perjantai 16. helmikuuta 2018

Testissä Essencen kynsitarroja

Blogiani seuranneet ovat varmasti tietoisia siitä, etten ole mikään kynsitarrojen suurin fani. Vaikka ne ovat teoriassa todella helppo tapa koristella kynnet, on käytäntö monesti hieman toinen ja tekovaiheessa on monesti jopa hermo kireällä. Yleensä ongelmana on tarrojen paksuus ja taipumattomuus. Paksut tarrat harvoin asettuvat hyvin kaarevalle kynnelle ja tarrojen reunat alkavat usein repsottaa, vaikka kuin laittaisi päällyslakkaa, jolloin ne tarttuvat joka paikkaan. Olen siis vähentänyt paljon tarrojen käyttöä kysien koristelussa ja tartun nykyään mielummin esim siirtokuviin, koska ne toimivat yleensä huomattavasti tarroja varmemmin.

Mutta edullinen Essence sai minut kokeilemaan taas pitkästä aikaa kynsitarroja. Enkä muuten pettynyt, vaan ehdottomasti yllätyin positiivisesti! Tässä kolmet erilaiset kynnet, joissa kaikissa on koristeluissa käytetty Essencen kynsitarroja.


Essencen kynsitarrojen valikoima on suuri! Jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Itse kiinnostuin eniten näistä vähän erikoisemmista tarroista, kuten yllä näkyvistä Crushed Glass Manicure kynsitarroista, jotka imitoivat mielestäni yhdessä vaiheessa todella pinnalla olleita shattered glass kynsiä. Minä suomentaisin shattered glass kynnet lasinsirpalekynsiksi. Samanlaisen lopputuloksen pystyy luomaan sellofaaninpaloilla ja olen itsekin tätä joskus kokeillut, mutta nämä tarrat olivat kyllä vielä paljon helppokäyttöisempiä.


Pohjalle valitsin Essencen trend edition lakkoja. Kaksi lakkaa Summer Fun kokoelmasta: vaalea Shine Brighter Than The Sun ja turkoosi Meet Me At The Pool. Kolmas käyttämäni lakka oli Glitter In The Air kokoelmasta: Hey Gorgeous!

Tarrapakkauksessa on eri mallisia "lasinsirpaleita" ja niitä voi liimata kynnelle ihan niin tiiviisti kuin haluaa. Itse käytin sirpaleita aika maltillisesti ja lisäsin vielä hieman glitteriä muutamiin kynsiin Essencen Chica Bonita lakalla, joka puolestaan on ¡Arriba! trend editionista. Tykkäsin lopputuloksesta todella paljon ja samoin tarrojen helppoudesta. Ne ovat todella ohuita, eli istuvat kynnelle hyvin, eivätkä lähde törröttämään, kun laittaa kunnollisen päällyslakkakerroksen kynnelle. Nämä lasinsirpaletarrat ovat nyt poistumassa Essencen valikoimasta ja haluaisin kyllä jostain löytää itselle vielä yhden arkin näitä varastoon. Eli jos haluat näitä kokeilla, ole nopea, kohta näitä ei enää saa!


Sitten esittelyyn ehkä vielä edellistäkin erikoisempi kynsitarra-arkki. Nimittäin Essencen Stand Out! 3DTouch Manicure tarrat luovat kynnelle kolmiulotteisen lopputuloksen! Hurjaa! Enpä ole aiemmin vastaaviin törmännyt. Nämä imotoivat minusta selvästi rakennekynsissä pinnalla ollutta trendiä, jossa kynnelle tehdään kohokuvioita samalla värillä kuin itse kynnellä ja lopputuos muistuttaa minusta villapaidan koristeneulosta. Näitä oli pakko päästä testaamaan, että toimivatko nämä todella!


En tiedä voisiko näiden tarrojen päälle tehdä esim liukuvärin, mutta itse lähdin ensimmäisellä kokeilulla hyvin yksinkertaisella tavalla tekemään ihan yksivärisiä kynsiä, joissa jokaisessa kynnessä oli lakan alla jokin 3D-kuvio. Kuviot täytyi liimata todella huolellisesti kynnelle varsinkin reunoista, että ne eivät ala repsottaa, sillä minulla on todella kaarevat kynnet. Osa kuvoista sopi kynnelleni paremmin kuin toiset. Tarrat eivät paljoakaan näy kun ne on liimattu palajaalle kynnelle ja niiden päällä ei ole vielä lakkaa.. Tarrat eivät ole mitenkään "super ulkonevat", joten olin jopa vähän skeptinen, näkyvätkö ne ollenkaan lakan alta.


Valitsin lakkojen päälle tässäkin tapauksessa Essencen trend edition lakkoja. We are... In Love on musitaakseni vuoden takainen ystävänpäivän aikoihin ilmestynyt trend edition. Lakat ovat nimeltään I Love You Berry Much, I Have Grey-t Times With You ja Pink Party Only With You. Essenceltä ilmestyy muuten joka kevät jokin trend edition, joka jollakin tavalla liittyy tai sopii ystävänpäivään. Tänä vuonnahan se oli Wood You Love Me, jossa rakakusteema on yhdistety keväiseen metsään.


Tarrat kyllä toimivat, mutta ihan ilman "mokia" en tästä lakkauksesta selvinnyt. Tajusin nimittäin vasta muutaman kynnen jälkeen, että lakkaa tulee levittää kynnelle todella ohuesti ja itse asiassa minun olisi kannattanut varmaankin valita käyttööni vielä koostumukseltaan ohuempi lakka tähän hommaan. Essencen lakat ovat nimittäin usein aika peittäviä ja sellaisia kermaisen paksuja, eivät mitään ohutta lirua. :D Jos lakkaa laittaa tarran päälle liian paksun kerroksen, ei 3D-tarra erotu sen alta enää ollenkaan. Ja tarran päälle ehdottomasti vain yksi kerros lakkaa, jotta tarra jää näkyviin. Kun tekniikan oppi, oli lopputulos minusta todella hauskan näköinen!


Näitä tarroja pitäisi kokeilla vielä uudelleen ehkä niin, että levitän myös tarran alle värilakan, joka on peittävä ja päälle jonkin todella ohuen lakan. Uskoisin, että näin loputulos olisi vielä parempi.


Viimeisimpänä testasin aikaperinteisiä kynsitarroja. Näiden kohdalla jännitin, jääkö tarran reunat selvästi näkyviin ja alkavatko nämä kipristyä samaan tapaan kuin monet muut kynsitarrat, mutta kumpikin pelkoni osoittautui turhaksi. Tarrat asettuivat kynsille hyvin ja kestivät todella pitkään hyvinä, eli Essence todella vakuutti minut kynsitarroillaan!


Kynsillä olevat lakat ovat Lights Of Orient trend editionista. Kultainen metallinen lakka on nimeltään Golden Gate To Orient, vaaleanpunainen The Sultan's Daughter ja punertava Belly Dancing Queen. Kaikissa lakoissa oli todella miellyttävä tarpeeksi paksu koostumus, kuten Essencen lakoissa yleensä.


Pidin siis kaikista kokeilemistani Essencen kynsittarroista ja olenkin ostanut jo muutaman uuden arkin Essencen tarroja, jotta pääsen kokeilemaan ovatko ne yhtä hyviä laadultaan kuin nämä. Ja vaikka eivät olisi, niin eipä siinä paljon rahaa mene hukkaan, sen verran edullinen merkki on kyseessä.Here are three different nails, all made with Essence trend editon nail polishes and Essence nail stickers.

2 kommenttia:

Hannelore kirjoitti...

Essencen kynsitarrat on ainoita mitä mä käytän. Muut ei oo olleet niin hyviä. Kynnet on todella kaarevat niin aina rupee jostain repsottamaan, paitsi Essence :)

Niniane kirjoitti...

Hansku83: Ompa kiva kuulla, että muillakin on hyviä kokemuksia Essencen kynsitarroista, en siis kehunut turhaan! :)