lauantai 20. heinäkuuta 2019

Lakkaushaaste: Bling bling

Heinäkuun lakkaushaasteen teemana olivat strassit ja timantit. Helppo ja laaja teema, joka antaa paljon vapauksia niin toteutuksen kuin värimaailmojenkin suhteen, joten varmasti tässä haasteessa tullaan näkemään todella monenlaisia toteutuksia. En ole ihan hetkeen strasseilla kynsiäni koristellut, joten taas tuli kivasti vaihtelua omiin koristelutyyleihin tämän haasteen kautta.


Omassa mielessä kävi mm täyttää koko kynsi erilaisilla strasseilla, mutta päädyin sitten lopulta hieman maltillisempaan toteutukseen. Vaikka kyllä tässäkin on aika paljon strasseja, 48 kaikkiaan yhteensä kummassakin kädessä, jos en ihan väärin laskenut. Kävin alkuviikosta Cesarsshopissa vierailulla ja tietenkin tein silloin pienet ostokset. Ostin yhden Picture Polishin uutuuksista ja se oli Pinkie. Valitsin Pinkien kaveriksi toisen Picture Polishin, joka oli kesäinen limenvihreä Fresh, koska se minulla oli jo valmiiksi esillä, kun olin käyttänyt sitä suunitellessani morsiamelle kynsiä.


Lakkausidea näihin kynsiin lähtiä täysin kaverilleni lakkaamistani kynsistä, jotka näette alla. Rajasin hänelle peukaloihin tuollaisen "kolmion" kynteen niiteillä ja ajattelin tehdä jotain vastaavaa nyt omille kynsille strasseilla. Omille kynsilleni toteutin ranskiksen, jossa toisen värin reuna on rajattu strasseilla. Helppoa ja nopeaa, tämän osaa aloittelijakin. Itse lakkasin ranskikset ihan lakkojen omilla siveltimillä.


Kiinnitin strassit NCLA:n Gloss It! päällyslakalla, joka on minusta todella hyvä erilaisten koristeluiden kiinnitykseen ja kuivuu silti nopeasti. Käytän tätä usein aina koko kynnelle tarkoitettujen siirtokuvien tai -tarrojen kanssa. (Tätäkin saa ainakin Cesarsshopista.)


Lisää blingejä lakkauksia voitte käydä katsomassa myös seuraavista blogeista:
Nails to PhotosTimantteja kynsillä, Dioriina, Camillacquered, Tinkerbell's Nail Diary, Nena Sofia's. Innolla odotan jo itsekin, että pääsen ihastelemaan muiden toteutuksia tästä aiheesta! Ja te lukijat voitte tietenkin toteuttaa omat versionne ja lisätä niihin esim instassa hastagin #kynsivaihtarit tai #lakkaushaaste.


Tässä kuussa blogi on ollut oikein erityisen aktiivinen verrattuna koko viime vuoteen ja toivottavasti jatkan tällä linjalla.Here are my nails made with "diamonds" for this month's nail art challenge. Lovin Picture Polish Fresh and Pinkie. <3

7 kommenttia:

Camillacquered kirjoitti...

Ihana väriyhdistelmä tuo Pinkie ja Fresh <3

Milba kirjoitti...

Onpa kiva idea!

Nena Sofia kirjoitti...

Aaah miten ihanat kesäkynnet! Ihan täydelliset <3

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Kauniit kynnet! ja noi värit on ihanat!

Niniane kirjoitti...

Camillacquered: Niin on minustakin todella toimiva :)

Milba: Kiitos! Yritin keksiä jotain erilaista :)

Nena Sofia: Voi kiitos! <3

Heli: Kiitos paljon! :)

Satu kirjoitti...

Ihanat värit! Voi pitääköhän sitä koittaa itsekki innostua ja laittaa vähä glittereitä ja timanttia kynsiin.. 🤔😄

Niniane kirjoitti...

Satu: No ehdottomasti pitäisi! :D