sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Rokkivinyylit

Kynsivinyylit taitavat olla nykypäivänä jo aika yleisiä ja levinneet myös "tavistenkin" käyttöön, eikä niitä löydy enää vain HC kynsiharrastajien laatikoista? Itse tykkään vinyyleistä ja kun niitä saa nykyään vaikka millä eri kuvioillakin, niin mahdollisuudet ovat suorastaan rajattomat. Jos leimaustekniikka on hakusessa, etkä tykkää käyttää reunosita törröttäviä tarroja, niin vinyylit ovat hyvä vaihtoehto koristella kynnet erilaisilla kuvioilla.


Hankin jokin aika sitten CesarsShopista testiin RockNailStarin vinyyleitä. Silloin tilatessani  nämä olivat vielä ihan uusi juttu ja valikoima oli aika suppea, mutta nyt äsken kun tarkistin, niin erilaisia vaihtoehtoja oli päälle 30. Valinnanvaraa siis on!


Valitsin käyttööni kaksi lakkaa: Picture Polish Allure ja Etude House Cinderella. Tein kumpaankin käteen pariin sormeen hauskat kiemurakuviot vinyyleiltä apuna käyttäen ja muuten lakkasin yhdet hopeiset aksenttikynnet sekä muut kynnet kauniilla Allurella.


Vinyylit olivat todella helppokäyttöisiä ja niiden paketeissa on myös selkeät käyttöohjeet. Kaikki kokeilemani vinyylit ovat toimineet hyvin, joten en ole oikeastaan törmännyt hankaliin vinyyleihin koskaan, mutta näistä RockNailStareista voisin mainita sen, että nämä olivat kyllä ihan unelmahelppoja käyttää. Vinyylit lähtivät ihanan helposti arkista irti, tarttuivat kunnolla kynteen, mutta ne oli myös helppo ja siisti irrottaa kynneltä lakkaamisen jälkeen.


Minulla on vielä testaamatta toinen ostamani arkki RockNailStarin vinyyleitä, joissa on hauskoja valumia ja tahroja, sekä vesimarmorointikuvio. Odotan jo innolla, mitä hauskaa näillä keksin!

Kaikki postauksen linkit ovat vain teitä helpottamaan, enkä hyödy niistä mitenkään.

Ovatko vinyylit teille tyttuja juttuja, tykkäättekö käyttää?

Ei kommentteja: