tiistai 28. heinäkuuta 2020

Kesän vaateshoppailut

Korona on vaikuttanut varmasti monen pukeutumistottumuksiin. Itse olen ainakin viettänyt aikaa "kotiasussa" enemmän viimeisen puolen vuoden aikana kuin ehkä viimeiseen viiteen vuoteen yhteensä. Huomaan myös, että pukeudun nykyään selkeästi rennommin kuin aiemmin. Siksipä vaatekaappiini on nyt kesällä tullut muutama uusia vaatekappale, jotka sopivat tähän rennompaan tyyliini paremmin kuin jo vuosia kestosuosikkinani olleet (pilli)farkut.


Eräällä kauppareissulla Citymarketista ostin mustat kapealahkeiset paperipussihousut. Nämä ovat tyylikkäät, mutta samalla todella mukavat päällä. Olen itse asiassa etsinyt jo yli vuoden tällaisia kivoja housuja. Hintaa näillä oli muistaakseni alle 20e.


Zara on ehdottomasti vaateliikkeistä heikko kohtani, sieltä harvoin pääsen pihalle ostamatta mitään. :D Nyt kun taas on päässyt liikkumaan ihmisten ilmoilla vähän vapaammin, kävimme hakemassa miehelle täydennystä eprustarpeisiin, eli sukkia ja boksereita H&M:ltä ja samalla käväisin katsastamassa viereisen Zaran valikoiman.


Ihastuin tähän t-paitaan, johon on painettu kuvaksi Gustav Klimtin Suudelma. Paidassa on kultaisia yksityiskohtia, joihin kultaiset roikkuvat lehtikorvakorut sopivat mielestäni täydelliesti, joten nekin tarttuivat mukaani. Korvikset maksoivat vajaat 13e ja paita noin 15e.


Kävin pitkästä aikaa myös Lidlin vaatetarjouksia katsastamassa ja ostin yllä kuvassa näkyvät leveälahkeiset pellavahousut ja alla näkyvät hieman pidemmät farkkushortisit. Inhoan, kun kaikki "normimittaiset" farkkushortisit ovat aina niin lyhyitä, että niistä väkisinkin puoli kankkua näkyy. Kummatkin maksoivat alle 10e, kuten Lidlin vaatteilla usein on tapana. Lidlistä on nkyään helppo ostaa vaatteita, kun tiedän jo oman kokoni ja heidän housunsa istuvat minulle todella hyvin.



Oletko sinä ostanut kesällä uusia vaatteita?



My new summer clothes.

Ei kommentteja: