perjantai 19. tammikuuta 2018

Suomi 100

Hupsista, niin se vuosi vaihtui ja arki pääsi kieltämättä hieman yllättämään! Nyt on melkein pari viikkoa taas normiarkea eli töitä takana ja on tämä arkeen paluu ollut kyllä rankkaa! Tuntuu, ettei vapaa-aikana jaksa kuin nukkua ja kropassa tuntee kaikenlaisia kiristyksiä ja kolotuksia. Mutta eiköhän tähän taas pikkuhiljaa ala tottua ja vapaa-aikana ehtii pian toivottavasti taas tehdä muutakin kuin vain nukkua.


Haluan jakaa täällä blogin puolella hieman viime vuotisia Suomi 100 tunnelmia. Osallistuin marraskuun lopussa Iittalan koulun järjestämään Suomi 100 -juhlaan, koska olin mukana tekemässä juhlaan tanssiesitystä. Koko syksy (oikeastaan homma alkoi jo viime keväänä) meni tanssiesitystä valmistellessa oppilaiden kanssa ja juhlassa se sitten vihdoin esitettii koko koululle!


Juhlaan tuli tietenkin pukeutua asiaan kuuluvalla juhlavuudella ja yllä näkyy oma asuvalintani. Tuo mielettömän ihana ja päällä erittäin mukava haalari on ostettu yli vuosi sitten (uskokaa tai älkää) Prismasta. Hintakin taisi olla huimat 30e tai jotain sinne päin. Jakku on H&M:n. Jalassa Lidlin Heidi Klum malliston nilkkurit. Oikeastaan haaveilin, että olisi ollut ihana saada päälle kansallispuku, mutta koska sellaista en omista, oli keksittävä jotakin muuta. Tätä haalaria en ole oikein päässyt missään kunnolla aiemmin käyttämään, joten se oli helppo valinta nyt tähän juhlaan. Ja selkeästi onnistunut asuvalinta, koska se sai paljon kehuja! Sininen olisi tietenkin ollut myös hyvä valinta, mutta koska sinistä minulla ei ollut, päädyin mustavalkoiseen kokonaisuuteen.


Meikkini oli hyvin simppeli, koska tulin suoraa tanssitunteja pitämästä juhlaan. Nude silmämeikki lasien kanssa ja huulille tummaa punaa, joka mätsäsi kynsiini. Valitsin huulilleni Anastasia Beverly Hillsin Sad Girl Liquid Lipstickin ja voi luoja, miten mieletön se olikaan! Tuote kuivuu mataksi, mutta siihen jää kitenkin pientä kimalletta. Todella uniikki tapaus ja jaoinkin tästä pienen videopätkän instan puolelle. Ehdottomasti täytyy harkita muidenkin Anastasian nestemäisten punien hankintaa.

Toinen vaihtoehtoni huulille oli Urba Decayn Vice Liquid Lipstick sävyssä Purgatory. Se kuitenkin osoittautui koostumukseltaan paljon ohuemmaksi ja itseasiassa voisin kuvitella käyttäväni näitä kahta päällekkäin. Siis alle Anastasiaa ja päälle UD:ta. Anastasia tuntui paljon miellyttävämmältä huulilla ja oli helpompi levittää tasaisesti ja peittävästi kuin UD. UD vaikuttaa enemmänkin topperilta, koska vaati useamman kerroksen ollakeen peittävä ja levittämisen kanssa piti olla huolellinen, jotta lopputuloksesta tuli tasainen. Eli näistä kahdesta suosittelisin ennemmin Anastasian Sad Girlia, vaikka Purgatrony onkin ehkä vielä viehättävämmän näköinen kimaltavuudessaan, mutta huulituntumassa se häviää kyllä selvästi Anastasialle.


Varsinaisena itsenäisyyspäivänä en juhlistanut Suomea erityisesti. Katsoin linnan juhlia, leivoin joulutorttuja ja söin juustoja kotona. Mutta kynnet piti tietenkin lakata juhlapäivän teeman mukaan. En halunnut kynsille mitään Suomen lippuja, mutta sinivalkoista jossakin muodossa ja mahdollisimman juhlavasti, kun kyse on kuitenkin satavuotiaasta Suomesta.


Käyttämäni lakat: leimukseen Dashica valkoinen. Kynsillä Kiko 525, Essie Bell-bottom Blues ja Butler Please, sekä Zoya Nori. Zoyan Pixie dust Nori oli kyllä ilmiselvä valinta, tiesin heti, että tätä ainakin haluan kynsille. Sopivan juhlava lakka ja upea sininen! Pariin kynteen toteutin sininsen liukuväin ja leimasin niiden päälle valkoiset kiemurakuviot. Minulla oli nyt ensimmäistä kertaa käytössäni Konadin leimauslakkojen sijaan Dashica merkin leimauslakka ja pakko sanoa, että vaikka tämä hyvä olikin, niin on Konad parempi, nimittäin Konadin valkoinen on selkeästi pigmenttisempi. Yhteen kynteen piti käsin maalailla "100" dotting toolin avulla ja oli muutnen vaikeampaa kuin ihan sveltimellä! Mutta onneksi sain sentään aikaan jotakin sellaista, mitä ainakin etäisesti muistuttaa satasta.


Ehkä joku lukija on jo odotellut joulukalenterikoostetta ja se on kyllä tulossa, mutta sen kanssa nyt hieman kestää. Olen nimittäin ollut nyt yksinkertaisesti laiska, enkä ole saanut siirrettyä ja muokattua kaikkia kuvia tuota postausta varten vielä. Mutta postaus on työn alla!Here are my nails for Finland's independence day and my outfit for Finland 100 years old celebration.

5 kommenttia:

Milba kirjoitti...

Aivan ihana tuo haalari! :) Olen ettiny jo pitkään ns. juhlavaa haalaria, mutta vielä en ole törmännyt sopivaan.

SariBP kirjoitti...

Tyylikäs asukokonaisuus:) Onkohan haalarit tulossa takaisin, kun näin sellaisia myös Lidlissä joku aika sitten? En kuitenkaan ostanut, mutta löysin taas kivat joogahousut kotihousuiksi;)
Mahtava kynsilook! Upea tuo kimaltava Zoyan Pixi dust Nori:)

Niniane kirjoitti...

Milba: Kiitos! Multa löytyy myös musta pitsihaalari, sen joskus löysin alella H&M:ltä. Kovin mukavia ovat haalarit kyllä juhlavaatteina, kun eivät kiristä tai purista. :D Pitäisi osata itsekin enemmän näitä käyttää, mutta vanhasta tottumuksesta usein turvaudun mekkoihin.

SariBP: Kiitos paljon! Zoyan Pixie dustit ovat ehdottomasti yksiä lempparilakkojani ikinä! <3 Itsekin katselin Lidlissä haalareita yksi päivä, ne taitavat olla nyt aika in tosiaan. Tosin en ostnut minäkään, kun en jaksanut kotiin asti viedä sovitettavaksi niitä. :)

Nena Sofia kirjoitti...

Wau, mikä juhla-asu! Mä ihailinkin tätä jossain faceryhmässä jo joulukuussa, niin tyylikäs kokonaisuus ja tuo haalari on kertakaikkisen upea <3

Kynnetkin on aivan ihanat! Multa jäi Suomi 100 -kynnet periaatteessa tekemättä, kamalaa :o Pitää tehdä sitten 101-kynsistä oikein erityiset :)

Niniane kirjoitti...

Nena Sofia: Voi kiitos! <3 Postasin asustani tosiaan kuvan viime vuoden puolella faceen ja oli kiva huomata, kuinka moni siitä silloin tykkäsi, niin päätin asun myös blogissa esitellä. :)

Onhan 101 myös hieno luku, joten silloin sitten panostat kynsiin, jos 100-kynnet jäi nyt välistä. ;)