keskiviikko 27. marraskuuta 2019

Essence Spice It Up! trend edition

En ole pitkään aikaan ostellut Essencen trend edition tuotteita. Osasyynä tähän on se, että niitä tulee todella huonosti omiin lähikauppoihin. Vaikka minulla on sekä Tokmanni että Citymarket aivan lähellä, ei niissä näy oikein koskaan mitään trend editioneja ja harvoin tulee muistettua pistäytyä jossakin pidemmällä trend editionien takia. Esim Essence x Pac-man kokoelmaa olisi ollut kiva päästä hypistelemään livenä, mutta eipä sitä ole näkynyt missään kaupassa, jossa olen sattunut käymään. Sen sijaan Spice It Up! kokoelmaan satuin törmäämään Citymarketissa ja vieläpä hyvin tuoreeltaan, kun tuotteita oli mukavasti jäljellä ja teline siistissä kunnossa.


Tämä on ihanan syksyinen kokoelma ja olisin voinut tästäkin ostaa useamman tuotteen, mutta päädyin lopulta ostamaan itselleni vain kynsilakat, koska viime aikoina Essencellä on ollut hyvin vähän kynsilakkoja trend editioneissaan. Se on harmi, koska olen jo vuosia ikään kuin keräillyt juuri trend editionien kynsilakkoja. Toisaalta, säästyypähän rahaa...


Kokoelmaan kuuluu kaksi punaista tuoksuvaa lakkaa: marjaisa murrettu Sweet Like Berries (yllä) ja kirkkaanpunainen Hot Like Chili (alla). Nimet ovat hyvin lakkojen ulkonäköön sopivat. Ja nämä tosiaan tuoksuvat! Tuoksu tulee kunnolla esiin vasta lakan kuivuttua, eli pullossa nestemäinen lakka tuoksuu lähinä tavalliselle kynsilakalle. Tuoksu lakan kuivuttua on hyvin mieto ja se häviää muutamassa päivässä. Ei siis kannata pelästyätä tätä näiden tuoksumista, minusta se ei ole mitenkään liian "päällekäyvä", vaan hauska pieni erikoisuus. Netin mukaan näiden tulisi tuoksua kanelille kuivuttuaan, mutta mielestäni lakat tuoksuvat kyllä vähän eriltä kumpikin. Sweet Like Berries tuoksuu hyvin jouluiselle, siis varmaankin juuri kanelille ja tykkäsin siitä tuoksusta paljon, mutta se oli vähän hämmentävä, kun nimen perusteella voisi kuvitella lakan tuoksuvan marjoille. Hot like Chili oli jotenkin vähän parfyymimäisempi tuoksultaan, mutta myös mausteinen.


Sweet Like Berries oli peittävä jo melkeinpä yhdellä kerroksella, Hot Like Chili oli ohuempi koostumukseltaan ja tarvitsi ainakin kaksi kerrosta ollakseen peittävä. Hot Like Chili oli aika sotkuinen poistaa, kuten jotkut punaiset lakat tuppaavat olemaan. Eli tätä ei kannata hinkuttaa niin, että lakka leviää poistoaineen mukana sormenpäihin ja kynsinauhoille. Sweet Like Berries siis nousi näistä kahdesta suosikikseni, koska oli mielestäni koostumukseltaan hieman parempi ja poisto oli siistimpää.


 Kokoelman luomiväripaletti on mielestäni herkullisen näköinen! Jouduin todella taistelemaan, etten tätä ostanut. Mutta minulla on jo ihan liikaa luomiväripaletteja ja pääsen niitä sen verran harvoin käyttämään, että pakko yrittää olla järkevä ja välttää turhaa hamstraamista. Testerin mukaan värit vaikuttivat ihan pigmenttisiltä.


Satuin bongaamaan toisesta Citymarketista myös toisen uudemman(?) trend editionin nimeltä Glow My Mind! Tämä kokoelma sisältää erilaisia highlightereitä, siveltimiä ja sieniä. En ole mikään highlighterien suurkuluttaja, joten en ostanut kokoelmasta mitään. Sivellin näytti kivalta ja sen hankintaa kyllä hetke harkitsin. Olen nimittäin tykännyt Essencen siveltimistä todella paljon. Tyylikkään näköinen kokoelma tämä ja erityisen kaunis tuo paletti. Ja pakko sanoa, että älyttömän isokokoiset muuten nuo paletin highlihterit! Kestävät varmaan loppuelämän. :D





I bought two nail polishes from Essence Spice It Up! trend edition.

3 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Meillä on edelleen Pac-Man hyllyssä niin ei varmaan tarvii odotella kumpaakaan näistä kokoelmista. Ei näissä ois kyllä muutenkaan ollut mulle mitään ;) hauskoja nuo tuoksuvat lakat!

Ananka kirjoitti...

Nice polish :-)

Niniane kirjoitti...

Charming Nails: Sen kokoelman olisin halunntu nähdä ihan livenä! Olisin varmasti jotain ostanut!

Ananka: Thanks! :)