on Aim To Misbehave ja se on Essien sadas kynsilakkasävy! Pinkki ihanuus on Madison Ave-hue ja vaaleanpunainen glitter taas A Cut Above.

Pidän todella paljon Essien lakoista, varsinkin kun Suomessa myytävissä on todella hyvä paksu suti. Essien lakkoja tarttuu helposti mukaan kauppareissuilla, koska usein niitä on alennuksessa esim Citymarketissa tai Sokos Emotionissa.


Näitä kesäisiä kynsiä katsellessa tulikin kova hinku kaivaa lakkakaapista jotakin pirteää ja värikästä. Niinpä kynsilleni pääsivät China Glazen kesäiset neonsävyt. Minusta on ihana välillä lakata jollakin "vuodenaikaan sopimattomalla" lakalla kynteni. Monethan käyttävät neonvärejä esim vain kesällä, mutta toisaaltahan ne sopivan hyvin piristämään pimeää syksyä tai valkoista talvea.


Tein kolmella lakalla liukuvärin kynsilleni. Käyttämäni lakat olivat: Yellow Polka Dot Bikini, Lip Smackin' Good ja Sun worshiper. Lakat ovat koostumukseltaan aika ohuita ja liukuväriin sai töpötellä useamman kerroksen, mutta se onnitui silti hyvin ilman valkoista pohjalakkaa.

En ole hetkee lakannut China Glazen lakoilla kynsiäni ja varinkin näitä jo suht vanhoja lakkoja en ole pitkään aikaan saanut kynsilleni, sillä helposti tulee aina vain lakattua jolalkin uutuuksilla ja vanhat ihanuuden jäävät vähän unholaan. Nyt muistin taas, että minulla on esim monta upeaa pinkkiä lakkaa China Glazelta, joita täytyy saada taas kynsille!


Näihin kynsiin en tehnyt sen kummempia koristeluita, mutta päätin kokeilla lakkojen päälle Essencen Next Stop Summer päällyslakkaa. Lakan on tarkotus antaa kynsille "auringon hehkua". Efekti ei ole kovin näkyvä, mutta pehmensi kivasti liukuväriä ja toi lakkaukseen kivaa pientä shimmeriä. Alla oikenanpuoleisessa kuvassa keskisormessa ei ole Essencen päällyslakkaa, mutta nimettömässä taas on.


Sopivatko neonvärit myös muihin vuodenaikoihin, vai ovatko ne vain kesän juttu?I found a picture of my nails from last summer. And I had to put something bright on my nails. So I made a simple gradient on my nails with some China Glaze polishes.

2 kommenttia:

E-S kirjoitti...

Ensimmäisten kynsien värikombo on valloittava, tykkään kovasti niistä! <3

Niniane kirjoitti...

E-S: Kiitos paljon! <3 :) Ihana kuulla että tykkäät!