sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Essence Made to Sparkle ja Step Into Magic Wonderland

Essencen loppuvuoden kausikokoelmat ja joulukokoelmat ovat olleet suosikkejani jo vuosien ajan! Ne eivät tuottaneet pettymystä tänäkään vuonna, sillä ihastuin sekä Step Into Magic Wonderland että Made to Sparkle trend editioneihin ja hanin niistä aika monta tuotetta itselleni.


Step into Magic Wonderland trendistä hankin itselleni yllä näkyvät tuotteet. Pakkaukset ovat todella kauniita! Nämä haluaisi laittaa johonkin esille! Ja koska tuotteet eivät maks apaljon, näitä voi huoletta ostaa ihan vaikka kauniin ulkokuoren takia. :)Kokoelman highlighter on kylmä ja kimmeltävä, kuten talveen sopii. S'vyn nimikin on ihana: Sprinkle Fairy Dust Wherever You Go. Tuote on näin ensi testauksella sopivan pigmenttinen, ettei lopputulos ole liian överi ja kalpealle suomalaiselle iholle tämä on varmasti ihan toimiva sävy. Mutta miten tätä raaskii käyttää, kun tuotteeseen on painettu tuo ihana hiutalekuvio?


Hauska erikoisuus tässä kokoelmassa oli pinkki mascara, joka on tarkoitettu sekä kulmakarvoille että ripsille. Minulla on joskus ollut Lumenen Natural Coden pinkki ripsari ja se oli minusta ihan hauska tuote, joten halusin heti myös tämän hankkia. Käytän värillisien ripsareiden alla aina valkoista ripsiväriä, jotta väri tulee kunnolla esille.


Sävyt vasemmalta oikealle: Elfin Whispers, Pink Dreams Are Made Of This, Beat The Winter Blues ja Chrome Into My Life. Kokoelman lakat ovat todella kauniissa pulloissa ja ne ovat kaikki metallisia koostumukseltaan, kuten pulloissa lukeva "melted chrome" kuvaus antaa ymmärtää. Metallisiin lakkoihin jää helposit hieman siveltimenvedot näkyviin, kun niitä levittää kynnelle. Niin myös näihin, mutta yllättävän vähän. Värilliset olivat minusta todella hyviä koostumukseltaan, mutta hopea oli hieman ohuempi ja siinä siveltimenvedotkin näkyivät selvemmin. Tykkäsin itseasiassa juuri noista värillisistä lakoista todella paljon ja odotan innolla, että pääsen toteuttamaan niillä jonkin lakkauksen. Nämä voisivat toimia myös leimauksessa.


Kokoelman huulivoide on väriä vaihtava. Se on pakkauksessa hennon vaaleanpunaista ja muuttuu ainakin iholle swatchatessa voimakkaamman pinkin väriseksi (vas puoleisessa kuvassa ihan yllä). Tämä varmaankin reagoi ihon lämpötilaan, kuten monet muutkin tämmöiset väriä vaihtavat huulituotteet, jotka tuntuvat olevan nyt in. Kokoelmaan kuului myös kolme glitteristä huulipunaa, jotka oli pakko saada, koska glitter. Yksi huulipunista on pohjväriltään väritön ja sisältää hopeaa glitteriä. Kaksi muuta huulipunaa sisältävät myös hopeaa glitteriä, mutta niissä on pohjavärinä pinkki ja violetti. Kumpikin näistä värillisistä punista ovat hieman läpikuultavia, eli kaikki nämä toimisivat mielestäni parhaiten jonkin tummemman punan päällä. Tosin pinkki glitterpuna oli aika hauska ihan yksistäänkin huulilla. Glitter ei tunnu huulilla epämiellyttävältä, eikä se raavi.


Toinen Essencen jouluisen kimmeltävä kokoelma kantaa nimeä Made To Sparkle ja siitäkin olisin voinut ostaa vaikka kaikki tuotteet! Tämän kokoelman erikoisuus oli hauska yllätyspussi, jossa paljettien sekaan oli kätketty kosmetiikkatuote. Pussin takaa voi lukea, mikä se on. Toimii hauskasti vaikka jonakin pikkujoululahjana tai voihan tämän ostaa itselleenkin, kuten minä tein. Tämä tuote oli niin nätti, että itse haluaisin ainakin sen laittaa johonkin koristeeksi esille.

Tästä kokoelmasta löytyy myös kaksi metallista mattapunaa: kuparinen nude Get Some Sparkle On! ja ruskeanpunainen Star of the Party. Eli Essence on jälleen hyvin ajan hermolla, sillä tällä hetkellä metalliset mattapunat taitavat olla yksi isoimpia trendejä.


Kokoelman paletti on kunnon monitoimipaletti ja voi vitsi miten kauniisti nämä sävyt hohtavatkaan! Tämä oli pakkohankinta, vaikka en mitenkään super innostunut olekaan highlightereista. Paletin vaaleat metalliset sävyt sopivan highlighteriksi, luomiväriksi ja ohjeen mukaan kuulemma myös huulille. Essenceltä on viime aikoina ilmestynyt paljon tämmöisiä monikäytöisiä tuotteita. Itse ajattelin käyttää palettia lähinnä luomivärinä eli tuomaan hohtola esim kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan. Värit ovat sopivan hillittyjä, otta näitä voi käyttä arkenakin, mutta kunnon pohjustajan päällä hohto muuttuu intensiivisemmäksi. Yllä oikeanpuoleisessa kuvassa minulla on kullanhohtoista sävyä highlighterina. Alla olevassa kuvassa taas olen käyttänyt vihertävää sävyä perinteisten nudejen mattaluomivärien kanssa silmän keskiosassa. Myös ihan silmän sisänurkassa on hieman paletin kultaista sävyä. Lopputulos oli hauska. Ei liian näkyvä, mutta kuitenkin vihreä hohde toi meikkiin kivan pikku jujun.


Näitä kokoelmia kannattaa nyt sis bongailla mm. Citymarketeista ja Tokmanneilta. Pretty.fi:llä nämä eivät taida olla vielä myynnissä, en tiedä ovatko tulossa jossain vaiheessa. Citymarketit ottavat hyvin ahkerasti näitä Essencen trend editioneita valikoimiinsa. Myös ne, joista varsinainen Essencen perushylly puuttuu, joten suosittelenkin niistä näitä metsästämään.

Niin ja vuoden vaihteessa on tulossa vielä pari ihanan näköistä trend editionia! Katsokaapa täältä vähän esimakua!


I bought a lot of tuff from Essence Made to Sparkle and Step Into Magic Wonderland trend editions. I just can't get enough of Essence. :)

3 kommenttia:

SariBP kirjoitti...

Sen mitä itse olen yrittänyt katsastaa essencen trend editioneita Cittareista, ei koskaan ole ollut kuin jämät jäljellä. Tästäkin kokoelmasta se glitterhöttöpussi oli ainostaan jäljellä;) Kivan näköisiä meikkejä, mutta en jaksa ryhtyä enempää metsästelemään:)

Kosmetiikan suurkuluttaja kirjoitti...

Tuosta Step into Magic Wonderland- kokoelmasta hankin silmä/huulikynät koska niiden värit olivat aika ihanat :p Tuota toista kokoelmaa en ole nähnytkään!

Niniane kirjoitti...

SariBP: On kyllä niin sääli, että näitä on aina niin huonosti saatavilla! :( E ole kiva metsästää jotain tuotteita kissojen ja koirien kanssa... Itsehän bongasin aivan koskemattoman telineen Made To Sparkle trendiä Hämeenlinnasta, mutta minulla taisikin olla hyvä säkä.

Kosmetiikan suurkuluttaja: Minäkin niitä kyniä vähän himoitsin, mutta sitten sain uskomaan itseni, että minulta löytyy jo sämänsävyiset silmämeikkikynät ja sain sentään jotain jätettyä pois, etten ihan koko kokoelmaa ostanut! :D