sunnuntai 12. elokuuta 2018

Upea väriä vaihtava lakka Color clubilta ja Konadin leimauslaattoja

Tämä kuuma Suomen kesä ei ole ollut ehkä otollisinta aikaa käyttää lämpötilaan reagoivia lakkoja, mutta omistamani Color clubin keltaisesta oranssiin väriä vaihtava Festival Fun on niin ihanan kesäinen, että se oli pakko saada kynsille. Lakka kuuluu Color Clubin tämän kesän kokoelmaan, joka kantaa nimeä Summer of '69.


Hieman kylmemmissä olosuhteissa lakka luo yleensä kynnelle "normioloissa" kauniin liukuvärin, kun kynsi on sopivan pitkä ja sen kärkeen ei vaikuta enää sormen pään lämpö. Nyt kesäkuumalla jouduin turvautumaan kylmäkalleilla kylmennettyyn veteen saadakseni muutosefektin näkymään kunnolla kynelläni. :D Parhaiten muutoksen sain tallentumaan tietenkin videolle, joten liitän tähän postaukseen nyt poikkeuksellisesti myös muutaman videopätkän.


Lakka on kynnellä lämpimänä keltainen ja kylmemmissä olosuhteissa muuttuu oranssiksi. Lakka ei ole ihan helpoin koostumukseltaan (keltaiset harvoin on), mutta parillakin kerroksella tästä saa jo hyvän, mutta varmuudeksi laittaisin kolmannen, jotta kynnen vapaan kasvun raja ei paista läpi. Tietenkin, jos lakkauksen vielä koristelee, ei kolmas kerros ehkä ole pakollinen.Halusin kynsiini kesäisiä leimauskuvioita ja muistin sopivasti kotiuttaneeni juuri pari Konadin neliskulmaista laattaa, kun ne olivat alessa Cesarsshopissa. Omistan melkein kaikki Konadin pyöreät laatat, mutta en tätä ennen omistanut vielä yhtään neliskulmaista. Leimaukseni ovat laatasta 35. Laatta toimi hyvin. Leimaksessa käytin Konadin omia leimauslakkoja. Nämä Konadin neliskanttiset laatat maksavat tällä hetkellä vain 4,90e Cesarsilla ja suosittelenkin lämpimästi niiden hankintaa. Laatat ovat isoja, kuviot riittävät pidempiinkin kynsiin ja ainakin näissä kahdessa laatassa oli aivan ihastuttavat kuviot!

(Postauksen linkit ovat teitä helpottamaan, en hyödy niistä millään tavalla.)


Halusin testailla laatasta eri kuvioita ja kaikki ne nousivat leimasimeeni hyvin. Parhaiten toimi tahmea löllöleimasin, mutta leimaaminen onnistui myös läpinäkyvällä halpisleimasimella, jonka olen joskus kirppsiostona tehnyt. Onnistuin pariin kynteen lutramaan hieman turhan paksulti päällyslakkaa ja se muodosti muutamia kuplia pariin kynteen, mutta ei onneksi häiritsevästi.
Leimaukset näkyivät todella hyvin keltaisella pohjalla ja keltaiset kynteni olivatkin suurimman osan ajasta. Pinkit leimaukset häivyttyivät jokseenkin oranssiin pohjaan, mutta vihreät leimaukset näkyivät erittäin hyvin myös oranssilla pohjalla. Yritin ottaa hieman kuvia kynsistäni myös "kylmemmissä olosuhteissa", mutta se oli aika haastavaa esim valaistuksen osalta, joten alempaa löytyy jälleen pieni videopätkä kynsien värinvaidosta leimausten kanssa.


Oli kyllä koukuttavaa leikkiä kylmällä ja kuumalla vedellä tämän lakkauksen kanssa. Alkoi ehkä vähän lapsettaa, kun aina vain uudelleen ja uudelleen jaksoin kastaa sormet ensin kylmään veteen ja sitten taas lämpimään. :'D Ja joskus taas oli hauskaa seurata rauhassa, kun oranssi muuttui hitaasti asteittain keltaisemmaksi ilman lämpötilan vaikutuksesta. Kynsillä näkyi välillä ihania auringonlaskua muistuttavia värisävyjä. Kuviin olen yrittänyt tallentaa edes muutamia näistä "välivaiheista", kun lakka vaihtaa väriään.Innostuin nyt kyllä taas näistä väriä vaihtavista lakoista niin paljon, että ehkä jopa hieman odotan syksyä ja kylmempiä kelejä, jotta pääsen taas käyttämään muita omistamiani lämpötilaan reagoivia lakkoja. Väriä vaihtavien lakkojen kanssa ei nimittäin aika käy tylsäksi ja kun ilman lämpötilassa on ulkona ja sisällä isompi ero, on hauska seurata, miten kynnet ovat aivan eri väriset sisällä ja ulkona. Color Clubilla on muitakin väriä vaihtavia lakkkakokoelmia ja tästä kyseisestä kesäkokoelmastakin on vielä muutamia sävyjä varastossa. Nyt kun ilmat alkavat pikku hiljaa taas kylmetä, on hyvä hetki hankkia omat lämpötilaan reagoivat lakat, jos et ole tällaisia vielä aiemmin testannut! Ne ovat kyllä hauskoja!

Ovatko väriä vaihtavat lakat tuttuja?Color Club Festival Fun is perfect color for summer. It changes color depending on the temperature. Now it has been so hot that I had to use some ice cold water to show the whole color range. It was fun to play with hot and cold water.

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ovat kyllä, Mood Changes lakat on mun lemppareita :) ja nuo Square laatat todella hyviä ja edullisia!

Niniane kirjoitti...

Charming nails: Mulla on myös muita Color Clubin väriä vaihtavia lakkoja, ne pelaa kyllä kaikki hyvin! Ja tykkäsin noista Konadin neliskulmaisista laatoista sen verran paljon, että voisin hyvin ostaa lisääkin. :)