sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

Kynsiharrastajien kesämiitti

Instagramin puolella olenkin jo jakanut fiiliksiä meidän kynsiharrastijen kesämiitistä, mutta tässä tulisi vielä vähän kattavampi kertomus meidän mukavasta päivästämme. Lukaiskaa ihmeessä myös muiden miittiläisten raportit, joita ovat kirjoittaneet ainakin Miracle, Eve, Anni. Musita blogeista löytyy nimittäin vielä lisää hauskaa kuvamateriaalia meidän päivästämme.


Hämeenlinnassa pidettiin 16.7. kynsiharrastajien kesätapaaminen, jota olin järjestämässä Miraclen ja Hannan kanssa. Päivän ohjelmaan olimme suunnitelleet mm. piknikin, parhaiden kynsien äänestystä, ruokailua ravintola Popinossa ja tietovisailua. Sen verran huono tuuri kävi, että Hanna tuli juuri ennen miittiä niin kipeäksi, ettei päässyt itse lopulta paikalle. Mutta onneksi paikalle kuitenkin pääsi monta ihanaa kynsilakkoista kiinnstunutta naista!


Miittimme alkoi kokoontumisella linnanpuistoon, jossa valtasimme puiston reunasta penkkirakennelman meidän piknik pöydäksi. Ohjelmassa muuten oli vapaat rupattelua ja tutustumista, kun odottelimme, että kaikki miittiläiset pääsevät perille. Jokainen osallistuja toi mukanaan jotakin syötävää tai juotavaa, joten meillä oli lopulta todella runsaat eväät, joita ei läheskään kaikkia jaksettua syödä, vaikka meitä syöjiä olikin useampia.


Kuva: Heidi

Syömisen ohessa meillä oli missiona myös askarrella itsellemme nimilaput. Miracle toi meille kaikkia ihania askarteluvälineitä, kuten glittereitä, teippejä, niittejä, fimoja... Oli siis valinanvaraa ja jokainen sai askarrella oman näköisensä nimilapun.


Pakko myöntää, että omalta osaltani kyllä vähän lopputulos huvitti. Vähän kuin 5v. Nina olisi päässyt glittereillä leikkimään! Mutta hei, hauskaa oli askarrella pitkästä aikaa muutakin kuin kynsiä! Olosuhteet olivat kieltämättä hieman haastavat, koska askartelu tapahtui ulkona tuulen armoilla.

Vas puoleinen kuva: Miracle

Piknikin ohessa ehdimme hyvin myös vähän kirppistellä. Minulle uusina kotiinviemisinä lähtivät kolme alla näkyvää lakkaa, jotka kotiutuivat minulle vaihtareina.


Pakko kehaista, että meillä oli kyllä super hyvät herkut! Oli sipsiä, pähkinöitä, herneitä, kirsikoita, marjapiirakkaa, juustoja, keksejä... Erityiskiitos Sannille, joka oli jaksanut leipoa meille maukasta piirakkaa! Sponsoripuolelta meillä oli tarjolla Livboxin lähettämiä Pandan Vadelmamuru-suklaalevyjä. (Ihan mun lemppareita!) Alla meikäläinen näyttää hienosti mallia, miten pähkinöitä syödään. :D

Kuva: Miracle

Puistossa ohjelmaan kuului vielä perinteisten ryhmäkuvien (eli kynsikuvien) ottaminen ja samalla äänestettiin miittiläisten suosikit osallistujien varpaiden- ja sormien kynsistä. Meidän miittimme teemana oli kesä ja lakkaukset oli toteutettu tätä teemaa mukaillen.Varpaissa voiton vei Eve ja sormien puolella minun merenrantakynteni saivat eniten ääniä. Esittelen omat kynteni tarkemmin vielä erillisessä postauksessa. Voittajat palkittiin Kauneudenkaupan lahjoittamilla OPIn Infinite Shine lakkaseteillä.Matkassa mukana oli myös Heidin Wreck This Journal, johon me miittiläiset tuhrustimme omat terveisemme. Huomaa kuvassa myös Heidin kynnet. :)

Kuva: Miracle

Linnanpuistosta matkamme jatkui Popino ravintolaan, joka on ehdottomasti minusta niitä "the ruokapaikkoja" Hämeenlinnassa. Osa porukasta ajeli Miraclen ja miittikassien kanssa paikalle, me muutamat kävelimme perässä, koska keli on sen verran mainio.

Oik puoleinen kuva: Heidi

Ruokalistaa ja sponsorikasseja tutkittiin kilpaa ravintolaan päästyämme. Kyllähän nuo Laveran vaaleanpunaiset kassit houkuttelevilta näyttävät, eikö? Kasseista löytyi hieman vaihtelavaa sisältöä ja sisällöt meille sponsoroi Lush, Lavera, L'Oreal, Miraclela, Livbox ja Sunrise Cosmetics.


Ruoka oli Popinossa totta kai hyvää ja jaksoimpa syödä jälkiruokaakin! Popinossa pitää aina ehdottomasti syödä myös pastasalaattia ja ihanaa valkosipulileipää alkupalaksi. Vaikka vähän teki mieli tilata jokin Popinon ihanista pizzoista tai jättileike, päädyin lopulta Chicken kormaan, jota en ollut aiemmin maistanut. Jälkiruokana nautin vielä jogurtti-limetta jäätelöpallon. Oli muuten super ihanaa!


Ruokailun ohessa meillä oli ohjelmassa pientä tietovisailua, nimittäin olin valmistellut miittiläisille kaksi lakka-aiheista visaa. Ensimmäisessä tunnisteltiin lakkoja kiekoilta, arvattiin merkki ja nimi. Toisessa visassa oli lakkamerkkeihin liittyviä kysymyksiä. Piti nimetä mm. Essien perustaja ja OPIn artistic director, arvailla eri merkkien perustamisvuosia, nimetä Essencen ja Essien lakkoja, jne. Visailu oli todella hauskaa ja sitä olisi voinut jatkaa vaikka kuinka pitkään! Ja itselläni kyllä syttyi semmoinen kipinä tähän, että mietin jo, missä voisin seuraavan kerran vetää lakavisaa. Kysymyksiä oli nimittäin älyttömän hauska keksiä ja tuli opittua paljon uutta lakka-aiheista nippelitietoa, kun kaivelin kysymysten vastauksia netistä.


Kummastakin visasta palkittiin eniten psiteitä saanut ja voiton vei kummassakin visassa Eve! Hän sai palkinnoksi kauneudenkaupalta saatuja OPIn Infinite Shine lakkoja, sekä pienet itse kokoamani yllätyspussukat. Voitte Even blogista kurkistaa, mitä palkinnoissa oli.

Kuva: Heidi

Ruokailun jälkeen olikin jo aika saatella osa porukasta läheiselle linja-autoasemalle ja kohti kotimatkaa. Muutama meistä (minä mukaan lukien) käväisi vielä kauppakeskus Goodmanissa pyörähtämässä, jonka jälkeen olikin aika suunnata kotiin ja lepäämään pitkän mutta super hauskan päivän jäljiltä.

Tähän väliin on hyvä sanoa kiitos kaikille mukana olleille, jotka tekivät tästä päivästä huippu hyvän! Juttua riitti ja oli ihana nähdä niin vanhoja tuttuja kuin uusia tuttavuuksiakin. Käykää tsekkaamassa vielä mukana olleiden blogeja ja instatilejä:

Salla, IG @chaosia

Vas puoleinen kuva: Miracle

Goodmanilla pyörähtäessä huomasin, että H&M:n uudet meikit olivat saapuneet nyt myös Hämeenlinnaan. Tutkailimme ja swatchailimme niitä aika urakalla ja matkaani tarttui pari H&M:n huulituotetta. Melkein sorruin ostamaan myös pari luomivärinappia, koska nuo H&M:n uudet yksittäiset luomivärit ovat vain niin ihanan värisiä ja todella pigmenttisiä (katso oikea käteni yllä).


Mainittakoon tähän loppuun vielä miittimme sponsoreina toimineet yritykset, jotka lähettivät meille tuotteitaan testiin: Lush, Lavera, L'Oréal, Miraclela, Livbox, Sunrise Cosmetics ja Bm International/Kauneudenkauppa. Kiitos heidän, saimme kaikki kotiinviemisiksi kiinnostavia uusia tuotteita!


Tutustutaan sponssituotteisiin vielä tarkemmin huomisessa postauksessa, jossa on teille lukijoilleni kiva pikku ylläri myös! Nimittäin viime hetkien peruuntumisten takia meiltä jäi muutama sponsorikassi ylimääräiseksi ja näin ollen minulla on arvottavana teille kassillinen kivoja pikku ylläreitä! Tulevaan arvontaan voi muuten osallistua myös facebookissa, jossa minulla on nyt vielä melko tuore blogisivusto, joten sinnekin kannattaa mennä jo tykkäilemään. :)

Nyt on aika päättää tämä kilometripostaus ja jatketaan samoissa tunnelmissa vielä ainakin parin postuaksen verran, koska sponsorituotteiden lisäksi minulla on vielä esiteltävänä miittikynteni.

Ei kommentteja: