keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Lakkaushaaste: 1 leimauslaatta, 10 lakkausta

Tässä kuussa tuleekin kaksi lakksuhaastetta, sillä Cesarsshop sai myyntiin Über Chic -merkin leimauslaattoja ja sponsoroi meille bloggaajille ihanan yksisarvislaatan, jolla päätimme toteuttaa porukalla yksisarviskynnet. Iso kiitos vielä Cesarsin Satulle, joka valikoi meille parista antamastamme vaihtoehdosta tämän ihanan yksisarvislaatan!

Muiden yksisarviskynnet voit katsoa näiden linkkien takaa: Tinkerbell's Nail Diary, Dioriina, Timantteja kynsillä, nailOxtail, Nails to Photos, Nena Sofia's, Ihastukset, Camillacquered, Hannajulia.


Edellisestä leimauskerrastani on jo kulunut tovi. Ei mitenkään tarkoituksellisesti, mutta jostakin syystä en ole ehtinyt hetkeen kaivaa leimaustarvikkeitani esiin. Vähän jännitti, onko taidot ihan ruosteessa. Siksipä halusin toteuttaa hyvin yksinkertaisen leimauskoristelun ja tarkoituksena oli myös testata laatasta mahdollisimman monta eri kuviota. Nämä kynnet on helppo siis vaikka ihan aloittelijankin toteuttaa. Työvaiheet ovat näin helpot: Lakkaa aluslakka kynsille, lakkaa pari kerrosta värilakkaa (anna kuivua kunnolla välissä ja lakkaa tapeeksi ohuita kerroksia, jotta ne kuivuvat nopeasti), lakkaa pikakuivattava päällyslakka. Valitse haluamasi leimauslakka, -laatta ja leimasin. Kun pohjalakat ovat kuivuneet kunnolla, leimaa haluamasi kuviot kynsille. Anna kuvioiden kuivua hetki ja lisää leimauksille sopiva päällyslakka.


Laatassa on koko kynnelle tarkoitettuja kuvioita, pienempiä kuvia ja myös erilaisia tekstejä. Kaikki nämä toimivat mielestäni hyvin, ainakin ne kuviot, mitä kynsilleni kokeilin. Omat kynteni tosin ovat niin kaarevat, että tekstejä on hieman hankala saada niin, että ne esim kuvissa näkyisivät kunnolla kokonaisuudessaan. Siksipä leimasin enimmäkseen tekstit peukaloiden kynsiin, koska ne ovat leveimmät ja vähiten kaarevat.

Yksisarvisistä minulle tulee heti ensimmäisenä mieleen glitter ja pastellisävyt. Ajattelin, etteivät leimakuviot näy kovin hyvin välttämättä glitterin päällä, joten päädyin toteuttamaan kynnet pastellisävyillä. Pohjalakoiksi valikoitui kolme Picture Polishin lakkaa, jotka nekin ovat kaikki Cesarsshopista hankittuja. Sininen Bluebird osoittautui hieman liian tummaksi, jotta pinkki leimaus olisi näkynyt siitä kunnolla, mutta onneksi valkoinen leimaus näkyi hyvin siitä. Lilahtava Tasha ja vaaleanpunainen Blossom olivat juuri sopivan vaaleat, jotta pinkki leimaus näkyy niistä kunnolla.


Leimaukset tein Konadin leimauslakoilla ja leimaimena minulla oli iso löllöleimasin, koska se on oma suosikkini ja toimii kaikista leimasimistani varmimmin. Ainoa miinuspuoli on se, ettei se näy läpi. Kuitenkin onnistuin läpinäkymättömyydestä huolimatta mielestäni kohdistamaan kuviot kynsille hyvin.


Peukaloiden kynsien tekstit "be yourself unless you can be a unicorn" ja "then always be a unicorn" olivat minusta super hauskat. Satun omistamaan myös paidan tuolla tekstillä. Vasempaan nimettömään leimasin testin "I believe in magic". Ihastuin näihin tekstileimoihin kyllä sen verran paljon, että niitä pitää kyllä päästä kokeilemaan pian lisää.


Testasin leiamuslaatan puhdistamiseen Moyran laatanpuhdistusainetta, joka on kätevässä suihkepullossa. (Tämäkin saatavilla Cesarsshopista.) Suihke on aivan loistavaa tavaraa! Tuoksu on ihana ja laatta puhdistuu helposti joka leimauksen välissä. Varmasti tulen ostamaan tätä lisää kun ensimmäinen pulloni loppuu.Here are my unicorn nails. I'm testing out a unicorn nail stamping plate from Über chic.

10 kommenttia:

Camillacquered kirjoitti...

Söpöt!

Marina /Dioriina kirjoitti...

Kiva, että joku muukin käytti tekstejä :)

Laura kirjoitti...

Söpöt <3

Charming Nails kirjoitti...

Hyvät värivalinnat!!

Hanna kirjoitti...

Tosi kivat värit näissä!

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Tosi kivat! Mä en ikinä sais tavallisella leimasimella noin hyvin kohdistettua leimoja :D en meinaa läpinäkyvälläkään aina onnistua.

Hanna Haliseva kirjoitti...

Hienoa nähdä näitä eri toteutuksia, tässä taas niin omanlaiset (peukku)

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Kivan monipuolisesti olet käyttänyt laattaa!

Milba kirjoitti...

Tossa vasemman käden keskisormen kuvio on tosi kiva :)

Nena Sofia kirjoitti...

Voi miten ihanat! Tosi sievät lakkavalinnat ja noi tekstileimat on ihanat <3 Mä meinasin myös laittaa ne, mutta pelkäsin ettei mahdu mun kynsille kunnolla :D