perjantai 20. syyskuuta 2019

Lakkaushaaste: Vanhat uusiksi


Syyskuun lakkaushaasteen teema oli mielestäni erittäin mielenkiintoinen, nimittäin meidän piti toteuttaa jokin vanha lakkauksemme uudelleen. Selasin kynsikuviani vuosien takaa ja löysin vaikka kuinka monta kivaa lakkausta, jotka halusin toteuttaa uudelleen. Tulipa mieleeni sellainenkin ajatus, että tästä saisi vaikka kivan teemaviikon blogiin!


Valikoin toteutukseen lopulta yllä näkyvät kynnet vuodelta 2015. Osittain siksi, että nämä ovat suht nopeat toteuttaa, koska tein kynsiä tietenkin haasteen julkaisua edeltävänä iltana, eli aikaa oli todella rajallisesti, koska lakkaamisen jälkeen piti saada vielä kuvat otettua ja blogipostaus aikaiseksi. Toisaalta nämä kynnet valikoituivat toteutukseen siksi, että kuvaa katsoessa tuli aivan pakottava tarve kokeilla pitkästä aikaa kynsifolioita. En todellakaan muista, koska olisin tehnyt kynsilleni koristelut kynsifoliolla. Jos folioleimasta ei lasketa, mutta on edellisestä folioleimauksestani myös jo ihan liian paljon aikaa. Ehkä sitäkin pitäisi kokeilla pitkästä aikaa.


Minulla ei ollut mitään hajua, minkä nimisillä lakoilla vanhan lakkaukseni olen tehnyt. Mutta tuo sama folio minulla on edelleen, jolla aiemmat kynnet olen tehnyt. Joku persikkainen nude Essie minulla on folioiden alla, mutta luulen etten enää omista kyseistä lakkaa. Ja tuo tekstuurilakkakin näyttää sellaiselta, ettei minulla taida sitä enää olla. Joten valikoin käyttööni ensin mahdollisimman nuden tekstuurilakan ja sen kaveriksi sitten mahdollisimman saman sävyisen nuden lakan folion alle. Kynsilleni pääsi nyt Zoyan Lux, jossa on paljon hopeista kimallusta ja ajattelin sen sopivan täydellisesti hopeaan folioon. Myös NCLA:n nudelakassa Volume II on hopeaa kimalletta, joten nämä olivat luontevasti sopiva pari.


Jännitti hieman käyttää pitkästä aikaa foliota, mutta sehän oli todella helppoa ja nopeaa. Tämähän on aivan mahtava tapa koristella nopeasti kynnet! Innostuin kyllä lätkimään aika paljon foliota kynsille, siis vähempikin olisi ehä riittänyt? Mutta eihän koskaan voi olla liikaa blingiä? Varsinkin kun käyttämäni folio oli tuollainen ihana hologrammitähdin koristeltu folio.


Alkuperäisessä kuvassa minulla oli vielä hieman jotakin hopeista glitterlakkaa foliolla koristeltujen kynsien päällä, mutta nyt tästä uudesta versiosta jätin sen kokonaan pois.


Tässä kuussa haastetta olivat toteuttamassa myös Nails to Photos, Timantteja kynsillä, Dioriina ja Tinkerbell's Nail Diary.














This month our challenge was to do again an old manicure.

4 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Tosi kivat, näyttävät mutta nopeat tehdä :)

Marina / Dioriina kirjoitti...

Ihanaa blingiä <3 Tuossa teemaviikossa on hei ideaa :)

Milba kirjoitti...

Onpa kimalletta! Pitäis itelläki kaivaa foliot käyttöön, niillä saa kivat kynnet. :)

Niniane kirjoitti...

Charming Nails: Kiitos! Harvassa ovat tällaiset helpon nopeat mutta näyttävät kynnet. :D

Marina: Kiitos! Harkitsen kyllä vakavasti, että toteuttaisin tähän aiheeseen liittyen teemaviikon! :)

Milba: Niin saa, itsekin käytän liian harvoin! :)