sunnuntai 1. joulukuuta 2019

Joulukalenterini

Olen miettinyt tänä vuonna paljon, millaisen joulukalenterin haluaisin ja haluanko sellaista ylipäänsä. Tuntuu hieman hullulta maksaa kosketiikkakalenterista lähemmäs sata euroa, kun sisältö on kalentereissa kuitenkin sellainen, etten sitä mitenkään erityisesti tarvitse, muttaa olisihan se ihanaa saada joulukuulle jotain availtavaa, ihan jo periaatteesta ja tottumuksesta. Olin siis todella ristiriitasissa fiiliksissä kosmetiikkajoulukalenterin suhteen.


Lumenen kalenteri on ollut aiempina vuosina todella hyvä ja varmasti hintansa arvoinen tänäkin vuonna, mutta edellisestäkin kalenterista on vielä tuotteita käyttämättä, joten sen takia rajasin jo Lumenen pois laskuista. Mietin myös paljon, jos olisin hankkinut vain jonkin halvan parin kympin kalenterin esim Essenceltä tai Techniciltä, mutta niissä taas on halvan hinnan seurauksena myös kaikenlaista "tilpehööriä" meikkien lisäksi ja toisaalta mielummin panostaisin hieman enemmän rahaa, jotta saisin enemmän käyttöön päätyviä tuotteita. Kynsilakkakalenteristakin kovasti haaveilin, mutta tälläisenä HC-harrastajana mikää ns tuntematon merkki ei oikein kiinnosta, vaikka sellaisia olikin ihan kohtuulliseen hintaan tarjolla esim Citymarketissa. Olin jo vähän asennoitunut siihen, ettei minulla varmaankaan ole tänä vuonna kalenteria, koska en osaa tehdä päätöstä sen suhteen.


No, sitten tuli black friday ja sen tarjoukset. Kävin sattumalta perjantaina Tokmannilla ihan muiden juttujen perässä ja huomasin siellä, että kaikki loput joulukalenterit olivat hyvässä alessa. Päätin, että nyt kyllä ostan jonkun kalenterin. Ihan minkä vain, että saan jotain jännitettävää aamuihini. Ei se joulufiilis tule muuten millään. Jäljellä oli mm Catricen ja Maybellinen kalentereita ja jotain ns merkitöntä halpiskalenteria, jossa siinäkin oli minusta ihan kiinnostavia tuotteita (naamioita, glittereitä, huulituotteita, jne) ja hintaa olisi jäänyt muistaakseni noi18e. Googlettelin vähän sisätöjä kaikista kalentereista ja päädyin lopulta kotiuttamaan Catricen kalenterin, koska olen sellaista halunnut jo useampana vuotena (minulla ei koskaan vielä ole ollut) ja merkki on yksi lemppareistani, eikä hintakaan ollut nyt alella kuin hieman päälle 20e. Kalenterissa ei taida olla oikeastaan mitään "täytetilpehööriä", joten tässä tuntui saavan rahoilleen kunnolla vastinetta, varsinkin nyt alehinnalla. Kalenterissa on kyllä joitakin tuotteita, jotka minulta jo ennestään löytyy, mutta ajattelin joulun jälkeen pistää pienen arvonnan pystyyn, johon kokoan palkinnoksia joulukalentereista tulleita tuplia ja varmasti tuota kosmetiikkavarastoistani löytyy muutama muukin käyttämätön tuote, jotka joutavat eteenpäin, kun eivät ole minulla käyttöön päässeet.


Sitten kävikin niin, että sattumalta bongasin vielä Lempäälän Minimanista (kuulemma muissakin Minimaneissa sama tarjous) tarjouksen Essien kynsilakkaklenterista! Kalenteri oli noin puoleen hintaan alkuperäisestä ja siinähän kävi sitten niin, etten voinut millään tätä tarjousta vastustaa! Kynsilakkakalenterihan on juuri se, minkä joka vuosi kaikkein eniten haluaisin ja harmittelin taas, ettei valikoimassa oikein ole sellaisen merkin kalenteria, joka minua kiinnostaisi niin täysillä, että siitä voisin sen lähemmäs 100e maksaa. Minulla on ollut muutama vuosi sitten Essien kalenteri, josta tykkäsin ja yleensäkin pidän merkin lakoista. Essien on merkkinä kuitenkin vähän sellainen "turvallinen", että sen valikoimaan kuuluu paljon perusvärejä ja peruscremejä, joita taas itseltäni löytyy jo paljon ja jotka eivät yllätä erityisesti uniikkiudellaan, vaikka laatu lakoissa onkin kohdillaan. Näinpä olin ajatellut, etten tule vielä muutamaan vuoteen kiinnostumaan Essien kalenterista uudelleen. Mutta tällä hinnalla uskoisin olevan kalenteriin tyytyväinen, vaikka sieltä tulisikin joitakin dupeja. En itse asiassa edes googlettanut kalenterin sisältöä yhtään, nappasin sen vain samantien mukaani. Eli tämän kalenterin sisältö tulee olemaan minulle täysin ylläri!


Niin siinä sitten kävi, että tänä vuonna minulla onkin kaksi kalenteria, vaikka pari päivää stten kuvittelin, ettei ole yhtään! Hups! Mutta kyllä se joulukalenteri vain kuuluu jouluun niin olennaisena osana, etten osaisi olla ilman, pakko se on nyt myöntää! Availen luukkuja blogin instan puolella aina aamuisin/päivisin ja koetan taas saada jossain vaiheessa (venähtää varmaan jälleen tammikuulle) koosteen kalenterien sisällöistä myös bloginkin puolelle.I bought two christmas advent calendars this year: Essie and Catrice.

lauantai 30. marraskuuta 2019

Kauneusbloggaajien joulukalenteri, se tulee taas!

Joulukuu on jo aivan ovella (en tajua, miten se on tullut näin nopeasti!) ja sehän tarkoittaa tietenkin joulukalentereita! Olen tänäkin vuonna mukana kauneusbloggaajien joulukalenterissa ja oma luukkuni aukeaa 11. päivä. Alta näette, mitkä kaikki blogit ovat mukana ja koska missäkin blogissa aukeaa luukku.

Luukku 1: Gingerbiscuit
Luukku 2: Glitteri Addikti
Luukku 3: Charming Nails
Luukku 4: Laura Loukola
Luukku 5: Beauty By Ida M
Luukku 6: Meikkiholisti
Luukku 7: Blinger shimmer
Luukku 8: Keyword: Love
Luukku 9: Virve Fredman
Luukku 10: miten niin liikaa?
Luukku 11: Strokes of color
Luukku 12: Paletilla
Luukku 13: Dioriina
Luukku 14: Viilankantolupa
Luukku 15: Glitz & Glam
Luukku 16: Rouva Kameleontti
Luukku 17: Nena Sofia's
Luukku 18: Maria Glow
Luukku 19: Miss Aria
Luukku 20: Hannamaria
Luukku 21: Purkkisirkus
Luukku 22: Huulipunamania
Luukku 23: Kerroksia
Luukku 24: Yhteinen luukku

Tämän vuoden bannerin meille taiteili Laura Loukola.

Luulin jo, että tänä vuonna olisin ilman kosmetiikkakalenteria, mutta kuinkas sitten kävikään. Se selviää huomenna blogin ja instan puolella. :)This year I'm taking part (again) to this amazing beauty bloggers christmas calendar.

keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Essence Spice It Up! trend edition

En ole pitkään aikaan ostellut Essencen trend edition tuotteita. Osasyynä tähän on se, että niitä tulee todella huonosti omiin lähikauppoihin. Vaikka minulla on sekä Tokmanni että Citymarket aivan lähellä, ei niissä näy oikein koskaan mitään trend editioneja ja harvoin tulee muistettua pistäytyä jossakin pidemmällä trend editionien takia. Esim Essence x Pac-man kokoelmaa olisi ollut kiva päästä hypistelemään livenä, mutta eipä sitä ole näkynyt missään kaupassa, jossa olen sattunut käymään. Sen sijaan Spice It Up! kokoelmaan satuin törmäämään Citymarketissa ja vieläpä hyvin tuoreeltaan, kun tuotteita oli mukavasti jäljellä ja teline siistissä kunnossa.


Tämä on ihanan syksyinen kokoelma ja olisin voinut tästäkin ostaa useamman tuotteen, mutta päädyin lopulta ostamaan itselleni vain kynsilakat, koska viime aikoina Essencellä on ollut hyvin vähän kynsilakkoja trend editioneissaan. Se on harmi, koska olen jo vuosia ikään kuin keräillyt juuri trend editionien kynsilakkoja. Toisaalta, säästyypähän rahaa...


Kokoelmaan kuuluu kaksi punaista tuoksuvaa lakkaa: marjaisa murrettu Sweet Like Berries (yllä) ja kirkkaanpunainen Hot Like Chili (alla). Nimet ovat hyvin lakkojen ulkonäköön sopivat. Ja nämä tosiaan tuoksuvat! Tuoksu tulee kunnolla esiin vasta lakan kuivuttua, eli pullossa nestemäinen lakka tuoksuu lähinä tavalliselle kynsilakalle. Tuoksu lakan kuivuttua on hyvin mieto ja se häviää muutamassa päivässä. Ei siis kannata pelästyätä tätä näiden tuoksumista, minusta se ei ole mitenkään liian "päällekäyvä", vaan hauska pieni erikoisuus. Netin mukaan näiden tulisi tuoksua kanelille kuivuttuaan, mutta mielestäni lakat tuoksuvat kyllä vähän eriltä kumpikin. Sweet Like Berries tuoksuu hyvin jouluiselle, siis varmaankin juuri kanelille ja tykkäsin siitä tuoksusta paljon, mutta se oli vähän hämmentävä, kun nimen perusteella voisi kuvitella lakan tuoksuvan marjoille. Hot like Chili oli jotenkin vähän parfyymimäisempi tuoksultaan, mutta myös mausteinen.


Sweet Like Berries oli peittävä jo melkeinpä yhdellä kerroksella, Hot Like Chili oli ohuempi koostumukseltaan ja tarvitsi ainakin kaksi kerrosta ollakseen peittävä. Hot Like Chili oli aika sotkuinen poistaa, kuten jotkut punaiset lakat tuppaavat olemaan. Eli tätä ei kannata hinkuttaa niin, että lakka leviää poistoaineen mukana sormenpäihin ja kynsinauhoille. Sweet Like Berries siis nousi näistä kahdesta suosikikseni, koska oli mielestäni koostumukseltaan hieman parempi ja poisto oli siistimpää.


 Kokoelman luomiväripaletti on mielestäni herkullisen näköinen! Jouduin todella taistelemaan, etten tätä ostanut. Mutta minulla on jo ihan liikaa luomiväripaletteja ja pääsen niitä sen verran harvoin käyttämään, että pakko yrittää olla järkevä ja välttää turhaa hamstraamista. Testerin mukaan värit vaikuttivat ihan pigmenttisiltä.


Satuin bongaamaan toisesta Citymarketista myös toisen uudemman(?) trend editionin nimeltä Glow My Mind! Tämä kokoelma sisältää erilaisia highlightereitä, siveltimiä ja sieniä. En ole mikään highlighterien suurkuluttaja, joten en ostanut kokoelmasta mitään. Sivellin näytti kivalta ja sen hankintaa kyllä hetke harkitsin. Olen nimittäin tykännyt Essencen siveltimistä todella paljon. Tyylikkään näköinen kokoelma tämä ja erityisen kaunis tuo paletti. Ja pakko sanoa, että älyttömän isokokoiset muuten nuo paletin highlihterit! Kestävät varmaan loppuelämän. :D

I bought two nail polishes from Essence Spice It Up! trend edition.

perjantai 1. marraskuuta 2019

Messuostokset

Aiemmassa postauksessani lupasin palata messuostoksiini vielä omassa postauksessaan. Tämän vuoden messuostokseni olivat hyvin maltilliset, mutta vilkaistaampa niitä nyt vielä vähän tarkemmin.


Joka vuosi messuilta tulee ostettua jotakin syötävää ja juotavaa. Messuilla yksi parhaita juttuja on mielestäni käydä maistelemassa eri pisteillä tarjolla olevia isompia ja pienempiä maistiaisia. Näin ei pääse nälkäkään yllättämään liian rajusti messupäivän aikana, kun välillä tulee naposteltua niin suolaisia kuin makeitakin herkkuja.


Biokian kuivattuja marjoja olen käynyt useampana vuonna maistelemassa. Nyt ostimme äidin kanssa yhdessä setin näitä ja itselleni valkkasin valkosuklaamustikoita, koska nämä vain ovat ihan super hyviä. Helposti voi syödä koko pussin kerralla. :D Menevät täysin karkista ja ovat silti niin ihanan aidon mustikkaisen makuisia.

Yksi vakio-ostokseni messuilta taitaa olla Oatis kaurasnacksit, joita olen ainakin kahtena vuonna peräkkäin ostanut kotiin. Näistä myös mies tykkää ja ovat minusta todella kivaa vaihtelua perintesiin sipseihin. Tänäkin vuonna tyydyin ostamaan vain suolaisia lastuja, vaikka makeitakin maistoin jahyviä nekin olivat. Mutta jotenkin nämä suolaiset vain veivät voiton.


Ostimme äidin kanssa myös English Tea Shopin super halpoja teepakkauksia, koska vanhalla ulkonäöllä olevia tuotteita sai super halvalla nyt kun pakkaukset ovat uuistuneet. Oli muuten pisteen korit aika tyhjillään kun sinne asti päästiin, taisi halpa tee kelvätä aika monelle muullekin. :D

Mainitsin jo edellisessä postauksessa, että yksi messujen kiinnostavimpia juttuja olivat erilaiset luonnoliset energiajuomat, joita päädyin lopulta ostamaan Puhdistamolta, koska nämä olivat kaikkein parhaassa tarjouksessa (1,5e tölkki, kun muiden merkkien olivat 2e/tölkki). Näitä olen nähnyt nyt myös jo kaupoissa, eli jos perinteiset energiajuomat ei nappaa ja haluat jotakin kofeiinipitoista kahvin korviketta luonnollisemmassa muodossa, niin suosittelen testaamaan nämä. Maut ovat sopivasti erikoiset ja puhdistamon tyyliin sopivat: passionhedelmä-inkivääri ja sitruun-acai. Sitruna-acai on aika neutraali raikas ja minsuta se "turvallisempi vaihtoehto". Passionhedelmä-inkiväärissä inkivääri maistuu selvästi, eli sitä ei kannata maistaa, jos inkivääristä ei tykkää. Kumpikin on hyvin luonnollisen ja raikkaan makuinen, ei missään nimessä makea. Kofeiinia näissä on 100mg, joka tuntuu olevan tarpeeksi piristävän tunteen luomiseksi, vaikka vähän sitä jännitin kun olen tottunut nauttimaan juomia, joissa on 180mg kofeiinia. Uskoisin ostavani toistekin.


Aika monella messupisteellä oli ptikät jonot kassalle, joka vähän hillitsi omia ostohalujani, koska aika vähän oli sellaisia tuotteita, joita ihan oikeasti koin tarvitevani ja joita olisi ikään kuin "pakko ostaa". Yksi jo etukäteen ostoslistallani ollut juttu olivat invisibobble-ponnarit. Tykkään näistä vaan ihan todella paljon. Parhaita ponnareita, ei siitä mihinkään pääse. Minulla on näistä sekä normaaleja että nanoja ja käytän näitä päivittäin. En ole löytänyt mistään yhtä hyviä kopioita, joten käytän näitä aitoja pääasiassa. Messuilta ostin kevyesti suklaalta tuoksuvia normaaleita ponnareita (hurahdan niin helposti kaikkiin tuoksuviin juttuihin) ja ruskeita nanoja, jotka olivat kummatkin hyvässä tarjouksessa. Näihin ei mennyt kuin mutama euro ja näitähän ei ikinä ole liikaa. Lisäksi nämä kestävät todella hyvin käytössä. Minulta on mennyt vosien varrella rikki kai vain yksi-kaksi aitoa invisibobblea ja ne ovat olleet käytössä päivittäin vuosia ennen hajoamistaan, joten en voi kuin tykätä näistä.


Kynsiin liittyviä ostoksia tuli tehtyä tänäkin vuonna muutama, vaikka enimmäkseen ostelin kynsitarvikkeeni messujen yhteydessä vieraillessani Cesarssshopista. Tänä vuonna messuilla ei ollut esim OPIn omaa pistettä, kuten monena aikaisempana vuonna, mutta kyllä kynsitarvikkeita silti tänäkin vuonna oli esillä useammalla pisteellä.


Mainitsinkin jo edellisessä postauksessa, että messujen paras kynsipiste taisi olla tällä kertaa minulle Seul Et Uniquen geelilakkaliuskoja esittelevä standi. Geelilakkaliuskoja pääsi kokeilemaan messuilla omalle kynnelle ja testattiinkin yhtä liuskaa äidilleni. Pisteellä ollut esittelijä sanoi muistaakseni, että käyttää itse liuskoja niin, että muutaman viikon välein vaihtaa ne. Liuskat ovat siis oikeaa geelilakkaa ja kestävät pitkään. Ne ovat myös nopeat ja helpot laittaa, eikä ohjeen mukaan näihin tarvitse edes päällyslakkaa. Valikoimassa oli myös vaikka mitä ihania kuvioit aja kuoseja, joten pakkohan minun oli ostaa yksi arkki kokeiluun, kun messuilta arkin sai pienellä alennuksella verrattuna nettikauppaan. Olen kokeillut joskus hieman vastaavia kynsilakkaliuskoja eri merkeiltä ja olen tykännyt niistä, koska ne ovat sopivan ohuita asettuakseen hyvin kynnelle. Ne ovat myös kestäneet hyvinä pitkään ja olen usein käyttänyt niitä esim lomamatkoilla. Yritän mahdollisimman pian päästä testaamaan näitä ja raportoin sitten blogissa, mitä tykkäsin.


Evershinen pisteeltä ostin swatchaamista varten pussillisen läpinäkyviä tikkuja ja pari arkkia siirtokuvia. Minun täytyi saada siirtokuvat, joissa on Barbeja, koska olen ollut ihan lapsesta asti todella suuri Barbien fanittaja. En myöskään voinut ohittaa siirtokuva-arkkia, jossa komeili maisemia New Yorkista, jossa kävimme häämatkalla vain muutama kuukausi sitten.Here you can see what I bought from I love me fair.

sunnuntai 27. lokakuuta 2019

I love me -messut


Syyslomaa vietettiin viime viikolla, joka tarkoittaa tietenkin sitä että oli jälleen perinteisten I love me -messujen aika. Oma suunnitelmani oli aluksi vieirailla messuilla useampanakin päivänä, sillä minulla oli bloggaajapassi messuille, mutta koska vietin lähes koko loman sairastaen muuttuivat suunnitelmani sen verran, että pistäydyin messuilla vain lauantaina. Onneksi kuitenkin pääsin paikalle, koska messuilu on sen verran monivuotinen lomaperinne itselläni, että olisihan se harmittanut, jos messut olisivat jääneet kokonaan välistä.


Yllä oma messuasuni, jossa panostin mukaviin mutta näyttäviin kenkiin, jotta messuilla jaksaa kävellä. Aldon glitterlenkkarit keräävät kyllä kehuja aina kun niitä käytän. Ja ovat siis super mukavat jalassa kaiken lisäksi. Olen ostanut omani Tallinnasta, mutta näitä voi tilata myös ainakin netistä tunnetuista nettikaupoista (Zalando, Boots, Asos...).


Messukynteni halusin olevan näyttävät, mutta nopeat toteuttaa, koska lakkasin ne vasta perjantaina. Päätinkin tehdä liukuväriranskiksen kahdella F.U.N Lacquerin ihanalla glitterlakalla. How Deep Is Yor Holo? on ihana kirkkaan sininen kirkaspohjainen glitter ja Exquisite taas sinivihreä merenneitolakka, jossa glitterin seassa on isompia flakieita. Nämä olivat oikein kiva yhdistelmä, sopivat oikein hyvin yhteen.Kävin aamulla hakemassa äidin kyytiini ja suuntasimme yhdessä kohti messukeskusta. Lauantaina kyllä ihmisiä riitti ja varsinkin eteläisen sisäänkäynnin portaiden läheisyydessä olleilla suosituilla/tunnetuilla pisteillä oli niin reilusti porukkaa, ettei sekaan meinannut mahtua. Moni vanha tuttu oli jälleen mukana messuilla, mutta tänä vuonna huomasin kyllä, että moni tuttu suosikkipiste myös puuttui.


Tarjolla oli paljon meikkejä, ihonhoitoa, kangasnaamioita, hiustuotteita... Mutta esim Batisten kuivashampoita ei ollut nyt saatavilla, eikä Biozellilla ollut tänä vuonna ollenkaan pistettä. Face Helsingin osasto oli tutun näköinen aiemmilta vuosilta. Pro Care oli jälleen isolla osastolla mukana ja siellä oli hyviä tarjouksia. NBI Nordic Beauty Import oli myös tuttuun tapaan mukana isolla osastolla, jossa kävi kova vilske koko lauantain. Lumene oli nyt mielestäni ensimmäsitä kertaa mukana messuilla ja isolla osastolla. Lumenen huippu ihana jolukalenteri oli lauantaina tarjouksessa 69,90e. Kaikkia ihania glittereitä oli tarjolla useammallakin osastolla. Bongasin messuilta ainakin Glitternistin ja Elina K:n glitterit. Laveran tuotteita sai tänäkin vuonna edullisesti messuilta.Korealainen kosmetiikka on nyt todella in ja se näkyi kyllä hyvin myös messuilla. Oma suosikkipisteeni tällä saralla oli tänäkin vuonna Bearel, jolla on vaikka mitä ihania tuotteita saatavilla ja paljon hyviä tarjouksia viime vuoden tapaan. Mm. kangasnaamioita ihmiset tuntuivat hamstraavan tältä osastolla ahkerasti.Kävin messupisteiden kiertelyn ohella katsomassa tämän vuoden muotinäytöksen, koska se oli hyvä lepuutushetki jaloille ja esillä oli mielenkiintoinen kattaus erilaisten suunnittelijoiden asuja. Tottakai näyttävät iltapuvut olivat mieleeni, mutta myös Halla Hallan pirteät uima-asut jäivät erityisesti näytöksestä mieleen.


Messujen yhteydessä oli jälleen myös maskeerauksen SM-kisat lauantaina ja aivan mielettömiä töitä syntyi jälleen kisa-alueella! Sunnuntaina taisi olla vuorossa bodypainting, jota olen myös joinakin vuosina käynyt seuraamassa.Tänä vuonna erityisesti mieleeni jäivät erilaiset luonnolliset energiajuomat, joita oli tarjolla useilla pisteillä. Nämä kiinnostavat itseäni erityisesti, koska en juo kahvia ja tavallisen energiajuomankin maku on omaan suuhuni aika epämiellyttävä, jotan etsin aina mukavamman makuisia vaihtoehtoja kofeiinin lähteeksi ja tietenkin on aina plussaa, jos juoma on muuten mahdollisimman luonnollinen. Lohilon super söpösti brändätyt tölkit (erityisest kuvassa näkyvä yksisarvisen kyyneleet) kyllä miellyttävät silmää ja niitä tulee varmasti joskus kotiutettua kaupasta jo ihan vain tuon söpön ulkokuoren ja hyvän makean maun vuoksi. Puhdistamon natural energy drinkit olivat parhaassa tarjouksessa messuilla ja näitä ostin pari kotiinkin testiin.Tottakai messuilta tulee aina etsittyä myös kynsijuttuja. Tämän vuoden ehkä kiinnostavin kynsiin liittyvä piste oli mielestäni Seul Et Unique, jossa sai kokeilla kynnelle liimattavia geelikynsiliuskoja. Kuosit olivat super nättejä ja ostin arkin näitä itselleni testiin, eli näistä kuullaan vielä lisää blogissa toivottavasti pian.Toinen kynsiin liittyvä piste, jossa tein ostoksia oli Evershine. Evershine oli tänäkin vuonna messuilla isolla pisteellä, jossa oli paljon rakennekynsiin liittyviä tuotteita myynnissä, mutta myös erilaisia siirtokuvia, leimauslaattoja, viiloja ja lakkoja.


Yksi ehdoton ylläri messuilla oli Lidlin iso piste, josta sai edullisia Cien-merkin tuotteita. Olen muutamia merkin tuotteita testannut ja hintaansa nähden olen ollut kyllä hyvinkinkin positiivisesti yllättynyt monesta. Ja onhan nyt esim 2,5e silmänympärysvoiteesta ihan todella vähän.Päällimmäiseksi jäänyt fiilikseni messuista oli ihan positiivinen, vaikka kamalan paljon en tehnyt ostoksia ja vähän pintaraapaisulta tämän vuoden käyntini tuntui verratuna muutamaan aikaisempaan, jolloin olen kerrellyt messuilla useampia päiviä aamusta iltaan. Ehkä ensi vuonna kunto antaa myöden ja pääsen vierailemaan messuilla useampanakin päivänä. Jäin kyllä hieman kaipaamaan semmoisia isompia messutarjouksia, kuten aiempina vuosina on ollut Batiste kuivashampoiden monipakkausia muutamalla eurolla jne. Nyt en oikein mistään bongannut mitään "supertarjouksia", paitsi kangasnaamioita oli usealla pisteellä hyviä könttätarjouksia.

Jotta postaus ei venyisi ihan kilometripitkäksi, katkaistaan kuvatulva tähän ja esittelen omat pienet messuostokseni erikseen seuraavassa postauksessa.

Kävittekö messuilla? Mitä ostitte?I was in I love me fair last week in Messukeskus.