lauantai 20. kesäkuuta 2020

Lakkaushaaste: Hyvää Juhannusta!

Taas on kuukauden 20. päivä eli lakkaushaasteen aika! Kesäkuun teemaksi meille valikoitui juhannus ja toteutustyyli oli muuten vapaa. Tiesin heti, millaiset kynnet haluan tehdä. Halusin juhannuskoivuja kynsilleni.


Tein viime kesänä eräälle morsiamelle vihreät kynnet ja ne tulivat nyt mieleeni. Ne sopisivat mielestäni hyvin juhannukseen, kun ihmiset ovat paljon mökkeilemässä ja luonnon keskellä. Ja olen siitä asti halunnut vastaavat kynnet tehdä itselleni. Nyt oli siihen oikein sopiva hetki, kun tämä teema tuli haasteessamme vastaan.


Töpöttelin kynsille ensin kolmea eri vihreä lakkaa esittämään metsää/puiden lehtiä ja leimasin päälle valkoiset puunrungot. Sitten leimasin vielä mustia lintuja, vaikka ne nyt näyttävätkin ehkä enemmän epämääräisiltä pisteiltä, kun ovat niin pieniä, mutta ne ovat mielestäni kuitenkin kiva lisä. Kuviot löytyvät muuten Uber Chic laatasta 12-03


En muista koska olen viimeksi leimannut. Se sujui siksi yllättävän hyvin ja oli hauskaa. Tosin muistin, että viimeksikin näillä kuvioilla leimaaminen oli helppoa. Mutta ehkä pitäisi taas ottaa nuo leimausvälineet aktiivisempaan käyttöön, leimaamalla kun saa niin helposti näyttäviä kynsiä aikaan.


Muiden osallistujien juhannuskynnet voit käydä kurkkaamassa täällä: Dioriina, Timantteja kynsillä ja Tinkerbell's Nail Diary.



Oikein mukavaa juhannusta kaikille!



Here are my midsummer nails.

4 kommenttia:

Marina / Dioriina kirjoitti...

Hienot! Mä tarvisin kanssa tämän laatan! :D

Niniane kirjoitti...

Marina: Tää on kyllä kiva laatta, varsinkin tää puunrunkokuvio! :)

Ananka kirjoitti...

Nice manicure :-D

Niniane kirjoitti...

Ananka: Thank u! :)