sunnuntai 27. lokakuuta 2019

I love me -messut


Syyslomaa vietettiin viime viikolla, joka tarkoittaa tietenkin sitä että oli jälleen perinteisten I love me -messujen aika. Oma suunnitelmani oli aluksi vieirailla messuilla useampanakin päivänä, sillä minulla oli bloggaajapassi messuille, mutta koska vietin lähes koko loman sairastaen muuttuivat suunnitelmani sen verran, että pistäydyin messuilla vain lauantaina. Onneksi kuitenkin pääsin paikalle, koska messuilu on sen verran monivuotinen lomaperinne itselläni, että olisihan se harmittanut, jos messut olisivat jääneet kokonaan välistä.


Yllä oma messuasuni, jossa panostin mukaviin mutta näyttäviin kenkiin, jotta messuilla jaksaa kävellä. Aldon glitterlenkkarit keräävät kyllä kehuja aina kun niitä käytän. Ja ovat siis super mukavat jalassa kaiken lisäksi. Olen ostanut omani Tallinnasta, mutta näitä voi tilata myös ainakin netistä tunnetuista nettikaupoista (Zalando, Boots, Asos...).


Messukynteni halusin olevan näyttävät, mutta nopeat toteuttaa, koska lakkasin ne vasta perjantaina. Päätinkin tehdä liukuväriranskiksen kahdella F.U.N Lacquerin ihanalla glitterlakalla. How Deep Is Yor Holo? on ihana kirkkaan sininen kirkaspohjainen glitter ja Exquisite taas sinivihreä merenneitolakka, jossa glitterin seassa on isompia flakieita. Nämä olivat oikein kiva yhdistelmä, sopivat oikein hyvin yhteen.



Kävin aamulla hakemassa äidin kyytiini ja suuntasimme yhdessä kohti messukeskusta. Lauantaina kyllä ihmisiä riitti ja varsinkin eteläisen sisäänkäynnin portaiden läheisyydessä olleilla suosituilla/tunnetuilla pisteillä oli niin reilusti porukkaa, ettei sekaan meinannut mahtua. Moni vanha tuttu oli jälleen mukana messuilla, mutta tänä vuonna huomasin kyllä, että moni tuttu suosikkipiste myös puuttui.


Tarjolla oli paljon meikkejä, ihonhoitoa, kangasnaamioita, hiustuotteita... Mutta esim Batisten kuivashampoita ei ollut nyt saatavilla, eikä Biozellilla ollut tänä vuonna ollenkaan pistettä. Face Helsingin osasto oli tutun näköinen aiemmilta vuosilta. Pro Care oli jälleen isolla osastolla mukana ja siellä oli hyviä tarjouksia. NBI Nordic Beauty Import oli myös tuttuun tapaan mukana isolla osastolla, jossa kävi kova vilske koko lauantain. Lumene oli nyt mielestäni ensimmäsitä kertaa mukana messuilla ja isolla osastolla. Lumenen huippu ihana jolukalenteri oli lauantaina tarjouksessa 69,90e. Kaikkia ihania glittereitä oli tarjolla useammallakin osastolla. Bongasin messuilta ainakin Glitternistin ja Elina K:n glitterit. Laveran tuotteita sai tänäkin vuonna edullisesti messuilta.



Korealainen kosmetiikka on nyt todella in ja se näkyi kyllä hyvin myös messuilla. Oma suosikkipisteeni tällä saralla oli tänäkin vuonna Bearel, jolla on vaikka mitä ihania tuotteita saatavilla ja paljon hyviä tarjouksia viime vuoden tapaan. Mm. kangasnaamioita ihmiset tuntuivat hamstraavan tältä osastolla ahkerasti.



Kävin messupisteiden kiertelyn ohella katsomassa tämän vuoden muotinäytöksen, koska se oli hyvä lepuutushetki jaloille ja esillä oli mielenkiintoinen kattaus erilaisten suunnittelijoiden asuja. Tottakai näyttävät iltapuvut olivat mieleeni, mutta myös Halla Hallan pirteät uima-asut jäivät erityisesti näytöksestä mieleen.


Messujen yhteydessä oli jälleen myös maskeerauksen SM-kisat lauantaina ja aivan mielettömiä töitä syntyi jälleen kisa-alueella! Sunnuntaina taisi olla vuorossa bodypainting, jota olen myös joinakin vuosina käynyt seuraamassa.



Tänä vuonna erityisesti mieleeni jäivät erilaiset luonnolliset energiajuomat, joita oli tarjolla useilla pisteillä. Nämä kiinnostavat itseäni erityisesti, koska en juo kahvia ja tavallisen energiajuomankin maku on omaan suuhuni aika epämiellyttävä, jotan etsin aina mukavamman makuisia vaihtoehtoja kofeiinin lähteeksi ja tietenkin on aina plussaa, jos juoma on muuten mahdollisimman luonnollinen. Lohilon super söpösti brändätyt tölkit (erityisest kuvassa näkyvä yksisarvisen kyyneleet) kyllä miellyttävät silmää ja niitä tulee varmasti joskus kotiutettua kaupasta jo ihan vain tuon söpön ulkokuoren ja hyvän makean maun vuoksi. Puhdistamon natural energy drinkit olivat parhaassa tarjouksessa messuilla ja näitä ostin pari kotiinkin testiin.



Tottakai messuilta tulee aina etsittyä myös kynsijuttuja. Tämän vuoden ehkä kiinnostavin kynsiin liittyvä piste oli mielestäni Seul Et Unique, jossa sai kokeilla kynnelle liimattavia geelikynsiliuskoja. Kuosit olivat super nättejä ja ostin arkin näitä itselleni testiin, eli näistä kuullaan vielä lisää blogissa toivottavasti pian.



Toinen kynsiin liittyvä piste, jossa tein ostoksia oli Evershine. Evershine oli tänäkin vuonna messuilla isolla pisteellä, jossa oli paljon rakennekynsiin liittyviä tuotteita myynnissä, mutta myös erilaisia siirtokuvia, leimauslaattoja, viiloja ja lakkoja.


Yksi ehdoton ylläri messuilla oli Lidlin iso piste, josta sai edullisia Cien-merkin tuotteita. Olen muutamia merkin tuotteita testannut ja hintaansa nähden olen ollut kyllä hyvinkinkin positiivisesti yllättynyt monesta. Ja onhan nyt esim 2,5e silmänympärysvoiteesta ihan todella vähän.



Päällimmäiseksi jäänyt fiilikseni messuista oli ihan positiivinen, vaikka kamalan paljon en tehnyt ostoksia ja vähän pintaraapaisulta tämän vuoden käyntini tuntui verratuna muutamaan aikaisempaan, jolloin olen kerrellyt messuilla useampia päiviä aamusta iltaan. Ehkä ensi vuonna kunto antaa myöden ja pääsen vierailemaan messuilla useampanakin päivänä. Jäin kyllä hieman kaipaamaan semmoisia isompia messutarjouksia, kuten aiempina vuosina on ollut Batiste kuivashampoiden monipakkausia muutamalla eurolla jne. Nyt en oikein mistään bongannut mitään "supertarjouksia", paitsi kangasnaamioita oli usealla pisteellä hyviä könttätarjouksia.

Jotta postaus ei venyisi ihan kilometripitkäksi, katkaistaan kuvatulva tähän ja esittelen omat pienet messuostokseni erikseen seuraavassa postauksessa.

Kävittekö messuilla? Mitä ostitte?



I was in I love me fair last week in Messukeskus.

Ei kommentteja: