maanantai 29. marraskuuta 2021

Disney-meikkejä metsästämässä

Kävin etsiskelemässä, josko Citymarketista olisi jo löytynyt Essencen ja Catricen uusia Disney-aiheisia meikkejä, joita uusimmat trend editionit sisältävät, mutta kaikissa paikoissa oli vielä edelliset trend editionit esillä. Sisterlove trend editionit löytyy kuitenkin nyt mm La La Lipstickistä myynnistä, josta tilasinkin itselleni muutaman tuotteen testiin, koska Disney prinsessat nyt ovat vaan ihan best ja viimeksi jäin aika lailla ilman Essencen ja Catricen Disney-yhteistyötuotteita, kun ne myytiin kaikkialta niin nopeasti loppuun.

Citymarketista löytyi kuitenkin yllättäen jotain aivan muita Disney-aiheisia tuotteita ja lisäksi myös DC Comics ja Star Wars kasvonaamioita. Pääpaino näissä kaikissa oli selvästi kasvonaamioissa, mutta Disneyltä löytyi unimaskeja, luomiväripaletti ja kynsitarroja myös.

Luomiväripaletti ja unimaskit olivat pahisteemalla ja luomiväreillä oli hauskat nimet. Laadusta en tiedä, kun Mad Beauty on itselleni täysin vieras, enkä palettia kuitenkaan itselleni ostanut. Oletko kuullut kyseisestä merkistä ennen tai jopa kokeillut?

Ehkä jännittävin tuote, joka valikoimasta löytyi oli nämä mustat kynsitarrat, joihin siis lämmön mukaan pitäisi ilmestyä kuvioita. En ole koskaa tällaisiin törmännyt missään! Jäi vähän harmittamaan, etten näitä lopulta ostanut kokeiltavaksi. Ehkä nappaan mänä seuraavalla kaupapreissulla mukaani, jos vain näitä vielä valikoimasta löytyy.

Seuraavaksi ehkä pääsenkin kirjoittelemaan sitten Essencen ja Catricen Sisterlove-tuotteista.

 

 

Interesting new Disney related things in Citymarket.

Ei kommentteja: