maanantai 23. toukokuuta 2016

Naked Basics 2

Hankin vuodenvaihteessa Naked Basics 2 paletin. Oikeastaan menin ostamaan Naked 2:sta, mutta se oli valitettavasti loppu, niin tämä oli hieman sellainen "hätäratkaisu", kun piti päästä alennuskuponki käyttämään ja Urban Decayn jonkun tuotteen halusin. Naked Basics 2 näytti jotenkin heti omaan silmääni kivemmalta ja enemmän omalta kuin Basics 1. Kaupassa swatchaillessa kakkosessa tuntui olevan myös paremmat pigmentit. Joten valinta oli lopulta helppo.

Vaikka Naked paletitkin ovat minusta äärimmäisen hyviä arkikäyttöön, ovat nämä Basicit jos mahdollista, vieläkin "arkisempia". Kumpikin Basics koostuu mattasävyistä, kun taas Nakedeista löytyy myös jonkin verran kimmellystä, vaikkakin hyvin luonnollisissa sävyissä.


Naked Basics 2 on minusta todella hyvä arkimeikkipaletti, jos haluaa luonnollisia ja helppoja mattaisia sävyjä. Varmasti erinomainen semmoiseen meikkiin, jossa haluaa näyttää mahdollisimman meikittömältä. Omassa käytössäni paletti on useimmiten arkena, kun minulla sattuu olemaan piilarit, eli meikki ei peity silmälasien taakse.


Tässä postauksessa esimerkki eräästä  arkimeikistäni, joka on kokonaisuudessaan toteutettu hyvin luonnollisilla ruskeilla sävyillä. Silmämeikissä on käytetty kaikkia kuutta Naked Basics 2 paletin värinappia. Kulmat on tehty Lumenen puuterimaisella kulmavärillä, joka on edelleen ehdoton kulmatuotesuosikkini. Poskilla Milanin persikkainen Luminoso poskipuna ja huulilla Essencen XXXL Longlasting lipgloss nudessa mattasävyssä. Contouringia tehty pikkuisen NYXin wonder stickillä.

Jujuna tässä muuten hyvin neutraalissa meikissä on tuoda pientä kimallusta kulmiin ja ripsiin hopeisella Lumenen glittermascaralla. Kimallus ei oikein tahtonut tallentua kameralle, mutta käytinkin glittermascaraa hyvin hennolla kädellä sekä kulmissa että ripsissä.


Nämä Essencen mattahuulikiillot ovat muuten minusta aivan ihania! Minulta taitaa läytyä kaikki mahdolliset sävyt. Näitä on tällä hetkellä myynnissä muistaakseni kolme eri sävyä ja minulta löytyy vielä neljäs jo poistunut sävy. Maksavat vain pari hassua euroa ja eivät ole yhtään kuivan tuntuiset huulilla. Tuote liukuu nätisti ja tasaisesti huulille, mutta valitettavasti nämä eivät ole yhtä kestäviä kuin monet muut mattahuulituotteet.

Onko nudemeikki "sun juttu"?

Ei kommentteja: