maanantai 19. huhtikuuta 2021

Samalla kaavalla

Huomasin, että viime aikoina olen ihan tahattomasti aika paljon toteuttanut kynsiä hyvin samalla kaavalla kuin pääsiäisen lakkaukseni. Oikeastaan koko tämä alkuvuosi on menty pääasiassa aika yksinkertaisilla lakkauksilla ja koristeluilla ja tällaisilla kolmen lakan komboilla saa helposti ja nopeasti "koristellut kynnet", jos ei halua ihan yksivärisissä kulkea. Tässä pari esimerkkiä.

Pääsiäislakkauksen jälkeen lakkasin kynnet lakoilla, jotka eivät päässeet osaksi pääsiäisen lakkaustani, mutta olivat siihen aluksi vahvasti ehdolla. Jälleen kolmella kynnellä per käsi oli hiekkalakkaa ja kahdella cremelakka glitterillä kuorrutettuna.

Käyttämäni lakat olivat OPI On Pinks & Needles, Perfect Sand S73 ja Kiko 377. Kuvissa glitterlakan päällä ei ole pällyslakkaa, mutta jouduin sen kyllä myöhemmin laittamaan, sillä glitterit olivat niin röpelöiset, että piti saada ne päällyslakalla "istumaan paremmin" kynnelle.

Toinen kerta kun minulla oli hyvin samalla kaavalla toteutetut kynnet, oli helmikuussa ystävänpäivän paikkeilla. Silloin kynsillä ei ollut hiekkalakkaa, mutta jällee kolmella kynnellä per käsi oli yksi lakka ja kahdella cremelakka glitterillä.

Käyttämäni lakat olivat Kiara Sky Bee-My-Kini, NCLA Forever ja NCLA Peppermint Crush. Forever kuuluu NCLA:n jo lopetettuun ystävänpäiväduoon "Friend Forever", jossa tämän sydänglittereitä sisältävän lakan lisäksi on perus punainen creme nimeltä Friends. Pepeprmint Crush taas tuo minulle aina mieleen joulun suosikkilakkani KBShimmerin Candy Cane Crushin, joka tuoksuu piparmintulle. Harmi, ettei tämä tuoksu!

Jouduin hieman kastelemaan punaisia sydämiä kynsilleni, mutta sain niitä lopulta kaksi joka kynnelle. Lisäksi Foreverissä on nättiä pientä ja hyvin hentoista glitteriä, joka näkyy yllättävän hyvin kuvissa.

Huomenna pukkaa muuten jo uutta postausta blogiin, sillä on taas kuukausittaisen lakkaushaasteen aika! Joten tulkaahan huomenna taas katsomaan, mitä tässä kuussa keksittiin. :)



Just two simple manicures I have done.

Ei kommentteja: