perjantai 10. heinäkuuta 2020

Catrice Neonude


Catricen kausikokoelma on osunut nyt silmääni useammassakin Citymarketissa ainakin Hämeenlinnassa ja Tampereella. Kokoelma kantaa nimeä Neonude ja se sisältää nimestäkin päätelle neon- ja nudelakkoja. Jos siis missasit Lidlin kesän neonlakat, niin tämän kokoelman neonit kannattaa katsastaa. Ostin itse myös uteliaisuuttani testiin pari.



Lakoissa on hyvä koostumus, vaikuttavat peittävän hyvin kahdella kerroksella. Lakoissa on mielestäni todella hyvän kokoinen suti, jolla on helppo lakata kynnet siististi. Huomion arvoista on, että Catricen kausikokoelmissa (ainakin tässä ja yhdessä aikaisemmassa, mistä olen lakkoja hankkinut) lakat ovat pieniä 5ml pulloja, ei niitä normaalivalikoiman isoja. Toisaalta taas kun koko on pieni, on hintakin todella edullinen, vähän yli 2 euroa/pullo.


Päätin tehdä ostamillani oranssilla ja violetilla lakalla kesäisen liukuvärin. Näistä oranssi oli ehkä hiukan peittävämpi, mutta toimivat hyvin liukuvärissä. Koristeluksi poimin todella vanhoja kynsitarroja, jotka halusin käyttää pois. Näihin kynsiin meni loppu arkki.


Nämä ovat itse asiassa todella hyviä tarroja, eivät ala heti repsottaa, vaan tarraavat kunnolla kiinni kynteen. Tykkään kun näissä on noita "timantteja" valmiiksi koristeena. Näitä ostin joskus aikoinaan Ihanat kynnet -verkkokaupasta, kun sellainen joskus oli olemassa. Muistan, että hamstrasin näitä vielä loppuunmynnistäkin, vaikkein yleensä kynsitarroistahirveästi välitä.





Here are my summer nails with Catrice Neonude polishes.

2 kommenttia:

Ananka kirjoitti...

Cool colours and nice nails :-D

Niniane kirjoitti...

Thank u Ananka! :)