keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Ystävänpäiväkynnet


Melkein kuukausi vierähtänyt edellisestä postauksesta! Hups! Nämä ystävänpäiväkynnetkin minun piti julkaista jo ystävänpäivänä, mutta missään välissä en muka löytänyt sopivaa hetkeä naputella tekstiä näiden kuvien seuraksi. Mutta tämmöisillä kynsillä minä siis vietin ystävänpäivää.

Töissä nämä saivat yllättäen paljon kehuja, koska no, pinkki on yleensä aina pop kun on tyttöjen kanssa pääasiassa tekemisissä. Myös kaikki kimaltava on aina ihanaa ja hauskoja hetkiä tulee, kun kaikki tanssioppilaat haluaa välillä ihailla open kynsiä. :D


Peukalossa ja nimettömässä koreileen Zoyan Arabella, joka on ihanasta Pixie dust sarjasta. Tosin tämä ei ole niin rouhea kuin monet muut Zoyan Pixie dustit. Muissa kynsissä on ihastuttava Essien Madison Ave-hue. Tämä on aivan "minun väriseni". Sopivan kylmä pinkki hennolla kimalluksella.


Pariin kynteen lisäsin vielä tarrat koristeeksi, jotta mukaan saatiin vähän sydämiä, kuten ystävänpäivään kuuluu. Helppoja nopea lakkaus, jonka väreistä tykkäsin todella paljon.



This is my valentine's day mani.

2 kommenttia:

Ananka kirjoitti...

Lovely nails :-D

Niniane kirjoitti...

Ananka: Thank u! :)