maanantai 20. heinäkuuta 2020

Lakkaushaaste: Kesän huumaa

Heinäkuun lakkaushaasteen otsikkona oli "kesän huumaa" ja lakkauksessa tuli käyttää keltaista väriä. Halusin kynsilleni jotain kesäistä ja aloinkin miettiä, mitkä asiat kuuluvat aina kesääni. Ja aika pian mieleeni iski jäätelö! Irtojäätelö on ehdottomasti osa kesääni, aina. Voisin syödä sitä vaikka joka päivä! Viime aikoina instassa on vilahdellut paljon jäätelökynsiä, joten päätinkin sitten toteuttaa nyt myös itse jonkinlaiset jäätelökynnet.


Etsiessäni lakkaukseen sopivia lakkoja tulivat nämä Kikon Cupcake-kokoelman lakat vastaan ja näissä oli niin ihanat pastellisävyt, että nämä oli pakko saada käyttöön. Lakat ovat tekstuurilakkoja ja sävyt ovat vasemmalta oikealle 654, 652, 651 ja 648. Halusin näiden lakkojen olevan lakkauksessa pääosassa, joten lakkasin joka kynnen jollakin näistä pastellisävyistä ja lakkasin kynsien kärkeen valkoista kermavaahtoa/vaniljajäätelöä valumaan. Aika abstrakti tulkinta ehkä jäätelökynsistä, mutta hauskat nämä joka tapauksessa olivat mielestäni!


Käytin keltaista pohjalakkaa kahdessa kynnessä per käsi jotta sitä tulisi vähän enemmän tähän lakkaukseen. Violetti ja vaaleanpunainen olivat sävyltään todella lähellä toisiaan ja näissä auringonvalossa otetuissa kuvissa ne näyttävät ainakin hyvin samalta. Keinovalossa ero on hieman paremmin huomattavissa.


Muiden haasteeseen osallistuneiden kynnet löytyvät taas tuttuun tapaan heidän blogeistaan ja instasta hastageilla #kynsivaihtarit ja #lakkaushaaste:
Dioriina, Nails to Photos ja Timantteja Kynsillä





My abstract ice cream nails.

4 kommenttia:

Marina / Dioriina kirjoitti...

Ihanat! Mulla muuten taitaa olla kanssa tuo vaaleanpunainen lakka, pitääkin tsekata se. :)

Ananka kirjoitti...

These look amazing. I do love texture polishes so much :-D

Milba kirjoitti...

No nam! Mulla nää kikot on ollu käyttämättömänä vaikka kuinka kauan, vai onkohan mulla enää ees näitä? En muista...

Niniane kirjoitti...

Marina: Kiitos! Näitä Kikon lakkoja taitaa löytyä aika monelta kynsiharrastajalta edes jossain sävyssä, olivat silloin joskus aika in! :D

Ananka: Thanks! I love texture polishes too!

Milba: Mäkin oon ihan unohtanut käyttää näitä, en siis todellakaan muista koska edellisen kerran ovat olleet kynsillä. Mutta onneksi nyt muistin nämä!