torstai 20. elokuuta 2020

Lakkaushaaste: Inspiraatio marjoista

Elokuun lakkaushaasteessa inspiroiduttiin marjoista. Minun kynsilleni pääsi yksi lempparimarjani eli mansikka. Käy katsomassa myös muiden haasteeseen osallistuneiden kynnet: Timantteja kynsillä, Nails to Photos, Tinkerbell's Nail Diary ja Dioriina.

Mansikat oli suht helppo toteuttaa vapaalla kädellä maalaamalla punaiselle pohjalle. Netisä löytyy varmasti paljonkin kuvia vastaavanlaisista kynsistä, mutta itse en ottanut mistää mallia, vaan maalailin ihan omasta päästäni kynsistä mahdollisimman mansikan näköiset. Tosin en ole kyllä mitenkään erityisen taitava vapaalla kädellä maalaaja ja se kyllä näkyy hieman lopputuloksessa. Lopputulos onkin vähän sellainen "kaukaa kauniit". Lisäksi kapeat kynteni ovat muodoltaan vähän huonot tähän lakkaukseen, koska mansikat nyt yleensä ovat aika pyöreitä. Muta kai nuo nyt mansikoiksi kuitenkin tunnistaa?

Olipahan taas poistuminen omalta mukavuusalueelta tämä pikkutarkka käsin maalailu ja vasemmalla kädellä oikean käden kynsiä tuhratessa meinasi jo vähän uskokin loppua kesken. Mutta valmista lopulta tuli. Ja lapsien (tanssioppilaiden) mielestä nämä olivat onneksi tosi hauskat kynnet! Se piristi kivasti päivää, kun lapset halusivat oikein isommalla porukalla kynsiäni ihmetellä.

Minulla oli käytössä yllä näkyvät lakat. Zoya Nina (tylsää, että nimikkolakkani on tällainen ruskea creeme!), Golden Rose 18 ja NCLA Friends.



Here are my strawberry nails.

5 kommenttia:

Milba kirjoitti...

Vau, melkosen työn oot tehny näiden kanssa. :o

Marina / Dioriina kirjoitti...

No todellakin näistä näkee, että ovat mansikoita!

Niniane kirjoitti...

MIlba: Joo, olihan näissä hommaa ihan kiitettävästi :D

Marina: No hyvä tietää, itse vaan niin kriittisesti aina omia tekeleitään tuijottelee, että keksii heti palon juttuja, missä olis parannettavaa.

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Tosi upeet! Vois itsekin yrittää tälläsiä joskus!

Niniane kirjoitti...

Heli: Kiitos! Olivat yllättävän helpot, vaikakkin tietenkn hieman aikaa vievät :)