lauantai 20. maaliskuuta 2021

Lakkaushaaate: Maniswap

 Maaliskuun lakkaushaasteen teema oli mielestäni aivan huippu kiva, nimittäin maniswap! Jokainen osallistuja pääsi siis kopioimaan kynnet toiselta osallistujalta.

 Minä kopsasin kynnet Milbalta. Valinnan varaa oli paljon, sillä Milballa on ollut kynsiblogi Nails to Photos vuodesta 2012 ja kynsiharrastuksen hän on aloittanut vuonna 2011 (nämä tiedot lunttasin hänen blogistaan).  Näin nopealla silmäyksellä blogissa on sadoittain postauksia ja suurin osa niistä on kynsiin liittyviä. Milba koristelee kynsiään paljon leimaamalla ja tekee ihanan värikkäitä kynsiä. Blogin lisäksi hänen kynsiään voi bongalla instasta @nailstophotos. Olen itse Milban kynsiä seuraillut pitkään, koska ollaan joskus asuttu samassa kaupungissa ja useasti tavattukin esim kynsimiiteissä ja I Love Me - messuilla. Väittäisin, että olen ehkä joskus aiemmin hänen lakkauksistaan inspiroitunut, mutta en kyllä koskaan suoraa kopioinut. Nyt tosin löytyi ihan hirmu monet kivat kynnet, jotka haluaisin tämän jälkeen vielä kopsata!


Nyt vasta jälkeenpäin tajusin, että näissä valitsemissani kynsissähän on todella samat sävyt kuin edellisissä lakkaushaasteen kynsissäni! Hups! Olen kyllä tässä välissä lakannut kynsiäni muilla lakoilla ja väreillä, mutta en ole niitä blogiin postannut, niin ei käynyt mielessäkään, että taas on aika sama värimaailma kuin edellisessä postauksessa. No, eipähän jää ainakaan epäselväksi mitkä ovat lempivärejäni. :D

Yllä kuva Milban akuperäisestä lakkauksesta ja alla taas minun toteuttamani versio. Lisää kuvia Milban lakkauksesta löytyy täältä. Valitsin tämän lakkauksen itse asiassa siksi, että muistin heti omistavani saman violetin Kikon lakan, jota Milba lakkauksessaan käytti. Lisäksi minulta löytyi myös OPIn Love.Angel.Music.Baby, jota myös Milba käytti lakkauksessaan. En ollut varma olisiko minulta löytynyt yös tuo Essencen mintunvihreä, mutta käytin sen sijaan Kikon mintunvihreää.

 
Lakat eivät tuottaneet minulle ongelmia, mutta tuo glitter/strassisekoitus olikin sitten hankalampi matkia. Olen juuri järjestämässä koko kynsitarvikevarastoani uudelleen ja jotenkin kaikki strassit ja glitterit olivat nyt hukassa. Mutta onnistuin edes pari kiekkoa ja purkkia löytämään, jossa oli värit edes vähän sinne päin. Tosin mun vihreät niitit olivat kyllä liian neonvihreitä, eivät yhtään mintunsävyisiä, varsinkaan näissä mun kuvissa. Mutta silti näistä tuli hauskat kynnet! Tosin nuo isot koristeet kyllä varisivat hyvin pian pois kynsiltä, joten eivät kovin käytännölliset kynnet. :D

Käyttämäni lakat olivat siis Kiko 389 ja 331, OPI Love.Angel.Music.Baby sekä Color Club Ain't It Grand. Tuo Color Club peittää itsekseen parhaiten meikkisienellä töpöttlemällä. Nyt kun laitoin Love.Angel.Music.Babyn alle, niin jo yksi siveltimellä levitetty kerros olisi varmasti riittänyt, mutta laitoin kuitenkin kaksi.

 
Käykäähän katsomassa millaisia (ja kenen!) kynsiä muut ovat matkineet tässä kuussa: Dioriina, Timantteja Kynsillä, Dilenails, Nails to Photos, Tinkerbell's Nails Diary.

Toivottavasti tulee joskus toistekin tehtyä maniswap jonkun kanssa, sillä tämä oli tosi kiva haaste! Ja hirmu inspiroivaa selailla toisen kynsibloggaajan tekeleitä. Nyt on taas omassakin päässä paljon uusia ideoita.
 



This time we did a maniswap as a part of our monthly nail challenge.

9 kommenttia:

Marina / Dioriina kirjoitti...

Tämä oli kyllä tosi kiva haaste ja todella ihanat kynnet! Vastaa todellakin alkuperäisiä!

Laura kirjoitti...

Nää on tosi kivat (:

Milba kirjoitti...

Tosi kivat sait näistä! :)
Ja ihme ettei samanlaista glitterhässäkkää löytynyt kun tuo mulla käytössä ollu oli just joku sekalainen purkki, missä oli kaikkea mahdollista sekaisin. :D

Ananka kirjoitti...

Looks great :-D

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Hienot! Tää maniswap oli kyllä tosi kiva!

Niniane kirjoitti...

Marina: Kiitos! Tää oli kyllä ehdottomasti mun yks lemppariaiheista koskaan tässä haasteessa!

Niniane kirjoitti...

Laura: Kiitos paljon! <3

Niniane kirjoitti...

Ananka: Thank u so much!

Niniane kirjoitti...

Milba: Kiva kuulla, että alkuperäinenkin tekijä tykkää :D