lauantai 20. marraskuuta 2021

Lakkaushaaste: Pikkujoulut

Mikäpä olisikaan sopivampi teema marraskuun lakkaushaasteelle kuin pikkujoulut? Onko teillä muuten pikkujouluja tiedossa?

Me sovimme lisäksi, että lakkaukseen otetaan teemaväriksi hopea. Se oli kivaa vaihtelua, koska useimmiten pikkujoulukynteni ovat olleet aina kultaiset tai punaiset. Oman lisähaasteensa kynsien toteutukseen toi kohdallani se, että olen aivan keskellä muuttopuuhia vielä tällä hetkellä ja koko kynsilakkavarastoni majoittuu tällä hetkellä äidilläni. Kuskasin lakkani sinne turvaan, kun en luottanut muuttomiesten kohtelevan niitä tarpeeksi hellävaroen. :D

Niinpä minulla oli käytössäni tasan yksi hopea lakka, jonka äiti minulle nopeasti löysi ja jolla lakkaus toteuttaa. Onneksi se oli tähän tilanteeseen erittäin sopiva Flormar 814, eli hopea hologrammilakka. Lakkasin peukalon ja nimettömän lakalla kokonaan ja muihin kynsiin töpöttelin meikkisienellä liukuvärin. Simppeli, mutta toimiva kokonaisuus. Jos minulla olisi ollut normaali koristeluvalikoimani käytössä, olisin lisännyt tähän ehdottomasti hopeita timantteja. Ehkäpä jopa kuorruttanut koko nimettömän niillä. Mutta timantteja ei tietenkään löytynyt nyt, vaikka usein jotain kynsikoristeita eksyy aina meikkipussukani pohjalle. Onnistuin löytämään meikkipussukastani vain vajaan kynsitarra-arkin, joss kuvioina oli tietenkin ruusuja. Ompa jouluun sopivaa... Mutta halusin kuitenkin kynsille vielä jotain pientä, iin ruusuilla sitten mentiin tällä kertaa.

Mukana haasteessa olivat tässä kuussa myös Nails to Photos ja Tinkerbell's Nail Diary.My silver nails for this month's nail challenge.

4 kommenttia:

Milba kirjoitti...

Flormarit on kyllä muisto menneisyydestä, aina tulee mieleen kun niitä jahdattiin ympäri suomea! :-D

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Tosi kivat! En mäkään luottais lakkoja (tai muutakaan helposti rikki menevää) muuttomiesten käsiin :DD

Niniane kirjoitti...

Milba: Joo! Ne oli joskus ihan kuuminta hottia! xD Mä oon useimmat niistä luovuttanut äidille käyttöön, kun omassa varastossa ei enää niin paljon ole niille käyttöä.

Niniane kirjoitti...

Heli: Useat muutot ollaan lakkojen kanssa tehty ja itse olen ne aina kuljettanut, vaikka ne onkin helppo kuljettaa vetolaatikoisssaan kyllä. Mutta silti. :D