tiistai 14. maaliskuuta 2017

Tervetuloa Strokes of Coloriin!

Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin lukijani! Olette saapuneet Strokes of Color nimiseen blogiin, joka jatkaa uudessa osoitteessa uudella nimellä vanhan Korkokengissä blogini tarinaa. Vanha https://korkokengiss.blogspot.fi/ osoite ei siis enää päivity, joten päivitättehän lukulistanne ja linkkinne, jotta pääsette myös jatkossa lukemaan juttujani. Siirrän pikkuhiljaa aina ehtiessäni vanhan blogin tekstejä tänne uuteen osoitteeseen, joten täysin puhtaalta pöydältä en aloita. Varsinkin uudet lukijat haluavat ehkä tutustua minuun ja blogiin paremmin. Se onnistuu kun klikkaat itsesi tänne. Strokes of Color löytyy sekä Facebookista että Bloglovinista, joten esimerkiksi näiden kanavien kautta sinun on helppo alkaa seurata blogiani.Tämän postauksen kuvituksena on muutama random räpsy instagramin puolelta, jossa pääsee seuraamaan elämääni hieman reaaliaikaisemmin kuin blogissani. Voitte seurailla minua instassa edelleen nimimerkillä Ninianee.


Ajatuksenani on, että kirjoittelisin postausten loppuun aina pienen englaninkielisen tiivistelmän, jos vaikka lukijaksi sattuu eksymään suomea ymmärtämättömiä henkilöitä. Onhan blogin nimi nykyään englanninkielinen, joten ehkä pieni käännös on paikallaan.


Hello everybody! This is Strokes of Color. Blog about my life full of nailpolish and makeup. Follow my blog with Bloglovin and you can find my blog also on Facebook.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Onpas kiva nimi blogille :)

Niniane kirjoitti...

Kaisa: Voi kiitos! Ihana kuulla, meinaan tuskailin tämän nimiasian kanssa tosi pitkään! :)