keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Lakkaushaaste: Keväinen skittlette

Tässäpä tulisi se lupailemani toinen lakkaushaaste maaliskuulle. Jälleen moni upea kynsibloggaajakollegani otti osaa haasteeseen, jonka aiheena oli tällä kertaa keväinen skittlette. Odotan jo innolla, että pääsen näkemään muiden osallistujien kynnet!

Mukana tällä kertaa ovat minun lisäkseni: Timentteja kynsillä, Nails to Photos, Dioriina, Camillacquered, Tinkerbell's Nail Diary ja Nena Sofia's.


Skittletten määritelmä on lyhykäisyydessään se, että yhden käden kynsistä on vähintään kaksi lakattu ja koristeltu samalla tavalla. Jos nyt tarkkoja ollaan, niin omassa lakkauksessani nuo samanlaiset kynnet eivät kyllä ole ihan identtiset, mutta toivon saavani sen anteeksi, sillä käytin näissä samanlaisissä kynsissä glitterlakkaa koristeluun ja se ei tietenkään asettunut ihan samoin kummallekin kynnelle. Ideanani oli töpötellä indenttisten kynsien keskelle hieman glitterlakkaa, niin että se ei yllä kynnen reunoihin asti ja dottingtoolilla pistää neljä pilkkua kynnen reunaan. Alkuperäisenä ideanani oli leimata kumpaankin vihreäpojaiseen kynteen lehtikuviot, mutta sitten tulin toisiin aatoksiin ja meinasi iskea tenkkapoo sen suhteen, mihin kynsiin saan toteutettua samanlaiset koristelut.


Minulle keväästä tuli heti mieleen pastellisävyt. Kaivelin hetken lakkalaatikkojani ja tartuin oikeastaan ensimmäisiin pastellisävyisiin lakkoihin, joita vastaan tuli. Suuri osa niistä sattui olemaan China Glazelta, koska en ole pitkään aikaan kyseisen merkin lakkoja käyttänyt ja aloitinkin lakkojen tutkailin juuri China Glazen lakoistani. Muistin, että minulla on monia pastellisävyisiä China Glazen lakkoja.

Koska nyt tuntuu, että olen päässyt taas leimaamisen makuun, niin halusin myös nämä kynnet koristella leimaamalla. Keväisiin kynsiin sopi minusta jotkin luontoon liittyvät kuvat. Niinpä kynsilleni päätyi lopulta perhoset ja lehdet. Käytin Moyran minileimauslaattoja 111 Breaking The Silence ja 102 The Last Days Of Summer. Kummastakin laatasta kuviot nousivat todella helposti ja olipa ihanaa, miten vaivattomasti leimaaminen tällä kerta sujui. Se kun ei aina ole mitenkään itsestäänselvää.


Käyttämäni lakat: China Glaze Lemon Fizz, jonka päälle lakkasin saman merkin Sunshinella. Ciatén Strawberry Milkshake sai päälle China Glazen Preppy Pinkin. Vaaleanvihreä lakka on Yes Loven G1-3. Käyttmäni glitterlakka on KBShimmerin Sweet Wave, mutta se ei ole kuvassa, koska minulla oli siitä enää jämä jäljellä eri merkin pullossa. Leimaukset toteutin jälleen Konadin leimauslakoilla (ruskea ja vihreä).


Näistä kynsistä tuli mielestäni hauskat ja tuovat ehdottomasti keväistä fiilitä, vaikka ulkona onkin vielä aika loskaista ja märkää. Melko samat värit voisivat sopia myös pääsiäiskynsiin, mutta se jää vielä nähtäväksi, mitä keksin laittaa kynsilleni sitten pääsiäisenä. Usein kyllä pastellisävyt ovat olleet minulle niitä yleisimpiä pääsiäislakkoja.


Mitkä lakat sinulla kuuluvat kevääseen?



Here are my spring skittlette nails for nail bloggers' montly challenge.

4 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Nää on niin pirteät, ihanaa! <3 mäkin meinasin tarttua keltaiseen, mutta jostain syystä käytinkin vaaleansinisiä, vaikkei ne kovin keväisiä olekaan :D

Milba kirjoitti...

Tosi kivat! Toi lehtileima on nätti :)

Laura kirjoitti...

Keltainen kuuluu kevääseen <3 ja oranssi...

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Sullaki on perhosia :D! Tosi kivat!