perjantai 19. toukokuuta 2017

Kesäinen talvilakka

Esitelläämpä taas pitkästä aikaa kynsiä. Tällä kertaa kynsillä on talvikokoelmaan kuuluva lakka, joka kuitenkin mielestäni sopii hyvin kesäänkin, sillä sinertävät ja turkoosit värit löytävät tiensä kynsilleni yleensä useimmin keväällä ja kesällä.


Tässä lakkauksessa pääosassa on F.U.N Lacquerin upea glitterinen Northern Lights joka ilmestyi vuoden 2016 joulukokoelmassa. Lakka on muuten tällä hetkellä alennuksessa CesarsShopissa (en hyödy linkistä mitenkään), joten jos et kyseistä lakkaa vielä omista, niin suosittelen ehdottomasti sen hankkimista. Lakka on nimittäin upea! Kuviin oli vaikea saada vangittua sen kaikkea kauneuta, sillä luonnossa tämä on semmoinen tuijottelulakka, josta ei meinaa saada silmiään irti, sen verran upeasti se hohtaa sinisen, turkoosin ja vihreän eri sävyissä.

Lakan koostumus on sen verran ohut, että suosittelen sen levittämistä meikkisienellä töpöttelemällä. Näin peittävän lopputuloksen saa jo helposti parilla töpöttelykerroksella. Lakkaa voi tietenkin hautessaan käyttää myös jonkin peittävämmän lakan päällä, jolloin sen voi levittää omalla siveltimellään, mutta itse suosin nykyään tämän tyylisten lakkojen kanssa töpöttelyä. Siloin ei tarvitse miettiä, millainen pohjaväri siihen sopii parhaiten. Sormet kannattaa suojata lateksilla ennen töpöttelyä, koska lakan glitterinen koostumus voi olla aika työläs siivota iholta. Itselläni käytössä Glisten & Glown söpö pinkki lateksi.


Kauniin lakan koristeluiksi pääsivät tällä kertaa ympyräglitterit OPIn Snow You Love Me lakasta ja hopeiset siirtokuvat. Minusta lopputuloksesta tuli oikein kiva ja sopivan yksinkertainen, koska näin kaunis lakka ei mitään monimutkaisia koristeluja kaipaa.



I love using blues and greens on my nails in spring and summer time. So that is why I used this nail polish. F.U.N Lacquer Northern Lights is from Christmas 2016 collection. I combined it with OPI Snow You Love Me and silver water decals.

Ei kommentteja: