maanantai 15. heinäkuuta 2019

Morsiamelle vihreät kynnet

Sain hieman yli viikko sitten ihanan kunniatehtävän, kun tuleva morsian tuli luokseni lakkauttamaan kyntensä. Häiden teemana olivat luonto ja limenvihreä, joten näiden ajatusten pohjalta lähdimme ideoimaan kynsiä. Lähettelimme puolin ja toisin erilaisia ideakuvia, joiden perusteella maalailin joitakin kokeiluja sekä suunnitteluvihkooni että omille kynsilleni.


Satuin löytämään Über Chic 12-03 laatasta puunrunkokuvion, jota kokeilin omille kynsilleni useammallekin eri pohjalle ja ajattelin, että se voisi olla morsiamen mieleen, joka oli ehdottanut esim jonkinlaista koivunrunkokoristelua kynsilleen etukäteen.


Niinhän siinä sitten kävi, että puunrunkokuviohan se oli eniten morsiamen mieleen ja sen päätimme toteuttaa hänen kynsilleen lehtien ja lintujen kera, jotka myös löytyivät samasta laatasta. (Leimasin kuviot järjestyksessä rungot, linnut, lehdet.) Aluksi ajatuksena oli, että leimakuvio tulisi ehkä pariin kynteen, mutta se oli lopulta niin kivan näköinen, että päätimme leimata sen jokaiseen kynteen.

 

Muistin onneksi ottaa avukseni Glisten & Glown nestemäisen CTRL-ALT-DEL lateksin, joka hepottaa huomattavasti leimausjälkien siivoamista iholta. Oma pulloni on kestänyt kyllä jo todella kauan ja onneksi lateksi on edelleen aivan käyttökelpoista. Olen omani ostanut täältä. Ehdottomasti kätevä tuote, kun vaan muistaisi aina laittaa tätä ennen kuin on ehtinyt sotkea koko sormet. :D


Pinkki lateksi toi oman hauskan vivahteensa näihin välivaihekuviin. Ja hauskana yksityiskohtana kerrottakoon, ettei morsian itse ole mitenkään pinkin ystävä. Lateksti tuli tarpeeseen, koska Uber Chicin laatoissa kuviot ovat todella reilun kokoisia, eli paljon menee kuviota myös iholle.


Morsiamella oli itsellään upea kirkas vihreä Yes Loven lakka, jota päätimme käyttää lakkauksen pohjalla. Ja tämä oli minusta todella hyvä ratkaisu, koska puunrungot pomppaavat kivasti esiin tuolta vihreältä pohjalta. Alla näette lopputuloksen. Minusta ja morsiamesta näistä tuli ihanan kesäiset ja pirteät, joten olimme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Morsian laittoi vielä viestiä häiden jälkeen, että oli saanut kehuja kynsistään häissä.

 

Nyt minulle jäi muistiin monta kivaa koristeluideaa toteutettavaksi joko omille tai toisten kynsille tulevaisuudessa. Ja innostuin käymään läpi omia vihreitä lakkojani, joita oli yllättävän paljon, koska en ikinä ole mieltänyt vihreää erityisesti suosikkivärikseni. Mutta tykkäänhän minä mintunvihreästä ja oikein tummasta vihreästä ja... Saa nähdä, näkyykö minun kynsilläni nyt sitten tulevina viikkoina paljon vihreää.



Green nails for a bride to be! <3

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Nämä on kyl ihanan kesäiset ja niiii kauniit 😍

Niniane kirjoitti...

Heidi: Voi kiitos, tuli kyllä minustakin todella vuodenaikaan sopivat kynnet! :)