sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Lakkaushaaste: Fishtail

Tammikuun eli vuoden ensimmäisen lakkaushaasteen aiheena meillä oli fishtail. Käytettäviksi väreiksi valittiin turkoosi, minttu, vaaleansininen ja tummansininen. Päätin itse kokeilla toteuttaa koristelutyylin vinyylien avulla, koska sellaisia minulta sattui löytymään, enkä ole niitä vielä kokeillut.


Käytössäni olivat seuraavat lakat: Catrice Me, Myself And My Polish, Models Own Apple Pie, OPI I Believe In Manicures ja Models Own Beth's Blue. Tummansininen Catricen lakka oli käytössä vain fishtail-koristelun pohjalakkana ja tein kuvion sen päälle töpöttelemällä muita pastellisävisiä lakkoja vinyylin päälle sikin sokin. Vinyylien käyttö oli pitkästä aikaa jopa helpon tuntuista, koska muistan joskus todenneeni, että niiden käyttö vaatii heiman harjoittelua. Näin jälkeen päin mietittynä töpöttelyyn käyttämäni lakat olivat aika ohuita ja juoksevia, joten ne olisin voinut korvata hieman paksummilla, mutta onneksi vinyylit silti toimivat ja sain kuvion aikaan. Läheltä tarkasteltuna kuvio ei kyllä ole täydellinen, mtta kaukaa katsottuna ihan tarpeeksi hyvä.


Koristelun tein kahdelle kynnelle per käsi ja suunnitelmissa oli laitta vielä jotkin strassit tms muille kynsille, mutta sitten lakkailuni keskeytyi, jotta pääsin hoitamaan aivan jotakin toista hommaa ja lopulta tajusin olevani junassa matkalla Kuopioon näillä kynsillä ja kaiken lisäksi en ehtinyt edes kunnolla lakkausta siistiä. Mutta onneksi en matkan aikana onnistunut mitenkään lakakustani tärvelemään, joten kuvat sain otettua perille päästyäni, mutta suunnitteilla olleet koristeet muihin kynsiin jäi tällä kertaa laittamatta. Toisaalta lakkaus oli näin kivan simppeli ja tykkäsin hirmuisen paljon tästä pastellisesta värimaailmasta.


Muut blogit, jotka lähtivät mukaan tammikuun lakkaushaasteeseen ovat tässä: Timantteja Kynsillä, Nails To Photos, Tinkerbell's Diary, Nena Sofia's Nails, Camillacquered ja Dioriina.




Here are my fishtail nails for nail bloggers monthly challenge.

6 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Kivat <3 enpä älynnyt kattoa löytyykö mun varastosta tätä varten vinyyleitä :o

Nena Sofia kirjoitti...

Voi, näistähän tuli aivan ihanat! :)

Milba kirjoitti...

Tosi kivat! :)

Marina / Dioriina kirjoitti...

Hyvä, ettet lisännyt mitään, koska tämä määrätty koristelu tyyli kuuluu olla ainoa. :)

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Ihanat! Tosi kivat noi fishtailit kun on tumma alla!

Niniane kirjoitti...

Laura: Mä jouduin hetken kaivelemaan varastojani, mutta löytyi lopulta tähän vinyylit! :)

Nena: Kiitos paljon! <3

Milba: Jee, kiitti! :)

Marina: Aivan! :D Ja hyvin nämä lopulta näin menivät, en jäänyt kaipailemaan mitään lisää.

Heli: Kiva kun tykkäät, mustakin toi tumam toimi yllätävän hyvin pohjalla.