maanantai 12. kesäkuuta 2017

VapputunnelmiaPalataampa ajassa hieman yli kuukausi taaksepäin toukokuun alkuun. Lupailin nimittäin jossain vaiheessa esitellä tämän vuoden vappunaamani blogissa, joten tässä se nyt tulee! Samaan syssyyn vilkaistaan päivän asua ja kynsiä myös.


En kai muuten ole ainoa, jolla on edelleen vappuperinteenä vappupallo? Nyt kun palloja saa sillä alle kympillä marketeista, niin olen jälleen useampana vuotena hankkinut vappupallon. Muistan joskus parikymppisenä kauhistelleeni pallojen hintoja vapputorilla ja niillä hinnoilla en raaskinut palloa ostaa, joten oli minullakin useampi vuosi taukoa pallon hankinnasta, mutta nyt se on alkanut jo tuntua taas ehdottomasti tärkeältä perinteeltä, jota haluan pitää yllä. Vaikka olenkin ehkä vähän yli-ikäinen innsotumaan ilmapalloista? Tänä vuonna minulla oli ponipallo (sain sen mieheltä tuliaisina kauppareissulta) ja viime vuonna halusin ehdottomasti Minionin.


Meidän vappuumme kuului jälleen herkuttelua hyvällä ruualla ja vappuherkuilla, sekä tietenkin irtojäätelöiden syöminen torilla. Nyt kelikin oli oikein mukava (muutamana vimeisimpänä vappuna on tullut lunta), eikä tarvinut palella jäätelöitä syödessä.


Meikkini oli tänä vappuna aika neutraali väreiltään, mutta siihen oli pakko saada hieman glitteriä mukaan! Niinpä käytin poskipäillä highlighterin tapaan ensin H&M:n valeanviolettia glitterdustia ja sen päälle asettelin vielä isoja pyöreitä värikkäitä glittereitä! Kiinnitin gliterit ihan vain Makeup Storen mixing liquidilla ja Avonin setting spraylla. Ja koko päivän pysyivät! Samoja glittereitä minulta löytyi myös kynsiltä, sillä nämä ovat Whats Up Nailsin ympyräglittereitä.


Vapun asu minulla oli osittain valittuna jo hyvissä ajoin. Tiesin nimittäin, että haluan käyttää söpöä vaaleanpunaista tyllikerroksella varustettua puolihamettani vappuna! Hankin tämän jo syksyllä H&M:ltä ja tiesin, että viimeistään keväällä kelien lämmetessä se pääsee päälle. Yhdistin hameeseen paljeteilla koristellun Star Wars paidan (H&M:n lastenosastolta) ja Kookengästä löytyneet tennarit, joissa niissäkin on hieman hopeaa blingiä. Koska vappuan os koska saa kimaltaa! :) Nahkatakki (Bershka) oli ulkona ihan tarpeen, mutta sinisen kaulahuivini hylkäsin aika pian aurinkoisessa ulkoilmassa.


Sitten vielä ne vappukynnet! Nämä olivat todelliset pikakynnet, sillä minulla oli hyvin vähän aikaa toteuttaa vapukynteni ja siksi olikin pakko keksiä jotakin nopeasti ja helposti toteutettavaa, joka ei vaadi hirveästi välineitä. Päätin turvautua vasta hankkimiini Whats Up Nailsin pyöreisiin glittereihin, joita käytin sitten myös meikissäni. Pyöreät glitterit ovat kyllä ihan super kivoja ja sopivan leikkisiä vappuun! Ja iso purkki kestää varmasti kauan. Whats Upin tuotteita saa muuten Cesarsshopista. Käytööni nappasin myös seuraavat lakat: Piture Polish Sun Flower, Picture Polish Allure, F.U.N Lacquer Aja ja Zoya Kimber.


Suurimmalla osalla kynsistä minulla oli pohjavärinä Picture Polishin Sun Flower, koska se oli uusi lakkani ja halusin päästä sitä kunnolla testaamaan. Onnistuin onneksi tämän saamaan ennen kuin se loppui Cesarsilta, koska sävyn valmistus on nyt lopetettu. Tosi kiva keltainen, jollaista valikoimissani ei vielä ole! Kynsille tein kunnon värisekamelskan tiputtelemalla erivärisiä lakkatippoja sikin sokin ja asettelemalla enemmän tai vähemmän glittereitä lakan päälle. Glitterit asettuivat muuten ihanan helposti kynsille, eivätkä jääneet yhtään törröttämään, vaikka minullakin on kaarevat kynnet.Here are pics from 1st of May ("vappu" in finnish). My outfit, make up and nails.

Ei kommentteja: