maanantai 20. tammikuuta 2020

Lakkaushaaste: Inspiraatio kodin sisutuksesta


Lakkaushaasteet jatkuvat myös tänä vuonna ja tässä postaksessa esittelen vuoden ensimmäisen lakkaushaasteen kynteni. Teemana meillä oli inspiroitua oman kodin sisustuksesta. Minä inspiroiduin kotoani löytyvistä Vallilan Doggies-sarjan verhosta ja tyynystä, jotka taitavat olla uusin sisustusjuttu meidän kodissamme. Muistin nimittäin inspiraation kohdetta miettiessäni, että minulla on söpöjä decaleita, joissa on eri koirarotuja ja en ole niitä vielä muistanut käyttää. Ja onhan meillä myös kaksi ihan oikeaa koiraa, mutta niitä ei kai ihan "sisustukseksi" voi laskea. :D


Päädyin laittaman pohjaväriksi kynnelle nuden Essien Madamoisellen. En ole pitkään aikaan tehnyt nudeja kynsiä, joten ehkä siksikin teki pitkästä aikaa mieli käyttää jotakin nudea lakkaa. Mietin aluksi mustaa ja valkoista pohjaa näihin kynsiin (koska meidän sisustus on pitkälti mustavalkoista), mutta epäilin etteivät decalit näy mustan lakan päältä kunnolla.


Muut haasteessa tässä kuussa mukana olevat ovat: Dioriina, Tinkerbell's Nail Diary, Timantteja Kynsillä ja Nena Sofia's.




I got my inspiration for these nails from Vallila Doggies curtains.

5 kommenttia:

Marina / Dioriina kirjoitti...

Oli tosi kiva nähdä mistä se inspis lähti. Mulla kans se ajatus lähti verhoista ja muutenkin meidän toteutus oli samantaipanen. :) Tosi jänskää.

Ananka kirjoitti...

Aww this is very cute <3

Niniane kirjoitti...

Marina: Niin olikin tosi saman tyylinen toteutus meillä! Hauska sattuma! Great minds think alike vai miten se meni ;D

Ananka: Thanks! Dogs are <3

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Nää on kyllä tosi söpöt<3

Niniane kirjoitti...

Heli: Kiitos! Niinhän ne koirat yleensä on :) <3