tiistai 20. heinäkuuta 2021

Lakkaushaaste: Neon

 Heinäkuun lakkaushaasteen teemana meillä oli neon. Sehän sopii täydellisesti kesään, eikö? Ainakin itselle neonsävyt ovat ehdottomia kesäsävyjä.

Muut haasteeseen tässä kuussa osallistuneet ovat: Nails to Photos, Dioriina, Timantteja kynsillä ja Dile Nails.

Koska haasteessa oli muuten tyyli vapaa, niin mietin aika pitkään, mitä haluaisin tehdä. Päädyin liukuvärjäykseen. Sen jälkeen tulikin hieman tenkkapoo ja en meinannut keksiä miten sen liukuvärin koristelisin! Liukuväri toi minulle mieleen auringonlaskun ja siitä se ajatus sitten lähti. Halusin kynsille ns. maiseman auringonlaskussa.

Leimaukseni on nyt toteutettu mustalla lakalla, joka ei tosiaan ole neon, mutta eipä minulta olisi kyllä leiamuslakkoja neonsävyissä löytynytkään. Ja aurongonlaskutaivaan kanssa musta väri oli kyllä mielestäni ehdoton.

Maisemaksi valikoitui tällainen savanni tms, eräästä ikivanhasta laatastani A53. Sen näette alla. Tosin heti käytön jälkeen sotkuisena kuvattuna. :D Joskus pitäisi muistaa ottaa kuvat välineistä ennen kuin alkaa kynsiä tekemään, niin saisi siistimmät kuvat.

Käyttööni valikoitui Lidlin Cien sarjan viime kesän lakkoja: Crazy Yellow, Electric Orange ja Magenta. Lisäksi vielä nappasin näille kaveriksi China Glazen Givers Themen. Jos en väärin ymmärtänyt, niin näitä neon sävyjä oli jälleen tänä kesänä Lidlissä myynnissä. Itse tosin en ole käynyt tilannetta tarkistamassa. Kynsillä neonvärien alla on vielä valkoinen lakka, jotta värit tulevat paremmin esiin ja peittävät paremmin.
My neon nails for July's nail art challenge.

7 kommenttia:

Jasmin♥ kirjoitti...

Ihanat!❤️

https://jasukuvaa.blogspot.com/

Ananka kirjoitti...

Gorgeous :-D

Niniane kirjoitti...

Jasmin: Kiitos paljon!

Ananka: Thank u! I think these are my favourite nails this summer :)

Laura kirjoitti...

kivat (:

Milba kirjoitti...

Onpa söpöt savannikynnet!

Marina / Dioriina kirjoitti...

Ihana safarifiilis näissä!

Niniane kirjoitti...

Laura: Kiitos! :)

Milba: Yllätyi itsekin, miten kivat näistä tuli!

Marina: Joo, tuli vähän Leijonakuningas mieleen :D