tiistai 20. huhtikuuta 2021

Lakkaushaaste: Pastellinen kevät

Huhtikuun lakkaushaaste sopii kuin nenä päähän näihin tämän hetken ihaniin aurinkoisiin keleihin! Nyt todella on sellainen olo, että kyllä se kesä sieltä vähitellen tulee! Valitsimme tämän kuun haasteen teemaksi kevään ja pastellivärit. Minulle keväästä tuli ensimmäisenä mieleen vihertävä nurmikko ja kukkimaan alkavat kukat. Siksi päätin, että kynsille tulee ainakin pastellivihreää ja kukkia.

Lähdin etsimään pastellisävyisiä lakkoja laatikoistani ja niitä löytyikin helposti useampi. Päätin tehdä kukat keltaisella lakalla ja muut pastellisävyt pääsivät sitten pohjasävyiksi. Vihreälle pohjalle en maalannut kukkia, vaan sudin hyvin kuivalla lakkasiveltimellä muita käyttämiäni pastellisävyjä vihreän pohjan päälle. Pastellisävyt ovat kaikki niin hailakoita, että oli aluksi hankala saada keltaiset kukat kunnolla erottumaan pohjalakoista ja kuvissa vihreiden kynsien ohuet siveltimenvedot eivät kyllä kamalasti erotu vihreältä pohjalta.

Käyttämäni lakat: China Glaze A Waltz In The Park, Models Own Apple Pie, Models Own Beth's Blue, China Glaze Casual Friday.

Muut haasteeseen osallistuneet: Timantteja kynsillä, Nails to Photos, Dioriina, Tinkerbell's Nail Diary, Dilenails.




My spring nails with pastel colors.

6 kommenttia:

Milba kirjoitti...

No nyt on hempeet!

Laura kirjoitti...

ihanat värit <3 ja varsinki toi china glaze <333

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Ihanat kukat! :><3

Niniane kirjoitti...

Milba: Joo, kiitos! :D

Niniane kirjoitti...

Laura: Kiitos, nää pastellit oli kyllä yllättävän kivoja pitkästä aikaa!

Niniane kirjoitti...

Heli: Kiitos! En kamalan usein maalaa vapaalla kädellä kukkia, niin vähän jännitti miltä näyttävät :D