sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

I'm A Barbie Girl

Nämä kuvat ovat jo reilun vuoden takaa, mutta tajusin tässä yksi päivä vanhoja valokuvia tietokoneella selatessani, etten ole tainnut näitä koskaan blogissani julkaista. Instan puolella mun "barbielook" on kyllä muistaaseni vilahtanut. (Näyttääkö tämä jonkun mielestä tutulta? :D )


Mun ystävällä oli kolmekymppiset ja niiden teemana oli "Barbie ja Ken". Olen aina rakastanut pukeutumista, naamiaisia ja kaikkea sen tyyppistä, joten innostuin tästäkin aiheesta tietenkin ihan kympillä. Minä kun olen yleensä semmoinen tyyppi, että sitten todellakin panostan kunnolla, jos tämmöisiin naamiaisjuttuihin lähden mukaan. :) Meikkiäkin suunnittelin googlailemalla Barbien kasvokuvia. Otin kyllä vähän omia vapauksia, koska halusin lookistani lähinnä semmoisen "överipinkin", joka ei ikimaailmassa normioloissa toimisi.


Peruukki ja takki tuli lainattua koululta. Ne olivat minulla juuri hieman aiemmin olleet eräässä tanssiteoksessa esiintymisasuina. Nimilapussa luki roolihahmoni nimi "Lady" ja askartelin siihen nopeasti päälle tekstin "Barbie". Toppi, kegät, korut ja vyö ovat omia, leggarit ja hame tuli lainattua päivänsankarilta.

Peruukki on muuten ihan hullun painava ja se pitää kiinnittää miljoonalla pinnillä, jotta se pysyy kunnolla. Peruukin nuttura kun on sen verran painava ja alas tehty, että se vetää helposti peruukkia alas niskaa kohti. Onneksi tanssiesityksissä minulla oli kampaaja apunani, jotta tukkalaite saatiin kiinni niin, ettei se tanssiessa tippunut. Nyt jouduin taiteilemaan tämän päähäni ilman ulkopuolista apua ja ilman sukkahousumyssyä, mutta onnistuin! Kyllähän noissa kuvissa vähän omat hiukset pilkistelee alta, mutta en antanut sen häiritä asiaa.


Vaikka Barbeilla ei kai yleensä ole kynsilakkaa, niin eihän tämä Barbie voinut lähteä liikenteeseen ilman lakkauksia. Ehkä ihan klassinen ranskalainen manikyyri olisi sopinut, mutta päädyin kuitenkin pinkkiin kimmellykseen, koska ajattelin sen olevan sopiva tähän muutenkin aika överiin tyyliini.


Käyttämäni lakat ovat muistaakseni Essencen Sparkling Sugar lakkoja (poistuneet jo valitettavasti valikoimasta). Vaaleampi on nimeltään Baby, You're A Firework ja tummempi Hey Mister Sandman. Nämä ovat ikään kuin hiekkalakkoja, mutta kuitenkin aika tasaisia sellaisia. Itse en näitä varsinaisesti tekstuurilakoiksi laske, koska monet glitteritkin ovat tekstuurisempia kuin nämä.

Mitä tykkäätte "barbietyylistäni"? :D Löytyykö lukijoista sellaisia, jotka ovat viime aikoina olleet naamiaisissa? (Jos löytyy kuvaa, niin laittakaa kommentteihin! :) )

Ei kommentteja: