sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Lakkaushaaste: Inspiraationa ruoka

Taas on lakattu kynsiä teeman mukaan! Ja pakko myöntää, että tämä kuun teema eli ruoka oli mulle jotenkin tosi hankala inspiraation lähde. Siispä lauantai-iltana vielä tuskailin, että mitä sitä tähän haasteeseen oikein keksisi.

Olisin halunnut kynsille jotakin "oikeaa ruokaa", siis suolaista ruokaa, vai miten sen nyt voisi ilmaista järkevästi. :D Mutta en löytänyt mitään kivoja leimauskuvioita nopealla vilkaisulla laattakokoelmastani ja käsinmaalaustaitoni ovat sen verran heikot, etten uskaltanut lähteä maalaamaan esim pizzapaloja kynsille. Siispä päädyin tekeään kuppikakkuja tai muffinseja, miten nämä nyt haluaakaan tulkita. Olen joskus vuosia sitten tehnyt muffinssikynnet, joten jo oli aikakin ottaa tämä uusiksi! Olen kyllä toisaalta semmoinen herkkuhirmu, että aika sopivaa valita jokin tämmöinen makea herkku inspiraation lähteeksi.

 Muffinssit/kuppikakut oli oikeastaan hyvinkin helppo tehdä. Tarvitsin ohuen siveltimen kuppien raitoihin ja nonparelleihin, sekä dotting toolin kirsikoihin tai mitkä nuo punaiset pisteet nyt sitten ovatkaan kermavaahdon päällä. Muuten sudin lakat ihan lakkojen omilla siveltimillä kynnelle.

Muut haasteessa mukana olleet: Dioriina, Nails To Photos ja Timantteja Kynsillä.



My food inspired nails.

3 kommenttia:

Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian! Kiitos kun jätät kommenttisi!