keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Essencen valikoiman uudistus

IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!

Taas on se aika keväästä, kun Essencen valikoima kokee uudistuksen ja käsittääkseni jälleen noin sata vanhaa tuotetta tekee tilaa uusille. Tein viime syksynä postauksen, jossa esittelin sen hetken uutuuksia (sekä poistuvia) ja sellainen on varmasti tulossa taas, kun saan uutuuksia käsiini.


Koska kertaus on opintojen äiti, niin käydään läpi lyhyesti, mistä on kyse: Essencen valikoima uudistuu siis kahdesti vuodessa, eli joka kevät ja joka syksy. Tuotteiden määrä pysyy siis aina suurin piirtein samana, mutta kahdesti vuodessa joitakin vanhoja tuotteita poistuu ja tilalle tulee uusia ajankohtaisempia tuotteita. Tämä on tavallaan ihanaa, koska saamme jatkuvasti kaikki upeita uusia viimeisimpien trendien innoittamia tuotteita, mutta myös monesti poistuvien tuotteiden joukossa on joitakin omia lemppareita ja se on tietenkin aina todella harmi!

Poistuvien tuotteiden joukossa on tälläkin kertaa muutamia kynsilakkasävyjä, kuten yleenäkin, mutta myös paljon erilaisia hoitolakkoja ja päällyslakkoja. Itse todennäkisesti käyn ostamassa poistuvia Color Boost kynsilakkoja, jotka peittävät jo yhdellä lakkakerroksella ja varmaankin soveltuvat siksi myös hyvin leimaukseen. Poistuvien tuotteiden joukossa on valitettavasti myös yksi ehdoton suosikkini, nimittäin Mega Last Base Coat. Eikä tilalle ole valitettavasti tulossa ihan vastaavaa tuotetta. :( Nyyh! Olen yrittänyt tätä aluslakkasuosikkiani nyt metäsästää monesta paikasta, mutta se tuntuu olevan kaikkialta jo loppu!

Essencen sivellinvalikoima tulee kokemaan uudistuksen ja samoin näyttäisivät uudistuvan huultenrajauskynät ja silmänrajauskynät. Huulipunavalikoima tulee myös uudistumaan isosti ja muutamia hyviä poskipunia poistuu. Itse voisin ostaa varastoon jonkin poistuvan sävyn Satin Touch Blush poskipunista. Poistuvien tuotteiden joukossa on myös mm kätevän kokoinen pieni Micellar Water, joka on minusta ihan toimivaa kamaa ja tykkään pitää sitä mukana matkoilla. Sitä voisin ostaa yhden purkin varastoon, jos jostain löydän vielä.


Uutuuksien pitäisi saapua kauppoihin tämän kuun lopussa (ensi viikolla nettisivun päivämäärien mukaan), mutta ainakin syksyllä uutuudet pääsivät hyllyihin esille hyvin eri aikaan eri kaupoissa ja eri paikkakunnilla. Citymarketit olivat muistaakseni syksyllä vikkelimpiä saamaan uutuudet hyllyyn, kun taas joissakin Tokmanneissa uutuuksien esille saanti kesti todella kauan...

Uutuuksien joukossa on minusta tällä kertaa ehkä vielä enemmän kiinnostavia tuotteita kuin viime syksynä. Myyntiin tulee paljon glitteriä, "holoa", ja kimaltavaa! Pieniä riemunkiljahduksia aiheutti esim valikoimaan tulevat Esencen omat irtoglitterit ja glitter primer! Kulmille ja ripsille tarkoitettu glitter löytyy myös uutuuksista useammassa eri värissä. Muita kiinnostavan kuuloisia tulokkaita olivat Crystal Crush Eyeliner ja Holo Wow! Prisma Jumbo Eye Pencil. Näitä on pakko päästä testaamaan! Muita mielenkiintoisia uutuuksia ovat mm meikinkorjauskynä ja erikoiset irtoripset. Ihan vain näin muutaman mainitakseni.

Kynsipuolella olen erittäin innoissani tuotteesta, joka kantaa nimeä easy to polish manicure helper. Kyse on käsittääkseni siis sormien ihoa suojaavasta lateksista. Myös Out Of Space Stories sarja saa pari uutta lakkaa ja uudet perusvalikoiman pullot ovat saaneet söpöt koristekuvat kylkeensä! Ne on siis ehkä pakko hankkia jo vain söpöjen pullojen perusteella! :D Essencen valikoimaan tulee myös läpinäkyvä leimasin ja pari uutta leimauslaattaa. En malta odottaa!

Vaikka vielä uutuuksia ei hyllyissä näykään, kannattaa Essencen hyllyjä käydä tutkimassa tarkasti jo nyt. Nimittäin poistuvat tuotteet ovat -50% alennuksessa! Eli jo valmiiksi pienestä hinnasta napataan vielä puolet pois! Hyvä syy siis hamstrata omia poistuvia suosikkituotteita!


Poistuvat tuotteet voi katsoa täältä ja uutuuksia pääsee jo ihasteleman täällä. Tulen lähipäivinä julkaisemaan muutamia postauksia omista Essencen lemppareistani, joista osa on nyt poistumassa, eli kannattaa käydä äkkiä hakemassa omansa, jos niitä haluaa vielä saada itselleen!

Tämän postauksen kuvituksena on muutamia omia Essence ostoksiani. Olin super innoissani yllä näkyvistä kasvonaamioista, jotka kuuluvat Wood You Love Me? trend editioniin, samoin kuin ylempänä olevat kynsilakat. Tässä trend editionissa oli niin söpöt pakkaukset, että teki taas jo ihan niiden takia mieli hankkia kaikki mahdolliset tuotteet! Lisäksi hankin yhdet irtoripset Essencen Bring On The Lashes trend editionista, joka ei tullut myyntiin ollenkaan Suomeen. Ripset tilasin kosmetik4less.de nettikaupasta.

Joko te olette ehtineet tutustua Essencen tuleviin uutuuksiin? Miltä vaikuttaa? Oletteko yhtä innoissanne uutuuksista kuin minä?New Essence products are hitting the stores soon! I'm so excited! I just can't wait! I wanna buy them all! :D

3 kommenttia:

Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi kirjoitti...

Hitto et oon pihalla aina näistä uudistuksista,ihana et joku aina näistä kirjottaa ♡_♡

Niniane kirjoitti...

Nanna: Tosi kiva, jos näistä on jollekin hyötyä! :) <3

Nena Sofia kirjoitti...

Itsekin ihastelin tulevia uutuuksia kun tulivat nettisivuille näkyviin, voi että mitä kaikkea kivaa onkaan luvassa! Toivottavasti tulevat pian meidän Tokmannille, en malta odottaa :D