tiistai 6. kesäkuuta 2017

Pikakuulumisia

Tervehdys taas pienen hiljaisuuden jälkeen! Hiljaiselon aiheutti tällä kertaa muuttopuuhat. Ensin alkuvuodesta blogi muutti osoitetta ja nimeä ja nyt oli aika muttaa oman kodin osoitetta. Kuun vaihde on siis mennyt muuttolaatikoita pakatessa ja kannellessa. Onneksi meillä oli myös ahkerat apulaiset, jotka palkitsimme pizzalla. :)Onneksi muuttotouhuja on helpottanut se, että työhommia oli jo toukokuun puolella todella vähän ja nyt olenkin jo lomalla, eli tanssinopetushommat ovat tältä keväältä ohi. Olenpahan sanut keskittyä uuden kodin kuntoon laittamiseen. Hommaa riittää kyllä edelleen, mutta ehkä tässä kesäkuun aikana saadaan uusi koti "valmiiksi".

Olen yrittänyt muuttopuuhien lomassa myös lomailla. Ja tottakai nauttia kesäpäivistä, silloin kun niitä on sattunut ainaisen sateen ja kylmyyden keskelle. Olen käynyt kesän suosikkikahvilassani eli vohvelikahvilassa (kesällä vohveleita saa tuoreilla mansikoilla)  ja vähän muutenkin ulkona syömässä, kun kerrankin siihen on aikaa. Olen ehtinyt myös vähän nähdä kavereita pitkästä aikaa ja toivonkin, että nyt kesällä ehtisin oikeasti viettää aikaani monien sellaistenkin kavereiden kanssa, joita näkee harvoin ja jotka asuvat vähän kauempana. Kun työkautena tulee oltua viikonloput ja illat töissä, ehtii kavereita nähdä ikävän vähän.


 

Hauvat ovat pikkuhiljaa kotiutuneet uuteen asuntoon ja ovat aika inoissaan omasta takapihasta. Se on paljon kivempi juttu kuin parveke, johon hauvat ovat aiemmin tottuneet. Kun vaan kelit nyt pysyisivät aurinkoisina ja lämpiminä, niin varmasti tullaan hengailemaan hauvojen kanssa meidän takapihalla paljon!

Tampereella oli kuun vaihteessa myös kansainväliset suurmarkkinat, joilla piipahdettiin hakemassa vähän muuttoeväitä. Aivan mielettömän kiva tapahtuma ja harmittaa, etten ehtinyt enempää tutkailla sen tarjontaa tänä vuonna. Brittiläsiä fudgeja ostan joka vuosi ja nyt mukaan tarttui myös ranskalaista patonkia ja ihania mansikkavartaita valkosuklaalla kuorrutettuna, nam! Tarjolla olisi ollut myös mm kreikkalaista ruokaa, jota olisin varmaankin mennyt nostalgiasyistä maistelemaan, sillä olen nuorempana matkustellut paljon Kreikassa. Oli alueella paljon muutakin kuin syötävää, mutta ehdimme tutustua vain ruokapuoleen pikaisella käynnillämme. Kannattaa muuten katsastaa täältä, tuleeko kansainväliset markkinat omalle paikkakunnalle tänä kesänä.

Toivon, että bloggailutahtini tästä vähitellen tiivistyy ja saisin jatkossa jopa enemmän kuin yhden postauksen viikossa aikaan nyt kun työ- ja muuttokiireet pikkuhiljaa ovat helpottamassa. Mitä teille muille kuuluu näin kesäkuun alussa?I have been really busy with moving. Now I live in my new home and try to get everything in order. And it's my summer holiday, so I try to meet with my friends and eat out as much as I can. Just hoping that it's not going to rain all summer...

Ei kommentteja: