maanantai 11. helmikuuta 2019

Kauneusbloggaajien meikkihaaste: Ystävänpäivä

Pian käsillä oleva ystävänpäivä sai kauneusbloggaajat taas kokoontumaan yhteisen haasteen äärelle. Blinger Shimmerin Mira lähti järjestämään meille tätä haastetta, johon saimme kaikki Makeup Revolutionilta ihanat Kisu-paletit. Makeup Revolutionin tuotteita saa nykyään Suomesta Prismoista, joka on mielestäni erittäin ihana asia, koska olen merkkiä pitkään tilannut ulkomailta ja tykästynyt moneen merkin tuotteeseen. Kisu-paletissa on kaksi highlighter sävyä ja 16 luomiväriä. Paletti on toteutettu yhteistyössä saksalaisen Kisu-nimisen tubettajan kanssa. Paletti sopii mielestäni sävyiltään erittäin hyvin ystävänpäivään. Paletti pitäisi olla saatavilla kaikissa Prismoissa helmikuun ja maaliskuun vaihteessa. Prismojen Makeup Revolution valikoimaa voi tarkastella Foodiesta.




Viime viikolla julkaistiin jo tämän haasteen ensimmäiset meikit ja voitte alla olevista linkeistä katsoa jo aiemmin julkaistut meikit:




Omassa meikissäni käytin kumpaakin highlighteriä poskipäillä ja punertava silmämeikkini on täysin toteutettu annetulla paletilla. Silmämeikissä käytin mattasävyjä Cookie Dough, Clumsy ja Cat lady. Shimmereisä käytin sävyjä Mai (alaluomella), Royal, Bloodlust ja Ivy (sisänurkassa). Paletin sävyillä on muuten todella ihanat nimet ja tykkään todella paljon, että ne löytyvät paletista sävyjen alta.


Töpöttelin Khaleesi highlighter sävyä myös huulille. Huulimeikissä käytin Essencen Velvet Stick huulipunakyniä, joilla tein valeanpunaisesta punaiseen liukuvärjäyksen ja siihen vielä highlighter päälle. Poskille lisäsin hieman poskipunaa ja kevyesti aurinkopuuteria. Kulmat toteutin Essencen Lights of Orient trend editionista tulleella Eyebrow Shaperilla, johon olen kovasti tykästynyt viime aikoina.  On ollut kivaa vaihtelua pitkästä aikaa taas työstää kulmia tällaisella rullattavalla kynämäisellä tuotteella pomaden sijaan. Ripsarina myös Essencen Lash Princess Sculpted.



Muut tänään julkaistavat meikit löytyvät näistä blogeista ja instasta kannattaa myös katsastaa hästäg kauneusbloggaajienmeikkihaaste:





Kisu-paletti vaikutti todella hyvältä näin ensikokeilulla. Sävyt olivat pigmenttisiä ja helppokäyttöisiä, eivätkä ne varisseen oikeastaan yhtään! Olin todella positiivisesti yllättynyt! Mutta toisaalta, nämä Makeup Revolutionin yhteistyöpaletit ovat kyllä yleensä aina olleet mielestäni ehdottomasti hittejä eivätkä huteja. Niitä tulen varmasti jatkossakin hankkimaan.

Yllä kuva highlightereista swatchattuna kädelle ja alla kuva paletin muutamista shimmersävyistä. Sävyt ovat vasemmalta oikealle  Mai, Reign, Bloodlust, London ja Rose Gold. Erityisesti Rose Gold jäi näistä mieleen, koka se on upea duochrome ja Reign myös täytyy pian saada osaksi jotakin meikkiä Paletin turkoosi Maldives on varmasti myös upea ja haluan ehdottomasti saada senkin pian johonkin meikkiini käyttöön.


Onko Makeup Revoluion tuttu merkki? Mikä on suosikki palettisi merkiltä?




Here is my valentine's day make up and it's part of beauty bloggers' make up challenge.

5 kommenttia:

Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti...

Aika samoihin sävyihin päädyit meikissä kuin itsekin <3

Sonja kirjoitti...

Ihana meikki. Aika vastaavilla sävyillä itsekin tykkäsin leikkiä. Tosi kaunis kokonaisuus tässäkin meikissä. Näiden haasteiden toteutukset on aina mun lemppareita. <3

Maitta kirjoitti...

Ihana pehmeä meikki!

Nanikaroliina kirjoitti...

kiva nähdä erilaisia toteutuksia eli bloggaajilta :) Onnistunut meikki ja kivat kuvat tuosta paletissa :)

Mohn kirjoitti...

Minä hurahdin MR:n meikkeihin joskus viime syksynä, hinta-laatusuhde on todella hyvä! Olen tosi huono valitsemaan ikinä mistään jotain yhtä ylitse muiden, joten en nytkään sitä pysty tekemään, mutta olen todella paljon tullut käyttäneeksi viime aikoina MR:n kasvopaletteja.

Tykkään sun meikistä tosi paljon, ihanan hempeä ja tosiaan hyvin ystävänpäivään sopiva kokonaisuus!