torstai 7. syyskuuta 2017

Essence Space Stories ja galaksikynnet


Essencen kynsilakat ne jaksavat aina vaan ihastuttaa! Perusvalikoiman eli "the gel nail polish" pullojen lisäksi merkiltä ilmestyy erilaisia teemalakkoja, joihin helposti iskee himo ja tekee mieli kerätä koko sarja. Näin kävi Out Of Space Stories lakkojen kohdalla. Nämä ovat kaikki niin upeita, että en voinut vai jättää yhtään pulloa kotiuttamatta. Nyt kun Essencen valikoima on taas uudistumassa, näistä Space Stories lakoista poistuu kaksi sävyä, joten kehotan kiiruhtamaan ja hakkimaan ne ehdottomasti itselleen ennen kuin loppuvat! Poistuvat sävyt pitäisi olla sitäpaitsi tällä hetkellä alessa! Essencejä löytyy mm. Tokmanneilta, monista Citymarketeista ja esim Pretty.fi verkkokaupasta.

Kurkataan tähän väliin kaikki kokoelman lakat kiekolle swatchattuna, niin saatte paremman kun sävyistä. Kiekolla jokaista lakkaa kaksi kerrosta.

Yllä olevista kuvista ensimmäinen on luonnonvalossa ja toinen keinovalossa, jolloin lakkojen efektit tulevat paremmin näkyviin. Kiekon nro 5 on Outta Space Is The Place, nro 6 Space Glam, nro 7 We will spock you! ja nro 8 Intergalactic advernture.


Kiekon nro 9 on 1000 Light Years Away, nro 10 Across The Universe ja nro 11 Beam Me Up!

Outta Space Is The Place o upea hyvin vaalea vaaleanpunainen vihertävällä shimmerillä. Space Glam on upean moniulotteinen violetti, jossa välkehtii nin kultaa, sinistä kuin vihreääkin. Lakka on hyvin avaruusteemaan sopiva, mutta aika ohut koostumukseltaan. We Will Spock You! on taas aika perinteinen hopeinen hologrammilakka. Hieman ohut koostumukseltaan. Intergalactic Advetures on todella tumma metallinen sininen, jossa näkyy helposti hieman siveltimenvedot. 1000 Lightyears Away on musta lakka, jossa seassa on hopea kimalletta ja myös isompia hopeisia hexoja. Kuin tähtitaivas pullotettuna. Across The Universe on metallinen likainen violetti, joka siftaa hieman hopeiseen tietyssä valossa. Siveltimenjäljet näkyvät helposti. Beam Me Up! on mehukas holohitulaa sisältävä pinkki lakka. Upea ja ehkä kaikista vähiten avaruusteemaan sopiva.Avaruusteemaa mukaillen tein itselleni näillä lakoilla galaksikynnet. Käytin näissä kynsissä kaikkia kokoelman lakkoja, vaikka tummimmat pohjalakat ovatkin näissä ehkä pääosassa. Valitsin kynsille kolmea eri lakkaa pohjaksi. Mustan 1000 Lightyears Awayn, sekä kaksi metallista lakkaa: Intergalactic Advetures ja Across The Universe. Näiden päälle töpöttelin meikkisienen avulla sinne tänne kaikkia muita kokoelman lakkoja, paitsi aivan vaaleinta Outta Space Is The Placea, jolla tein lopuksi dotting toolia apuna käyttäen pisteitä kynsille. Lakan vihreys tuli näin tummalla pohjalla hyvin esiin.


Kaikki kynnet ovat siis keskenään hieman eri näköiset ja joka kynnellä on tosiaan seitsemää eri lakkaa! Oli pitkästä aikaa hauska päästä väkertämään galaksikynsiä, en todella muista koska olisin viimeksi vastaavia tehnyt. Koristelutapa on helppo, eli ei vaadi kovin kummoisia koristelutaitoja ja onnistuu vähilläkin välineillä.Here are my galaxy nails made with Essence Out Of Space Stories nail polishes. So cool "collection" and I had to buy all seven polishes.

4 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Tosi hienot galaksikynnet!!

Niniane kirjoitti...

Charming Nails: Kiitos! Näissä viihtyi kyllä pitkään! :)

Camilla kirjoitti...

Essencen lakat on kyllä niin ihania! Hienot galaxit oot tehnyt

Niniane kirjoitti...

Camilla: Kiitos! Itsellä taitaa löytyä tällä hetkellä eniten juurikin Essencen lakkoja. :)