sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Vaaleanpunaisia kynsiä siirtokuvilla

Vaaleapunainen on ehdottomasti yksi lempivärejäni ja se on mielestäni super helppo väri käyttää kynsillä. Tässä postauksessa esittelen teille parit vaaleanpunaiset kynnet.


Ensimmäisenä esittelyssä ponikynet! Ostin joskus vuosia sitten ebasta siirtokuvia, joissa on My Little Ponyja. Pakkohankinta, vaikka eiväthän nämä kamalan hyvälaatuisia ole, varsinkaan kun olen tottunut nyt super hyvälaatuisiin MILVeihin. Ponisiirtikset täytyi leikata tarkasti muotoonsa, jotta ne sai siististi kynnelle, koska ne ovat yhtä kokonaista siirtokuva-arkkia. Nyt kun käytin näitä jo muistaakseni kolmatta kertaa, osasin toimia aika hyvin näiden kanssa ja sain ne melko helposti kynnelle ja melko lailla niille paikoille kuin halusinkin. Mutama poni vielä jäi tulevaan käyttö varten varastoon ja kyllä nämä varmaan tulee käytettyä jossain vaiheessa loppuun.


Yhdistin ponit hailakan vaalanpunaiseen pohjaan, koska siirtokuvien värit ovat aika hailakat ja vaativat todella vaalean pohjan näkyäkseen kunnolla. Lisäksi kahteen kynteen käytin Dance Legendin Cinderella topperia, jossa on pienemmän glitterin seassa isompia kukkia/lumihiutaleita. Näin kesällä sanoisin, että ne ovat kukia ja talvella ne menevät taas lumihiutaleista. :D Omat kynteni ovat sen verran kaarevat, että hieman kukkia joutui asettelemaan kynnelle, jotta ne eivä jääneet kamalasti törröttämään.


Postauksen toisessa lakkauksessa käytin ehkä lemppari siirtokuvamerkkiäni tällä hetkellä eli MILVejä. Nämä ovat niin helppoja, hyvälaatuisia ja valinnanvaraa on kuvissa niin paljon, että varmasti kaikille löytyy mieleiset! Olen toistaiseksi kokeillut vain MILVin koko kynnen kuvia, mutta valikoimiin kuuluu myös pienempiä kuvia. Monet koko kynnen kuvista kuuluu laittaa valkoiselle pohjalle, kuten myös nämä koiran kuvilla varustetut MILVit, joita tässä lakkauksessa käytin. Uskoisin, että ne toimivat myös jollakin muulla hyvin haalean värisellä pohjalla. Omat MILVini olen muuten ostanut päsääntöisesti CesarsShopista. (En hyödy linkistä.)


Käyttämäni lakat olivat tälä kertaa seuraavat: Zoya Ginni, Miss Me valkoinen lakka, jolla ei ole nimeä ja Essence Pretty Little Thing. Koristeluissa siirtokuvien lisäksi pari isoa hopeista strassia.


Isotkin strassit pysyvät mielestäni hyvin ihan päällyslakalla, en käytä koskaan liimaa koristeluiden kiinnittämiseen. Siirtokuvien päälle laitan aina myös huolellisen päälyslakkakerroksen, jolloin nekin kestävät pitkään hyvinä. Tekstuurilakan päälle ei tietenkään voi laittaa päällyslakkaa, mutta nämä Zoyan Pixie Dustit eivät kyllä mene miksikään, vaikka olisi useita päiviä amoilla lakkauksilla. Pixie Dustit ovat kyllä ehdottomia lmeppareitani, mitä tekstuurilakkoihin tulee.Here are two pink manis. One with My Little Ponys and the other one with dogs. I think they are cute. :)

2 kommenttia:

DiaryOfShopaholic kirjoitti...

Ei vitsi miten söpöjä nuo ponit! :)

Niniane kirjoitti...

DiaryOfShopaholic: Nyt löysin vasta sun kommentti tuolta julakisemattomista kommenteista! :O Mutta kiitos kommentista, harmi kun siitä en jostain syystä ole saanut mitää ilmoitusta ja huomasin sen vasta nyt!