perjantai 20. marraskuuta 2020

Lakkaushaaste: Waterfall -lakkaus



Marraskussa lakkaushaasteemme teemana oli waterfall-lakkaus kirkkailla väreillä. Värikkäät kynnet ovat kyllä hyvä piristys tämän pimeän ja sateisen marraskuun keskelle, eikö? Muut haasteeseen tässä kuussa osallistuneet ovat: Dioriina, Timantteja kynsillä ja Tinkerbell's Nail Diary.

Muistan, että olen joskus ennenkin toteuttanut tällä tekniikalla kynnet. Tämä on tavallaan tosi helppo ja nopea tapa koristella kynnet, mutta siisti lopputulos vaatii kyllä kunnolliset välineet, eli hyvän ohuen siveltimen. Itse meinaan yritin ensin jollakin huonommalla ja vähän paksummalla siveltimellä, eikä sillä kyllä tullut yhtään hyvää jälkeä.

 Jostain syystä mielestäni oikeasta kädestäni tuli kivemman näköinen, vaikka luulisi että oikeakätisenä osaisin paremmin toteuttaa vasemman käden kynnet. Hassua!

Muistan joskus nähneeni instassa tai jossakin muualla netin syövereissä tällä tyylillä toteutetut kynnet, joissa valkoisella pohjalla oli valumia eri sateenkaaren väreissä. Niinpä päätin matkia sitä ideaa ja kaivoin lakkakaapistani muutaman ensimmäiseinä käteen sattuneen kirkkaan lakan. Aluksi minulla oli värejä enemmän kuin neljä, mutta sitten neljää väriä käytettyäni kynnet tuntuivat jo sen verran täydeltä, etten lisännyt enää muita värejä.




My waterfall nails with bright colors.

5 kommenttia:

Marina / Dioriina kirjoitti...

Ihanan värikkäät! Mulla unohtui tuo sana kirkkaat värit, kun aloin eilen lakkaamaan kynsiä.

Ananka kirjoitti...

Looks good :-D

Laura kirjoitti...

Mulla oli ihan sama ongelma siveltimen kansa ettei tullu omaa silmää miellyttävää jälkee 😭 kivan väriset ❤️

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Ihanat! Tää tekniikka on kyllä sellanen et tarvii tosi hyvän ohuen siveltimen. Mä jouduin käyttämään eri sivellintä mitä olisin halunnut, kun en löytänyt yhtä tiettyä. Arvaa löysinkö sen sit sen jälkeen ku kynnet oli jo valmiit :DD

Niniane kirjoitti...

Marina: Kiitos! Mut olihan sulla kirkas sininen kuitenkin käytössä! :)

Ananka: Thank u!

Laura: Kiitos! Joo, ens kerralla tiedän heti et en lähde ees yrittään millään huonommallla siveltimellä.


Heli: Haha, toi on niin tuttua! :D Mut kivat kynnet silti sait aikaan!