torstai 23. joulukuuta 2021

Lakkaushaaste: Hyvää joulua!

 

Joulukuun lakkaushaasteessa meillä on aiheena tietenkin joulu! Tähän oli pakko osallistua, koska eihän joulu tule ilman joulukynsiä! Päätin tällä kertaa haastetta varten toteuttaa joulukynnet hieman perinteisestä poikkeavilla väreillä, koska en varmaan koskaan ole tehnyt niin. Jouluisin kynsilläni on aina jotain punaista tai vihreää, koska ne ovat the jouluvärit. Niin ja kimallusta. Kimalluksesta en tälläkään kertaa luopunut, mutta vihreän ja punaisen tilalle tulikin vaaleanpunainen.

En tiedä onko monen mielestä kamala tyylimoka yhdistää hopeaa ja kultaa, mutta päätin näissä kynsissä tehdä niin. Koska glitterin ja kimalluksen kohdalla more is more. Aina. Enkä osannut valita haluaisinko hopeaa vai kultaa näihin kynsiin, niin nyt ei tarvinnut sitten valita. :D Toiseen käteen tein kaksi kultaista kuusta ja yhden hopeisen ja toiseen sitten toisin päin.

Muuton jälkeen mulla on lakkalaatikot taas aika eri järjestyksessä kuin ennen, joten nyt löytyikin pitkästä aikaa käyttöön sellaisia lakkoja, joilla en ole aikoihin lakannut tai mitä en ole ihan viime aikoina hankkinut. Käyttöön pääsivät Ruby Wing Strawberry Shortcake (kultaisempi) ja Festival (hopeampi), Tiina Vanhatapio Fool's Gold ja Mercury, sekä Cuccio Odette's Swan Queen.

Käy katsomassa myös muiden joululakkaukset: Dioriina ja Nails to photos.

Tämän postauksen myötä haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa ja rauhallista joulun aikaa!My not so traditional christmas nails.

1 kommentti:

Milba kirjoitti...

Noi kuuset on yksinkertaisuudessaan hienot! Ja voi jestas noi Seppälän lakat, niistä on ikuisuus. :-D